רובי וויליאמס יופיע הערב בישראל!

ערן1987

New member
רובי וויליאמס יופיע הערב בישראל!

חודשים אחרי שהודיע שיגיע לכאן הערב זה יקרה - רובי וויליאמס יעלה על בימת פארק הירקון מול עשרות אלפי צופים ויפתח את עונת ההופעות של קיץ 2015 בישראל.

מי מתכוון ללכת? איזה שירים הייתם רוצים שיבצע? חושבים שהוא ייתן הופעה מעולה או שיאכזב?

ori 6

New member
הלוואי והייתי...

יכול להיות בפנים.
נסיבות תקציביות מונעות זאת ממני, אהיה סמוך לגדר, יש מקום שמניסיון העבר אפשר קצת לראות את הבמה ולשמוע מעולה.
לפי רשימת השירים והסרטונים מההופעות הקודמות בסיבוב - הולך להיות מעולה!
הופעה מושקעת, המון זמרי ונגני ליווי, show כמו שצריך.
רשימת השירים די סגורה כבר - אם תרצו אוסיף קישור :)

ערן1987

New member
אתה מאלה שמחכים בחוץ אה?

עברתי על רשימות השירים שביצע בשבועיים האחרונים והן פחות או יותר דומות, הרבה להיטים, 4-5 קאברים וקצת שירים לא מוכרים.. מקווה שיהיה סוחף וטוב גם בשירים שלא אכיר

ori 6

New member
לא הבנתי..

את השאלה כ"כ, אם אני מאלו שמחכים בחוץ..
מבלי להרחיב, בתקופה הזו ספציפית מעט לא מסתדר לי להוציא כ-300 ש"ח ומעלה על מופע, ואפשר להיות במתחם ולהרגיש קצת חלק מהאווירה, לא רואה בכך פסול.. :)

כן, הבעיה היחידה שיש במופע היא שיש באמצע, כמה שירים ברצף שהם לא "ה"-להיטים שלו, יש כאלו פחות מוכרים וכאלו שהם חצי-כוח למי שלא חי את רובי וויליאמס. אבל אני חושב שבמכלול תהיה חוויה.

ערן1987

New member
תמיד בהופעות בפארק יש אנשים שמחכים בחוץ

אף פעם לא ניסיתי את זה אבל אולי מתישהו אנסה חח.. אולי בוואן ריפבליק
וממש לא התכוונתי לזה בתור משהו רע!

ori 6

New member
הכל בסדר!

חח, האמת כשהייתי ב-Guns N roses בפנים, פתאום קלטתי שיש תופעה כזאת.
כשהרולינג סטונס הופיעו, הייתי בדיוק באזור אז ניסיתי והופתעתי לטובה.
בקיצור, תמיד טוב שאופציה כזאת קיימת :)

ערן1987

New member
אני קלטתי את זה לראשונה בהופעה של ג'סטין בשנה שעברה

הייתי עם החברה שלי ופתאום היא מקבלת שיחה מזוג חברים שלה שחיכו בחוץ אחרי שעשו ערב רומנטי עם סדין, יין וארוחה קלה חחח

אני שוקלת ללכת לשמוע מבחוץ..

לצערי גם אני לא יכולתי לקנות כרטיס :( כמה זמן ההופעה?

בסוף הלכתי עם אחותי וישבנו בחוץ

חח זה היה די מבאס..הרגשנו די בחוץ אבל היו מלא כאלה חח.. זה היה מגניב למרות שלא הכרתי את רוב השירים רק את feel ו angels בעיקר ממש היה מרגש..הוא שר גם את bohemain raphsody שהיה מרגש וגם את Royals שהיה מגניב חח..זה היה מגניב ישבנו על הדשא ואכלנו ושמענו את רובי ווילימאס בלייב ברקע חח.. נראלי שאני אאמץ את המנהג הזה :p

ערן1987

New member
BH של קווין היה אדיר!

מרגעי השיא בהופעה לדעתי, לא פחות.
&nbsp
שמח שנהנית :)

אכן, למרות שאחרי שראיתי את אדם למברט

שר את זה בלייב שום דבר לא יכול להתעלות על זה..לא הכי מתאים לרובי השיר הזה אבל זה היה טוב בכל זאת :) ותודה [=

DAN1EL

New member
לא אוהב אותו, אבל בדרך כלל אנשים יוצאים ממש

מרוצים מההופעות שלו ומשבחים אותו כפרפורמר ועפים על עצמם ב-Angel וכו'.
&nbsp
לי זה לא עושה את זה.
תמיד גם התבאסתי שמארק רונסון בזבז עליו זמן.

ערן1987

New member
למה ביזבז עליו זמן? הם אמנם עשו מעט דברים

ביחד אבל זה יצא אחלה לדעתי.

DAN1EL

New member
לדעתי זה היה בזבוז זמן.

כי בזמן הזה הוא היה יכול לעבוד עם מישהו שאני אוהב ומעריך.

ערן1987

New member
זה שאתה לא אוהב ומעריך את רובי

לא אומר שהתוצאות של השת"פ שלו עם מארק לא יהיו טובות.

ערן1987

New member
מקווה שיהיה שואו מטורף כמו שאמור להיות

הוא ידוע כפרפורמר ענק ואני מאוד אוהב את השירים שלו, גם אם בשנים האחרונות פחות עקבתי אחריו.. בטוח שיהיו שעתיים אדירות!
&nbsp
אגב, אני מהמר שנינט תבצע את Let Me Entertain You (היא עשתה לו קאבר לפני כמה שנים) והוא יצטרף אליה, או שהיא תצטרף אליו כשהוא יבצע אותו או משהו כזה.. זה יכול להיות ממש מגניב.

הוא באמת פרפורמר מדהים

מלא אנרגיות ורגש. הוא ממש יודע להחזיק קהל..מה שכן הוא ממש עף על עצמו חח זה נראה כאילו הוא ממש מתלהב מעצמו הוא כל הזמן אמר היי אני רוביי וויליאמס.. כאילו אנחנו לא יודעים מי אתה :p

למעלה