רואה אדום בעיניים.....

Barvazoom

New member
רואה אדום בעיניים.....

אז ככה, לפני כמה ימים העלו hi07 + סיגי-ג'י (פרפל גי'רף...) את סוגיית ה-"למה בריאן אדום". אותי זה לקח לשרשור ישן נושן שעסק בבחירת האדום הבא של הפורום (שרשור לפני שנה כמדומני)... אני רומזת שאולי הגיע הזמן באמת להחלפת האדום ומציעה שנעשה הצבעה מחודשת, כך נוכל לתת הזדמנות לעוד אנשים להיות אדומים ולטעום מהעניין - כמובן בהסכמת גיבצת מנהלת (פלייייז....
) הצעתי היא שכל מי שרוצה להיות אדום שיציע את עצמו ונתחיל הצבעה בהמשך... מתאים? **בראין - זו אינה הפיכה צבאית ואין שום כוונות נסתרות להורידך מכס המלכות

הדרך להפיכה צבאית...

רצופה באי כוונות נסתרות...
כוונות כן או לא- עושה רושם שבראיין שלנו יאבד את צבעו במידה ויוחלט להחליפו... הייתי אומרת אחרת: ברווזה, יש מצב שאת רוצה להיות אדומה? מספיק רוצה כדי להיות מוכנה להדיח את הכהן מכהונתו?! בראיין, יש מצב שאתה מוותר לה? חולמת. בעיני מדובר בתענוג מפוקפק ביותר. תודה, אבל לא תודה.

Barvazoom

New member
שימי לב - - >

לא הצעתי את עצמי.... :0) ואכן זו הפיכה צבאית ללא כוונות נסתרות (למען השם - ההודעה כתובה שחור על גבי פורום!!
! )... אני פשוט חושבת שדברים חייבים להיות דינמיים ואדום זה צבע יפה (רחמנא לצלן שלא ישמעו אותי אוהדי מכבי תל-אביב ובכללם אני...)וראוי לחלוק אותו עם כמה שיותר אנשים..
אגב -
לך בלעדית!!

איזה מתוקה את, ברווזה!

תיכף אני אפסיק לפנטז על
ם ואתחיל לחשוב על ברווזים
בכל אופן, סבבה, אם מישהו רוצה (ומתבייש?) לבקש להיות אדום, ושולח את הברווזה להדס לפניו- שידע שברווזים אינם בשר תותחים
סתם, נו, בסדר. יגורש בראיין, אני אומרת!!! (הישר לידיים שלי.... המממ.... טוב, נו, ה
לא עושה מקום לכהנים...)

כפרה עלייך...

כזכור יש גם מקום לאדומה, כי אולדי כבר מזמן מזמן לא באה לבקר... אבל לדעתי צריך לשאול אותה קודם, ואת, את בכלל צהובה, אז אני לא יודע אם זה יתאים לך אדום...
ובכלל, המג'נטית צכה להחליט על הדברים האלה... בראיין לא אדום ולא צהוב... שחור וצהוב! יאללה בית"ר!!

Barvazoom

New member
צהוב-כחול לנצח...

ואני שוב חוזרת על עצמי... לא הצעתי את עצמי כי אני לא מעוניינת בזה :) הצעתי לשנות את פני הדברים, קורה, לפעמים שינוי זה רק לטובה... הכוונות שלי טובות הכוונות שלי לא נסתרות אין לי איתך שום רע - זה מובן נכון? שלא יחשבו אנשים ולא תחשוב אתה... הנה בשחור על גבי הלבן של התיבת טקסט - אין לי איתך שומדבר רע רוצה שינוי...............

Barvazoom

New member
אז למה - - >

למה העלית את אולדי לכאן? אני דברתי על זה שהרוטציה באדומים צריכה להיות - ללא קשר אליך או אליה. אולדי לא כתבה המווון זמן ואשמח אם תשוב כמובן.. אני את מג'נטה שאלתי בהודעה הראשונה שלי כך שאני לא החלטתי דברים.... ואני רוצה לציין ש ו ב : אני לא רוצה להיות אדומה אני רוצה שינוי.... ש י נ ו י זה אחרת ממה שקורה עכשיו.

טוב, אני באמת צחקתי שם...

והעלתי דברים שנראו לי חשובים וקשורים לעניין האדמומיות... לא חושב שצריך לקחת את זה למקום אישי של מי רוצה ולא רוצה... וכבר אמרתי שברור לי שהכוונה היא טובה...

ואני שואל יותר מזה

בשביל מה צריך שיהיו לנו אדומים בפורום? האופציה של חבר אדום היא למגוון פונקציות, וזה נכון שכל מנהל פורום משתמש בזה כראות עיניו, אבל תמיד תהיתי בשביל מה צריך את זה אם זה לא משמש כדי לסמן אירוח בפורום, או מישהו עם תפקיד מיוחד בפורום שהוא לא מנהל. ברגע שמתחילים לצבוע חברי פורום באדום ולהחליף ביניהם סתם בשביל הסתם, זה כבר נהיה חסר משמעות. אז בקיצור... לא אכפת לי מי יהיה אדום.

Barvazoom

New member
../images/Emo45.gif

פצצה! זו דיעה טובה!! אני מוכנה לקבל גם את האופציה שלא יהיו אדומים... שכולם יהיו שווים, מארחים מושלמים לפורומינו היקר (והוא יקר לי...)

באז באז

New member
לא צריך

אבל זה נחמד שיש וותיקים מסבירי פנים בפורום, שנבחרו להיות טיפה יותר בולטים. מה שכן, כנראה אין ברירה אלה להדיח את אולדי בטקס משפיל במיוחד. אותנו לא נוטשים! במקומה לתת את האדום לוותיקה נעימה אחרת (והיא תרקוד תרקוד). הגיע הזמן לשינוי! הגיע הזמן לנער את ההרגלים הישנים והרעים! הגיע הזמן לעלות רוח צעירה! הגיע הזמן להדיח את הנוטשים! הגיע הזמן לעשות משהו מועיל יותר עם הזמן שלי! בתקווה שהאדום לא יעשה לזאתי את מה שזה עשה להיא...

Barvazoom

New member
קופת שרצים פתחתי? ../images/Emo6.gif

מאיפה בא הביטוי הזה בכלל? מי אמר ששרצים דרים בקופסאות?

למעלה