נו, אז אנחנו לא עושים מבחני כניסה...
L lollapalooza New member 12/8/04 #35 מה פתאום בורה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ולא ברור מה אני עושה ערה בשעה כזו... (ז"א כן ברור, אבל נו.)
מה פתאום בורה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ולא ברור מה אני עושה ערה בשעה כזו... (ז"א כן ברור, אבל נו.)
D Dizen New member 13/8/04 #39 ../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif אז את אומרת שאני לא בורה בענייני שירים
ג גברת פלפלת האחת New member 11/8/04 #27 היי לאן נעלמה התגובה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
ר רווינסרה New member 10/8/04 #18 גם אני גם אני יודעת לעשות ככה(כבר שש שנים מתרגלת) חושבות שהוא יסכים להצטרף אליי ל"סשן"?
S SubwayToVenus New member 12/8/04 #33 עוד תמונה לא הייתי פה מלא זמן ורק עכשיו ראיתי את השרשור אז הנה עוד תמונה שאני לא חושבת ששמו פה:
M michaelblum New member 10/8/04 #22 אהה... עכשיו אני מבין איך זה שהוא כזה גמיש בהופעות... נופל לי עם הגב עד לרצפה ועדיין עומד על הרגליים...
אהה... עכשיו אני מבין איך זה שהוא כזה גמיש בהופעות... נופל לי עם הגב עד לרצפה ועדיין עומד על הרגליים...
C chili angel New member 10/8/04 #23 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif גם אני לא הבנתי איך הוא מתעוות לו ב-give it away...
ג גברת פלפלת האחת New member 11/8/04 #26 חחחחחחחח../images/Emo6.gif ג'ון היפה היום חשבתי על זה ואחרי שאני מקבלת אותו אני לא מעבירה אותו לאפחד אז אני בטח לא אקבל אותו נכון יפייי יאייי
חחחחחחחח../images/Emo6.gif ג'ון היפה היום חשבתי על זה ואחרי שאני מקבלת אותו אני לא מעבירה אותו לאפחד אז אני בטח לא אקבל אותו נכון יפייי יאייי
D dafnaleh New member 12/8/04 #37 תגידי, זה משהו קבוע? או שהספיישלים זמניים? אם זה קבוע, איך מוצאים את זה?
ג גברת פלפלת האחת New member 13/8/04 #38 זה לא קבוע אמורים להכנס מהתפריט שבצד ל"רדיו" ואז מתחת לרדיו צריך להיות כתוב "ספיישלים" אבל לא כתוב. אבל אני אתן קישור ששמרתי מזמן הנה כאן. ותשמרו לכם: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels&fp=1&page=4 שלא ילך לאיבוד...
זה לא קבוע אמורים להכנס מהתפריט שבצד ל"רדיו" ואז מתחת לרדיו צריך להיות כתוב "ספיישלים" אבל לא כתוב. אבל אני אתן קישור ששמרתי מזמן הנה כאן. ותשמרו לכם: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels&fp=1&page=4 שלא ילך לאיבוד...