אוי איזה כיף היה!
פרפורמר מעולה ומבצע מצויין! היה לי ממש כיף לראות ולשמוע אותו.
היו את כל השירים שרציתי שיהיו + איזה מלך הוא שהוסיף את Strong במיוחד בשבילנו כי זה גם אחד האהובים עליי שלו וכשראיתי שהוא לא חלק מהסטליסט בטור הזה קצת התבאסתי. בסוף זה כן היה!
נראה שהוא מאוד מודע לעצמו ויודע מה הקהל אוהב ומתאים את עצמו. כל הבדיחות, ההומור העצמי, הפרצופים. הוא יודע בדיוק מה עובד ומה לא. היו כמה רגעי WTF בקטנה (מה זה היה השיר הזה שהוא הקדיש לבן שלו?
) אבל בגדול הוא יודע בדיוק מה הוא עושה.
אהבתי איך שהוא זגזג בין רוק, פופ, סווינג, פולק וכו' בלי להניד עפעף וזה לא הרגיש לי מוזר בשום צורה.
וגם רובי הוא כנראה היחיד שיכול להיות עם קרניים חצי מההופעה ולצאת מזה בשלום
היה סאונד ממש אחלה יחסית לפארק הירקון, וביחס לכל ההופעות שראיתי שם, זה היה הסאונד הכי טוב אחרי ג'סטין טימברלייק.

הקהל לעומת זאת באמת היה יבש כמו שרובי תיאר אותו אחרי ההופעה. אני גם הרגשתי את זה.
זה באמת היה מוזר. איזור הגולדן באמת היה רועש וגם השורות הראשונות על הדשא (אני הייתי ממש על הגדר בדשא וכל מי שהיה סביבי עשה הרבה רעש ונהנה) אבל כל המאחור כאילו נמנם ולא הגיב במיוחד.
אני לא מבין למה אנשים טרחו לשלם על כרטיס להופעה אם הם באו רק בשביל לשמוע את איינג'לס. ככה זה אשכרה הרגיש לפעמים.
וגם נינט. מה זה היה? אהבתי רק את השיר הראשון. אחרי זה זה הלך והדרדר..

אה ו.. אתמול בעצם סימנתי וי על המקום הרביעי ב-wish list הופעות שלי (מתוך אלה שעדיין בחיים חח). אני יצאתי מאוד מרוצה ועם טעם לעוד. מקווה שפעם הבאה גם יהיה קהל זורם יותר (כנראה שאצטרך לטוס בשביל זה)