רואים 6/6

Nirwood

New member
הפרק הכי גרוע מתחילת העונה

ובין הגרועים בתולדות הסדרה.

חבל, הם דווקא יצרו אחלה פרקים מתחילת העונה, ואני באמת האמנתי שהם ישמרו על הקו הזה עד הסוף.

בכל עונה יש פרקים גרועים, אבל מצד שני 8-9-10 אמורים להיות פסיכים.

בעניין הפרק עצמו:

1. כל הקטע עם התיאטרון הוא מיותר, מפגר, וחסר משמעות, יכלו לצמצם את זה לדקה וחצי.

2. העניין עם זה שטומן הופך לשפוט של הדרור העליון גם היה מעאפן, אבל ניחא, אני לא באמת חשבתי שצבא טיירל יפתח במרחץ דמים.

3. הקטע עם ג'יימי וסרסיי הוא מאוס, הם טוחנים את אותו סיפור אהבה דפוק כבר שנים.

4. הקטע בתל קרן היה נחמד, לורד טארלי קשוח בדיוק כמו שדמיינתי אותו.

ועכשיו לפאשלות העיקריות:

1. טוב, זה לא היה שוק שקולד אנדס הוא בנג'ן, יש על זה תיאוריה כבר שנים, אבל ראבק - למה הם עשו את הדמות שלו כל כך מעאפנה?
בספר הדמות היא מכושפת, בסדרה זה בסה"כ אותו בנג'ן.

2. דאיינריז בסוף הפרק - דרוגון מתעופף באוויר בCGI גרוע (כנראה ההפקה חסכה למלחמה בסוף העונה), רק כשהוא נוחת יש CGI סביר יותר, דאינריז מתחילה לחפור לעדר בהמות שלה את אותם זיוני שכל שחאל דרוגו אמר, רק בהרבה פחות התלהבות, כריזמה, ועוצמה.

אני בלי קשר חושב שאמיליה קלארק היא דמות מחורבנת לחאליסי, היום צריכים להחלף אותה כבר לפני מספר עונות.

היא נמוכה, לא יפה, ופשוט גרועה.

Serf SaN

New member
הם עשו אותו מעפן בגלל

שזה לא קולנד האנדס..
מרטין הודיע בפירוש שזה לא בנג'ן. ובגלל שהכותבים של הסדרה כל כך לא יצירתיים הם לקחו אותו בכל זאת, כי זה מה שהצופים רוצים לראות.
זה למה הוא לא רכב על אייל ענקי. זה למה העיניים שלו לא היו קפואות. זה למה זאת הייתה סצינה סופר גרועה.

מרטין הודיע?

הוא גם אמר מיליון פעם בערך שג'ון סנואו מת...
הוא לא יחשוף את היותו צפוי בהכרח

וחוצמזה דווקא זה טוויסט מתאים, איכשהו הפרק הזה (למרות שהוא לא ממש "משהו") עושה צעדים כדי להחזיר אותנו טיפה למסלול של הספר (ג'יימי לכיוון ריבראן, פריי מותקפים על ידי חבורת האחווה או איך שלא קוראים לחברה של בריק דאנדריאן - מה שאולי יעיר מהמתים את סטונהארט)

CallMeCavanaugh

New member
הוא לא "הודיע"

היו שני רמזים לזה שקולדהנדס הוא לא בנג'ן.
1) בתוך הספרים. ילדי היער אומרים שקולדהנדס מת מזמן. מכיוון שתוחלת החיים של ילדי היער ארוכה משמעותית משל בני אדם, סביר להניח שמבחינתם מזמן זה לפני יותר מהשנתיים שעברו מאז שבנג'ן נעלם בספרים.
2) רמז חיצוני - אנשים נברו בארכיונים ומצאו את כתב היד הלא ערוך של אחד הספרים עם הערות בכתב יד של העורכת ושל מרטין, שם היא שואלת אותו אם זה בנג'ן והוא עונה שלא. יכול להיות שזאת הטרלה אבל זאת חתיכת השקעה בשביל הטרלה כל כך קטנה.

winner999

New member
קולדהנדס מת

ואם לא היה מת, הוא לא היה קולדהנדס...
בספר הוא הסביר לבראן והרידים שהידים שלו שחורות בגלל שאחרי המוות הדם מתנקז לקצוות...

CallMeCavanaugh

New member
כמובן שהוא מת

השאלה היא מתי הוא מת. אם ילדי היער אומרים "מזמן", כנראה שזה היה לפני יותר משנתיים (אבל אולי לא. אולי תפיסת הזמן שלהם שונה ומבחינתם יכולות להיות אלף שנים קצרות ושנתיים ארוכות).

Nirwood

New member
אז למה ההפקה דחפה את בנג'ן?

ובכלל,
אם בנג'ן כבר שנים נמצא מצפון לחומה, איפה הוא לעזאזל נמצא כשהוא לא מחסל מהלכים לבנים?

הרי המקום היחידי שנותר בטוח זו המערה של ילדי היער.

לא היה יותר פשוט ליצור כמו שצריך את הדמות של קולדהנדס?

CallMeCavanaugh

New member
שיקולי הפקה

במקום להעלים דמות אחת שאולי יש מעריצים הארדקור שעוד שואלים עליה ובמקומה לגרום לדמות אחרת לצוץ, הרבה יותר קל לעשות את זה כמו שנעשה.
מה זאת אומרת לעשות את קולדהנדס כמו שצריך? רוכב על אייל עצום? זה כסף. הרבה יותר זול לתת לו לרכב על סוס.

Uri04

New member
אני אהבתי אותו

ואני אף אוסיף שזה הפרק הטוב של העונה. ולמה?
1. אף דמות לא מתה על מנת "לזעזע" אותנו בכוח.
2. אף דמות לא התנהגה בצורה סופר מטופשת כפי שהתרגלנו כבר מזה כמה זמן.
3. סופסוף גילינו מה עלה בגורלו של בנג'ן.
4. עלילת הדרורים קיבלה מפנה מפתיע ולא צפוי (לפתור את הסכסוך בדיפלומטיה ללא שפיכת דם מיותרת היא מצרך נדיר בסדרה הזו).
5. העלילה של אריה סופסוף מתקדמת לאנשהו.
6. סאם וגילי מתוקים והעלילה שלהם אומנם שולית, אבל שופכת עוד אור על העולם הווסטרוזי מבלי לעצבן יותר מדיי, וראינו לראשונה את הורן-היל והריץ'.
7. ג'יימי עוזב לארצות הנהר. סופסוף.

החלקים הפחות טובים (כי תמיד יש כאלה, מה לעשות. מאז העונה השנייה הסדרה כבר לא משולמת)
1. דאינריז מעצבנת, ממחזרת את עצמה ופשוט בא לי שתעוף כבר לווסטרוז על מנת שתנחל תבוסה כואבת ותפתור אותנו מנוכחותה המעיקה. או שלפחות תודה שהיא לא מי שהיא חשבה שהיא ותסתפק במועט. לא, באמת - ד+ד באמת חושבים שהשטיקים האלה עובדים עלינו עדיין? בעונה 6? דאני לא מתקדמת לאף מקום ולא מגיעה לווסטרוז אף פעם, אבל ממשיכה עם הנאומים הריקים מתוכן האלה מבלי לחשוב על היום שאחרי. דיייייי כברררררר!

אחד הפרקים הגרועים בסדרה

חבל שמרטין לא מעורב בפרקים בעונה הזאת, הרמה ירדה משמעותית.
הפרקים נהיים צפויים יותר ויותר ככל שעובר הזמן.
כן, תכסו לבנג'ן את הפנים בתחילת הפרק, הרי אין לנו מושג שזה הוא..
ומלחמה? למה? אם המלך בלי קשר לשום דבר פשוט יחליט ללכת עם האמונה(WTF?).
בקיצור פרק זוועתי, עלילה צפויה

shayCn

New member
כל מה שקשור לסצנה של הדרור העליון והספט-משעמם..

וכיון שחלק ניכר מהפרק הוקדש למניפולציה של הדרור העליון וחלק אחר למשפחת טארליי, אז הפרק היה משעמם.

פרק גרוע, הסיום היה מביך עם CGI של מאות אנשים מפוזרים

שאמורים לייצג צבא ענק של דאני. כל הסיפור עם הספט היה פשוט עשוי גרוע ולא אמין, למה שטומן פתאום ימדר את סרסי וג'יים? וההתנהגות של סאם הייתה מופרכת לגמרי. אגב, עצם העובדה שסאם הצליח להישאר כל כך שמן בצפון באמת לא אמינה.
&nbsp
אני מניח שמרג'רי עושה את עצמה ובניגוד לטומן היא לא באמת חזרה בתשובה.

kikona126

New member
פרק מעצבן!

לא הבנתי למה הם רוצים להרוג את אריה? הרי הם כל הזמן אמרו לה שיש לה את הבחירה אם היא רוצה או לא רוצה להיות חלק מהם... אמן שאריה תהרוג אותה קודם! (איך בכלל קוראים לה???)
&nbsp
כל שאר הפרק לא כל כך מעניין... הקטע עם בנג'ן מעצבן! למה דווקא הוא זה שילדי היער הצילו? ואיך בראן אמור להתמודד אל מול האחרים?
&nbsp
דרך אגב, עכשיו כשאני חושבת על זה, אם רהלור החזיר את ג'ון לחיים, האם האחרים יכולים לפגוע בו? האם האחרים יכולים לפגוע בכהנים האדומים?
&nbsp
כל הקטע במעלה מלך היה משעמם, חבל שגימי יצא משם כי טומן סילק אותו ולא כמו שהיה בספרים...
&nbsp
ודיינריז, משעממת כרגיל. תמיד אותו הקטע עם הדרקונים וזה שהיא כובשת מקומות... לא אוהבת את הדמות שלה!

הלדיל

New member
אז חסרי הפנים אמרו.

אריה הייתה בשלב האחרון של ההכשרה שלה. חסרי הפנים לא היו שורדים כל כך הרבה זמן אם היו נותנים לחלשי אופי לדחות את ההכשרה שלהם. בכל מקרה, לפי אמונתם, אריה חייבת חיים לאל חסר הפנים עתה שחסה על חייה של הליידי קריין. היות והיא לא לקחה את חייה של השחקנית, אריה תשלם בחייה.

kikona126

New member
אז בעצם אם

היא תהרוג את המכית שלה היא מחזירה לאל חסר הפנים חיים, לא?
&nbsp
אריה בכלל יכולה עליה? (לא בא לי עונה בלי אריה...)

למעלה