שמלת תחרה1
Well-known member
מנדלבליט: "יכול להיות שכן נתגלגל לנבצרות לנתניהו"
שיוציאו את כול הדמוקרטיה לנבצרות.מנדלבליט: "יכול להיות שכן נתגלגל לנבצרות לנתניהו"
ש
שיוציאו את כול הדמוקרטיה לנבצרות.
אין בדבריו אלו של מנדלבליט משהו שמלמד על רדיפה פוליטית. בס"ה הוא אמר שאם רוה"מ יבצע צעדים שנראים/נחשבים כהתערבות בהליך הפלילי נגדו, או אז (ולא לפני כן) יתכן שנחזור לדבר על נבצרות.מנדלבליט: "יכול להיות שכן נתגלגל לנבצרות לנתניהו"
ואיך הגעת למסקנה שהוא התכוון לזה שראש הממשלה יתערב בהליך הפלילי נגדו?אין בדבריו אלו של מנדלבליט משהו שמלמד על רדיפה פוליטית. בס"ה הוא אמר שאם רוה"מ יבצע צעדים שנראים/נחשבים כהתערבות בהליך הפלילי נגדו, או אז (ולא לפני כן) יתכן שנחזור לדבר על נבצרות.
זאת אמירה נכונה לחלוטין מבחינה משפטית והיא לא מצביעה על שום רדיפה פוליטית מצידו של מנדלבליט. להיפך, זאת אמירה די מתבקשת ונכונה כמובן.
הוא אמר במפורש.ואיך הגעת למסקנה שהוא התכוון לזה שראש הממשלה יתערב בהליך הפלילי נגדו?
איפה ומתי אמר? יש קישור?הוא אמר במפורש.
באותו מקום שהוא אמר את מה שמופיע בכותרת השרשור.איפה ומתי אמר? יש קישור?
לא מתאים לך...באותו מקום שהוא אמר את מה שמופיע בכותרת השרשור.
לא יודע מה בדיוק לא מתאים לי, אך מה לעשות, זאת התשובה.לא מתאים לך...
תעמולה בלפוריאנית עצם העלאת השאלה! לא סתם ראיתי פורום זה כאחד ממבצרי הימין הקיצוני.מנדלבליט: "יכול להיות שכן נתגלגל לנבצרות לנתניהו"
טענות למנהלת הפורום, או התעלמות מהפורום. אף אחד לא חייב אותך להכנס לקרוא, ולכתוב בו.תעמולה בלפוריאנית עצם העלאת השאלה! לא סתם ראיתי פורום זה כאחד ממבצרי הימין הקיצוני.
טענות? איפה ראית טענה בכלל?טענות למנהלת הפורום, או התעלמות מהפורום. אף אחד לא חייב אותך להכנס לקרוא, ולכתוב בו.
צודק בעיני מי?טענות? איפה ראית טענה בכלל?
ציינתי עובדה חד משמעית, סוציולוגית, פוליטית - למה שאטען משהו? מה אני עורך דין או טוען חרדי ברבנות?
נעים לי להכנס ולהיווכח שאני צודק, לא מתאים לך, תחסמי אותי.
בעיני כל אדם בר דעת. זה פורום ימני מובהק תומך ביבי מובהק. כל השאר זה סתם קישוטים.צודק בעיני מי?
כאן תומכים באמת. כרגע מנסים להכשיל את ביבי בדרך שאינו דמוקרטי, מנסים לפגוע בבוחרים שהצביעו לראש הממשלה, מה שלא הולך אצל השמאל בקלפי, מנסים בכוח.בעיני כל אדם בר דעת. זה פורום ימני מובהק תומך ביבי מובהק. כל השאר זה סתם קישוטים.
ראש הממשלה שלך חשוב בפלילים, שקרן מוכח לגמרי. הוא נכשל בניהול המגפה ומנסים להכשיל אותו? זה הרי דף המסרים של הבלפוראי, נטול כל ביקורת עצמית בסיסית. אבל היי, אם גנבים, רמאים, שקרנים הם מנהיגייך האהובים. מי אני בכלל??כאן תומכים באמת. כרגע מנסים להכשיל את ביבי בדרך שאינו דמוקרטי, מנסים לפגוע בבוחרים שהצביעו לראש הממשלה, מה שלא הולך אצל השמאל בקלפי, מנסים בכוח.
טענות, להנהלת הפורומים. או הימנעות מלבקר בפורום.תעמולה בלפוריאנית עצם העלאת השאלה! לא סתם ראיתי פורום זה כאחד ממבצרי הימין הקיצוני.
סליחה על התערבותיי.ראש הממשלה שלך חשוב בפלילים, שקרן מוכח לגמרי. הוא נכשל בניהול המגפה ומנסים להכשיל אותו? זה הרי דף המסרים של הבלפוראי, נטול כל ביקורת עצמית בסיסית. אבל היי, אם גנבים, רמאים, שקרנים הם מנהיגייך האהובים. מי אני בכלל??
חבל על הזמן שלך חורזת, האיש הזה הוא שמאלן מהסוג הנמוך והאפור של הרדיקל הנאלח שמפגין כבר שנה מול ביתו של ראש הממשלה.טענות, להנהלת הפורומים. או הימנעות מלבקר בפורום.
סליחה על התערבותיי.
ראש הממשלה מר נתניהו ראש הממשלה גם שלך, אם תרצה ואם לא תרצה.
מכון, אז מה? אף אחד לא מחייב אותך לקרואתעמולה בלפוריאנית עצם העלאת השאלה! לא סתם ראיתי פורום זה כאחד ממבצרי הימין הקיצוני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.