רובי וויליאמס יופיע הערב בישראל!

ערן1987

New member
חח הוא די נרקיסיסט

אבל לא כמו קנייה ווסט, נרקיסיסט מוסיקלי אחר, הוא עושה את זה בחן ובצחוק ובהרבה מודעות עצמית אז נראה לי שהקהל מוכן לסלוח לו על זה

ori 6

New member
לסיכום

קודם כל,
אין ספק שלהיות מחוץ למתחם זה מוריד מהאווירה, אבל בתור אחד שממש אוהד 6-7 שירים שלו בלבד, זה הספיק.
ראו מעולה מבחוץ, את המסכים וגם את הבמה, שמעו מעולה.
ההופעה עצמה, התחילה טוב, באמצע יש איזשהו "בור" בלי להיטים שסוחפים את כל הקהל, הוא ביצע אותם טוב אבל לא הכי קל להתחבר לזה.
סוף המופע + ההדרן מעולים ופשוט הופכים את כל מה שהיה קודם ללא רלוונטי. הקול שלו מעולה וקשה לי לחשוב על עוד אמן שגרסת הלייב נשמעת כמעט אחד לאחד כמו גרסת האולפן.
הוא היה דברן קצת יותר מדי, אבל היה חמוד בזה שאנחנו המקום היחיד בסיבוב הנוכחי שהוא ביצע את strong וגם את she's the one באורך מלא.
אנחנו גם המקום היחיד שההדרן היה 3 שירים אם אני לא טועה, וזה בגלל שהוא באמת קיבל מראש באחד הראיונות שהשירים האלה היו להיטים גדולים פה.
כך שהוא יצא מאוד חמוד, מאוד מחובר לקהל ונתן שואו והופעה מעולים.

ערן1987

New member
איפה בחוץ היית שראית גם את המסכים?

לגבי ה"בור" שציינת, אני מסכים איתך שהקהל פחות התחבר לזה אבל אני חושב שעדיין הקהל זרם איתו ונהנה. אין ספק שאם הוא היה מבצע להיטים אחרים במקום השירים הלא מוכרים האלו זה היה עובד טוב הרבה יותר אבל לדעתי זה עדיין היה ממש טוב.
&nbsp
ואני כ"כ מסכים איתך על הביצוע שלו בלייב! אצלו אתה יודע בוודאות שאין פלייבק.

ori 6

New member
ממש סמוך לגולדן רינג

לא בצד של הרמפה של ה-VIP אלא בצד השני.
שמעו וראו מעולה.

RTur

New member
אוי איזה כיף היה!

פרפורמר מעולה ומבצע מצויין! היה לי ממש כיף לראות ולשמוע אותו.
היו את כל השירים שרציתי שיהיו + איזה מלך הוא שהוסיף את Strong במיוחד בשבילנו כי זה גם אחד האהובים עליי שלו וכשראיתי שהוא לא חלק מהסטליסט בטור הזה קצת התבאסתי. בסוף זה כן היה!
נראה שהוא מאוד מודע לעצמו ויודע מה הקהל אוהב ומתאים את עצמו. כל הבדיחות, ההומור העצמי, הפרצופים. הוא יודע בדיוק מה עובד ומה לא. היו כמה רגעי WTF בקטנה (מה זה היה השיר הזה שהוא הקדיש לבן שלו?
) אבל בגדול הוא יודע בדיוק מה הוא עושה.
אהבתי איך שהוא זגזג בין רוק, פופ, סווינג, פולק וכו' בלי להניד עפעף וזה לא הרגיש לי מוזר בשום צורה.
וגם רובי הוא כנראה היחיד שיכול להיות עם קרניים חצי מההופעה ולצאת מזה בשלום

היה סאונד ממש אחלה יחסית לפארק הירקון, וביחס לכל ההופעות שראיתי שם, זה היה הסאונד הכי טוב אחרי ג'סטין טימברלייק.
&nbsp
הקהל לעומת זאת באמת היה יבש כמו שרובי תיאר אותו אחרי ההופעה. אני גם הרגשתי את זה.
זה באמת היה מוזר. איזור הגולדן באמת היה רועש וגם השורות הראשונות על הדשא (אני הייתי ממש על הגדר בדשא וכל מי שהיה סביבי עשה הרבה רעש ונהנה) אבל כל המאחור כאילו נמנם ולא הגיב במיוחד.
אני לא מבין למה אנשים טרחו לשלם על כרטיס להופעה אם הם באו רק בשביל לשמוע את איינג'לס. ככה זה אשכרה הרגיש לפעמים.
וגם נינט. מה זה היה? אהבתי רק את השיר הראשון. אחרי זה זה הלך והדרדר..
&nbsp
אה ו.. אתמול בעצם סימנתי וי על המקום הרביעי ב-wish list הופעות שלי (מתוך אלה שעדיין בחיים חח). אני יצאתי מאוד מרוצה ועם טעם לעוד. מקווה שפעם הבאה גם יהיה קהל זורם יותר (כנראה שאצטרך לטוס בשביל זה)

ערן1987

New member
השיר שהוא הקדיש לבן שלו היה ענק!!

הקהל ממש צחק ממנו והוא גם קליל וכיפי כזה.. הוא צריך להקליט אותו לדעתי

2Dirrty4U

New member
אומנם לא הייתי בהופעה שלו

אבל אני מזה מבינה אותו, הקהל הישראלי באמת חרא. זאת אחת הסיבות שאני לא הולכת להופעות בארץ.
כולם רק דוחפים, מקללים ומתנהגים כמו בהמות אבל בתור קהל - על הפרצוף!
וזה מבאס.. מבאס לאומן לבוא ולתת שואו ולהשקיע ולא "לקבל" כלום בתמורה מהקהל, מבאס גם להיות כקהל בקהל כזה.
&nbsp
משום מה אני נתקלת בהמון ישראלים שחושבים שאם זמר מפורסם מגיע מחו"ל זה אומר שהוא הולך לבצע רק את הלהיטים הגדולים שלו שהשמיעו הרבה בגלגל"צ. אז הנה סקופ, לא הוא לא!
סיבוב הופעות בדר"כ בא לקדם אלבום אז הסט ליסט מורכב משירים מהאלבום אותו הוא מקדם בשילוב עם כמה מהלהיטים או מהשירים המפורסמים שלו ואולי כמה פייבוריטס מאלבומים קודמים.
&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
אבל זו בערך הפעם הראשונה שאמן בסדר הגודל שלו

מגיע לכאן ומתלונן על הקהל, ברוב הגדול של המקרים האמנים ממש ממש מחמיאים לישראלים. פול מקרטני ומדונה עפו על ישראל וזכור לי שגם אחרים עפו עליהם.
&nbsp
אגב, ספציפית סיבוב ההופעות הנוכחי של רובי הוא כן סיבוב של להיטים (למרות שהוא לא מקדם כרגע שום אלבום).

2Dirrty4U

New member
אחרים פשוט לא אומרים דבר

כי זה בסופו של דבר מוציא אותם באור שלילי אם הם יתלוננו על הקהל ששילם כסף על ההופעה שלהם.
אין מה לעשות, הקהל הישראלי באמת חרא. בכל ההופעות שיצא לי לראות עד עכשיו בארץ הקהל יבש רצח, רבע זומבי רבע בהמות וחצי סתם עומדים כמו עציץ.
&nbsp
ולגבי סיבוב ההופעות של רובי - לא ידעתי אבל גם לא אמרתי את זה ספציפית עליו.. דיברתי בכללי על התופעה.
&nbsp

ערן1987

New member
אני חושב שבסה"כ הקהל הישראלי מאוד

מפרגן, ראו את זה בענק רק בשנה שעברה אצל ג'סטין טימברלייק והרולינג סטונס. אצל ריהאנה למשל ראו כמה הוא לא מרוצה בכלל. כשהישראלים מרוצים אז הם מראים את זה וכשלא - אז ממש לא.

RTur

New member
אני לא הכי מסכים איתך

נכון, אנחנו דוחפים, מקללים ומתנהגים כמו בהמות. (אגב, בפריז הם לא יותר טובים.. אפילו יותר גרועים מאיתנו חח שם אשכרה הרגשתי שמגיע להם שאדליק את כפתור ה"חוצפה הישראלית" שלי שבדרך כלל אני לא עושה חח).
אבל בתור קהל, כבר הייתי בכמה הופעות של אמנים מחו"ל בפארק הירקון ובאצטדיון רמת גן ונוקיה ובחיים לא הרגשתי שהקהל היה יבש כמו אצל רובי. מדונה (בשתי הפעמים), ג'סטין, רולינג סטונס, רד הוט, אלישיה קיז, אלאניס, אפילו Mana הספרדים שהם לא כאלה טירוף יחסית לשמות האחרים - הקהל היה ממש רועש ושיתף פעולה והיה ממש בעניינים. זו פעם ראשונה אצל רובי שהרגשתי בעצמי ולא הבנתי למה הם אדישים ולא מגיבים אליו. אני קופץ ורוקד וצועק ונהנה ולא שמעתי את זה קורה מאחוריי. רק מלפניי בגולדן הם גם היו רועשים.

2Dirrty4U

New member
לא יודעת.. לא ממה שאני ראיתי

תמיד יש לי הרגשה כאילו הקהל הישראלי בא בשביל 2-3 להיטים ובשאר הזמן הוא יבש רצח (או שהוא נלחם באנשים דוחפים או שנדחף בעצמו).
אין את הטירוף הזה שיש בחו"ל. אי אפשר להשוות אפילו.
גם כשהקהל רועש כביכול, לא נראה כאילו הוא באמת מתמסר לאומן.. הוא סתם.. רועש, בלי פואנטה.
&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
בכל הופעה יש את האנשים האלה

שבאים בשביל הכמה להיטים שמשמיעים בגלגל"צ, וזה בסדר גמור, אין בזה משהו רע - אבל זה לא הרוב וזה קורה בכל מדינה בעולם, ישראל לא שונה בקטע הזה.

ערן1987

New member
היה מעולה-מעולה-מעולה!

שעתיים בדיוק, על הדקה, של הופעה מתוקתקת אבל כזו שרובי ידע בכל רגע ורגע לספק את הקהל. גם כשהיה רצף של כ-5 שירים לא מוכרים הקהל (לפחות שסביבי) ממש זרם איתם ונהנה. השיאים לדעתי היו כשרובי ביצע את Bohemian Rhapsody של קווין, וזה יהיה כנראה הדבר הכי קרוב ללראות את קווין בלייב.

שמחתי שהוא ביצע כל כך הרבה להיטים, הוא הצחיק אותי, אפילו קצת ריגש כשדיבר על הילדים שלו וכששר את השיר המצחיק (שחייב להיות מוקלט!) על ההשלכות שהם יצטרכו להתמודד עם התהילה שלו. שעתיים של כיף גדול, לרגע אחד לא הסתכלתי על השעון כדי לבדוק כמה זמן נשאר/עבר. באמת, אחת ההופעות המוצלחות ביותר שהייתי בהן ואפשר להרחיב שוב ושוב אבל הכל כבר נאמר. תותח על שיותר ממספק את הסחורה ושגם מוכיח שהוא יכול לבצע שירים בצורה מצוינת, לא פחות.

למעלה