רדיו קול חי ובית ישראל חוגגים...

t a p u z 1 1

New member
טייקון אפריקני יקר!!!!!!!!!

לא ידעתי שעל פי טעם אישי פוסלים אנשים ועוד בצורה כזו זולה אני אפילו לא רוצה לחזור על השפה הירודה שאתה מתבטא בה,רק למחות על התגובות המאוד "יוקרתיות " שלך זה מחויב המציאות . תמיד יש דרך חזרה ואתה יכול עוד לעשות זאת. אתה יכול לכתוב בצורה הכי פשוטה את כל מה שרצית להגיד ....כמו למשל...אני לא אוהב את הטעם וריח שלו במוזיקה או צורת ההגשה שלו ממש לא לטעמי אבל מפה ועד השמצות וגידופים ודיבורים כל כך זולים ולא מתאימים לפורום הנכבד הדרך ארוכה מאוד ....

כמה דברים.

א` אני בטוח שדעתי משקפת את דעתם של רוב האנשים, עובדה שאף אחד לא כתב את ההיפך. ב` לא פסלתי את האדם עצמו! פסלתי את המוזיקה שהוא מגיש,וזאת זכותי המלאה! =)

t a p u z 1 1

New member
בכל מקרה היה עדיף..

שתוציא מהלקסיקון שלך את ה"הקאות" למינהם ואת "הזקנים הקמוטים שברחו מהגטו" ממש שפה מהודרת יפיפיה שראויה לכל "שבח"ממש מעורר גועל... ובכלל מי אתה שתחליט מהי מוזיקה שפויה ומהי מוזיקה לא שפויה, בכל אופן קח את עצמך בידיים ותתחיל לדבר בשפה שפויה וראויה לפורום.ותחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא משפטים "על רמה"...וזה שאף אחד לא הגיב ואמר ההיפך זה עדיין לא אומר כלום..בהצלחה לך ורק טוב בחיים...

עובדה שאני

יצאתי מדעתי כתוצאה משמיעת התוכנית אז איך לא אדע שהיא לא שפויה כשהרגשתי את זה על בשרי בהצלחה וכל טוב בחיים:)

למעלה