רדיו חריף הנה כאן בהתחלה של העמוד
ר רווינסרה New member 8/8/04 #2 מנצלש'ת לשאלה על ג'ון surprise ../images/Emo3.gif הוא מתרגל יוגה? פרטים פרטים... <רווינסרה היוגית המושבעת>
מנצלש'ת לשאלה על ג'ון surprise ../images/Emo3.gif הוא מתרגל יוגה? פרטים פרטים... <רווינסרה היוגית המושבעת>
L lollapalooza New member 8/8/04 #3 והרי לך התשובה- ג'ון עושה יוגה בכל רגע נתון. אני זוכרת שפעם היה ראיון עם מייסי גריי, שעבדה איתו על אחד השירים שלה, והיא אמרה שבכל רגע פנוי שהיה לו הוא עשה תרגילי יוגה. וכל מה שנותר לי לומר זה-
והרי לך התשובה- ג'ון עושה יוגה בכל רגע נתון. אני זוכרת שפעם היה ראיון עם מייסי גריי, שעבדה איתו על אחד השירים שלה, והיא אמרה שבכל רגע פנוי שהיה לו הוא עשה תרגילי יוגה. וכל מה שנותר לי לומר זה-
C chili angel New member 9/8/04 #8 וואוווווווו....../images/Emo12.gif אתן בטוחות שהוא לא מפלסטלינה?! נראה לי שאין לו עצמות.. מה זה????????איך הוא מסוגל??????????איייי....
וואוווווווו....../images/Emo12.gif אתן בטוחות שהוא לא מפלסטלינה?! נראה לי שאין לו עצמות.. מה זה????????איך הוא מסוגל??????????איייי....
P PretTy LiTtle DittY New member 10/8/04 #14 הו../images/Emo99.gif הגמישות שלו מאוד... יעילה |מחשבות זדוניות|
P PretTy LiTtle DittY New member 11/8/04 #25 האיומים שלך לא מפחידים אותי../images/Emo11.gif יום יבוא ואני אבצע את זממי בג'ון (ייאי ), אבל אני מוכנה להעביר אותו אחרי שאני אסיים לאנשים אחרים (תמורת תשלום סימלי). *וזה כדי לא תחסמי אותי
האיומים שלך לא מפחידים אותי../images/Emo11.gif יום יבוא ואני אבצע את זממי בג'ון (ייאי ), אבל אני מוכנה להעביר אותו אחרי שאני אסיים לאנשים אחרים (תמורת תשלום סימלי). *וזה כדי לא תחסמי אותי
L lollapalooza New member 11/8/04 #28 הו, יאמי../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ובקשר לג'ון- תמשיכי לפנטז. בסדר.
P PretTy LiTtle DittY New member 11/8/04 #30 ככה../images/Emo35.gif צצה רק כשיש קוויר? תכתבי פה יותר!
D Dizen New member 11/8/04 #31 אבל אני בורה פה יחסית לכולם... חצי מהשירים אני לא מכירה אני מעריצה די בינונית