רובוטריקים

עופר...

אני חושב שערבבת את המטריקס מהקומיקס עם זו מהסדרה. המאטריקס בסדרה הועבר ממנהיג Autobots אחד לבא אחריו והכיל את חוכמתם שנצברה במשך השנים המרובות. השתמשו בה פעמיים: פעם אחת בסרט על ידי Hot Rod להשמדת Unicron ופעם שנייה בסוף העונה השלישית על ידי Prime ששב מן המתים והשתמש בה להשמיד את מגיפת השנאה, מה שרוקן אותה מהחכמה שהייתה אצורה בה. כמו כן במהלך העונה השלישית Hot-Rod, עכשיו Rodimus Prime, נכנס לתוך המאטריקס לדבר עם מנהיגים מהעבר ולהיוועץ בחוכמתם. עכשיו בקשר ליצירה של רובוטים חדשים. על מנת שרובוטים חדשים יווצרו ויהיו באמת אינטליגנטים ועם אישיות כמו המקוריים הם צריכים להיווצר בעזרת Vector Sigma המחשב באמצע סייברטרון שניהל את הכוכב. לדוגמא: הAerialbots והStunticons. דוגמת קונטרה:הDinobots שנוצרו על כדה"א ללא שימוש במחשב והם ממש טמבלים. ====================================================================== עד עכשיו כל מה שכתבתי קשור לContinuity של האנימציה. ====================================================================== מה שאתה דיברת עליו נקרא הCreation Matrix וקשור לContinuity של הקומיקס הישן שהייתה קשורה באופן מאד רופף לזו של האנימציה. וSoundwave שולט. הוא המלך הבלתי מעורער. ביחד עם הצבא הקטן שהוא מאחסן בתוכו וכוחותיו האחרים הוא היה צריך לעשות שם הפיכה כבר ממזמן. חוצמזה שהוא מאד נאמן למגהטרון. ומה שהקונסטרקטיקונס אמרו בסרט: "No one Would ever follow an uncharismatic fool like you" הגיעה לסיומה הודעה ארוכה.

effigy

New member
נמרוד זה אתה שאמרת לי שסאונדוויב

בחדשה (לא זוכר מה זה היה אני רק זוכר שזה היה חידוש, אז קבלו את זה כ:הרצה\סדרה וכו´) הוא מצלמת וידאו

Scum Bunny

New member
דיגיטלית? (המצלמת וידאו)

...כי אין דבר פחות מרשים מכרטיסי פלאש שהופכים לרובוטים קטנים. כמובן, גם קסטות אודיו על פניו לא נשמע כמו חומר הגלם האולטימטיבי לרובוטים של הרס.

לא Soundwave אלא Laserbeak...../images/Emo20.gif

שבמקור הייתה קלטת שלו שנהפכה לציפור טרף ובArmada היא נהפכת למצלמת וידאו ושייכת לAutobots. ציינתי כבר שזו סדרה מסריחה? ד"א. עוד מישהו פה אהב את Reflector או שאני היחיד? למי שלא מכיר/זוכר הוא היה Decepticon שיכל להשתנות למצלמה והיה יכול ליצור עוד העתקים של עצמו במצב רובוט. העיפו אותו איפשהו בתחילת העונה השנייה.

ייתכן שאתה צודק...../images/Emo73.gif

מרוב קווי עלילה, והצטלבויות מידע, יכול להיות שכבר התבלבלו לי במוח כל הקווים. אני מאמין שזה קרה לכל מי שניסה לעקוב אחרי סדרות עם קשרים רופפים ביניהם אבל עם אותן דמויות (ע"ע כל קווי האקסמן וכל קווי ספיידרמן וכ"ו...). לגבי המטריקס... ממה שאני יודע מהקומיקסים, המטריקס, הייתה שביב הבינה הרגשי של ווקטור סיגמא, והיא היא אותה CREATION MATRIX בשינוי שם. אולם, ייתכן שאני טועה והמטריקס שהועבר מדור לדור אצל הרובוטריקים הוא רק הזכרון הקולקטיבי של מנהיגי הרובוטריקים מאז מלחמת סייבטרון השניה. ד"א, הדיינובוטס נחשבים יותר תבוניים מאשר הINSECTRONS (החרקניקים), ששניהם נבנו על כדהא"צ, ודיינובוטס יש יותר אינדיוידואליות מאשר ל CUNSTRUCTUCONS (הטרקטוריקים= השקרניקים הטרקטורים וכל בניין). ולגבי התשובה... למישהו יש הערות או מחשבות אחרות איך בכל פותרים את בעיית הטריילר של אופטימוס??? למרות שכבר כתבתי את התשובות המקובלות... ד"א אם באמת יש וויכוח TF, הכי פשוט זה לפתוח שרשור בפורום של עולם הקומיקס ולשאול את שי. הוא אחד מחולי הרובוטריקים הכי כבדים שאני מכיר, כולל העובדה שיש לו בבית את רוב חוברות הקומיקס שיצאו כחלק מהאוסף הפרטי שלו...

למעלה