רובי דואניאס בתפוז
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטנקס כולן../images/Emo9.gif ולקס התפקיד הזה הוא

ללא מיונים, שמתי את בעדיפות ראשונה וזה היה במשבצות של בלי מיונים.. כי שלחו לי מיונים לתפקידים ששמתי גם אבל לא הלכתי אז בסוף שלחו לי את זה.. אם היה מיונים בטח לא היו מקבלים אותי
כןן לא רציתי לצאת הביתה אבל נראה איך זה יהיה... ההורים שלי מפחדים יותר ממני
אני אתחבר מהר כי אני הולכת עוד מעט XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אה באמת? חחח למה לא הלכת לשאר

המיונים? את לא נורמלית
זה תמיד טוב להשאיר אופציות. גמני גרועה במיונים ><" אם זה משהו שאין לך בעיה להתקבל אליו ואת רוצה, אז לכי על זה! אני שמחה בשבילךDD: וההורים שלך פשוט צריכים לקבל את זה
חח סתם יהיה בסדר

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהמיונים היו לתפקידי הדרכה

ואני ממש ממש לא מתאימה להדריך וזה, זה יענו תפקיד מכית.. זה היה למכיות ואני הכי לא כזאת שיודעת לצעוק ולאיים ומה שצריך לעשות שם
אני עדינה
למרות שאם אני רוצה להיות קצינה אני צריכה להיות קשוחה חח ואני רוצה קורס קצינים חחח אז למיונים לא הלכתי בגלל זה.. כי.. הדרכה זו לא אני חח ובעזרת השם יהיה בסדר חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח גמני ככה אבל..

את אף פעם לא יכולה לדעת איזה תפקיד מתאים לך בצבא. אם נתנו לך מיונים לזה, סימן שלפי המבחנים שעשית זה מה שהתאים לך, הרי זה המטרה של המבחנים הפסיכוטכניים האלה. אבל איך שאת רוצה.. חח אני מכירה הרבה אנשים שעשו הרבה פחות מרק לא ללכת למיונים והיו קרובים בשנייה לכלא צבאי עוד לפני הגיוס בכלל חחח אני בטוחה שיהיה בסדר, אל תדאגי
לאביה

../images/Emo85.gif וואוו :O מזל טוב ../images/Emo70.gif

בהצלחה :] אני בטוחה שתעשי את זה בצורה הטובה ביותר !

../images/Emo19.gif וואו , איזה מאגנייב DD:

זה נשמע מזה אדיר , אין לך מה לפחד .. את תעשי את זה כמו 'גדולה' זה נשמע שאת מזה הולכת להנות בצבא ( : שיהיה לך בהצלחה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifמזל טוב../images/Emo70.gif חח גם אני הולכת לסימפל ../images/Emo9.gif

נראה אותך שם

m o r 1 0 2

New member
מיקמוקי,מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני מקווה שתעשי את זה על הצד הטוב ביותר
כולנו פה מקווים בשבילך
וואי,עוד חודש הגיוס,אני כ"כ לא רוצה להגיע לזה... טוב יש עוד המון זמן...בנתיים עדיף להתרכז בלימודים
אז מיקי,שיהיה בהצלחה
אנחנו איתך,והלוואי שהכל יהיה פסדרD: גמאני הולכת לסימפל

סאמוואן

New member
מה????? אני לא מאמינה!!!

עד ששמחתי שיש מישהי שמתגייסת באותו תאריך שלי...עכשיו שינו לך אותו?? איזה באסה.. חח כאילו מזל טוב...סורי...

D:

אני מקווה שתצליחי בתפקיד ושיהיה לך טוב בצבא
מזל טוב ובהצלחה
ובקשר לסימפל, שמעתי שזה בוטל לא?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ואו מיק../images/Emo70.gif תראי...

אם את חושבת שיש לך מספיק אחריות ואת מוכנה לקחת עליך תפקיד כזה ואת חושבת שלא יהיה לך קשה מדי..תלכי על זה..ואם לא אז תחשבי טוב טוב..זה באמת תפקיד חשוב.. אבל ואו סחטיין על התפקיד זה באמת כבוד.. אני ממש מאחלת לך בהצלחה
|חיבוקעננקיייי|
. כאילו באמת בהצלחה..ואל תלחצי מדי קחי ת'החלטה הנכונה :].

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ

חח כנראה רק שאני אגיע לצבא ויראה איך הכל עובד אז אני אסתגל ואדע כמה אחריות יש לי ולמה אני מסוגלת.. עד אז... תודה מאמי!!
אני אתגעגע לכולכןן יאוווו

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמזלוש מיקי!! :]

אחותי מתגייסת כמה חודשים אחרייך אולי תפקחי עליה חחח באיזה חיל את?

ILoveMc

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo226.gif מישהי יכולה לעלות לי את השיר =>

I dont care של פול אאוט בוי ?

למעלה