רואה אדום בעיניים.....

Barvazoom

New member
עוכרת ישראל

מה יש? טעיתי....

magenta73

New member
אז בואו ונפצח בהילולה:

א. או שמחליפים - ואז כל אחד שיכתוב את מי הוא היה רוצה להאדים. ללא הבדל מגדר. ב. או שמורידים בכלל אדומים מפה. א' או ב'. אם א' - נא לציין שם משתמש

1Shir

New member
אין ג'?

או שמשאירים את הקיים? *פלאשבק רע לדיון שהיה לנו כאן על גברים* בכל אופן, אם הבחירה היא בין א' לב', אני נוטה בחזקה לב'. אבל תלוי מי זה...

purplegiraff

New member
מה זה כל הא ב ג הזה???

ג'רפה מבולבלת מתכוננת ללכת לקלפי, אך לא מבינה איפה רשימת המועמדים???

purplegiraff

New member
אה, שיט, כמו תמיד...

גם מבולבלת, גם נמהרת, אוקיי... מצאתי. לי לא אכפת, לא מבינה ת'קטע עם הצבעים, גם השם שלי נראה פה קצת אחרת- אין לי מושג למה (אנגלית?), ואם זה כל העניין- איך זה כתוב... אז אל תסתכלו בקנקן אלא במה שיש בו. ומה יש? בראיין אחד צבוע אדום, נו... אז????ומה מעבר לזה???

דרישה לגבי האדום הנבחר../images/Emo124.gif

ככל נבחרי ציבור, ישנה דרישה ל- שקיפות לכן על האדום הנבחר לפרסם לציבור הנרחב (חברי הפורום) את רמת ההכנסה שלו, מי החברים שלו, מה הם מניעיו להיות אדום ולהשאר אדום, מה מניעי הפעילויות שלו וכמה פעמים בשבוע הוא עושה סקס.
(עדיף בטוח). *הכתוב הוא בלשון זכר אך מיועד לשני המינים

אמנם באיחור, אבל מתבקש לדעתי...

ללא ספק אופציה ג'. לא מעניין אותי שאין אחת כזו, אני רוצה אופציה ג'. ואם בכל זאת אין ברירה אז ב'. גם ככה אין לאדומים פונקציה ממשית בפורום (ואני לא מתכוון רק(!) להפועל. P: ). למעשה, אני חושב שאני אפתח עכשיו קבוצת פייסבוק, ו-cause לנושא, סתם כי אני יכול. :) :) :)

למעלה