תומר - תמהני ....
ואני מניחה שדבריך כוונו אלי ואל סייב. דעתי העקרונית - כדעתך, ולפיכך - מצאתי לנכון להביא המידע שלי בעניין הסרוטונין - בהתייחס לרדיולה - לידיעתכם - אך שידעתי שדברי לא יהיו פופולריים בשעת התלהבות זו מהרדיולה. ככל שאני מכירה את סייב - גם דעתה כדעתך וכדעתי... ולכן - הביאה בפנינו את הידוע לה. אך פרשנות הדברים שלי שונה משלך: 1.אני מאוד מבינה את חששה של סייב - שבעקבות הדברים שהיא הביאה בפנינו ייגרם נזק. וכבר אמרה לך סייב כאן - בעקבות "כתב הוויתור" ששיגרת לה כאן על אחרויותה כלפיך בנושא זה - כי בעייתה בנושא היא מצפונית 2. איני רואה לא בסייב ולא בי , ולא בדברינו שנאמרו כאן - כל שיפוט של מעשי אחרים - כי אם הבאת מידע, הבעת דאגה אמיתית וכנה, נסיון לסייע, ודיון עקרוני. 3. בניגוד לך - איני סבורה אדם - כפרט - חייב בגילוי מידע - אף אם עשוי לעזור - אם יש חשש כי הוא גם יזיק. לכל איש מצפונו ודרכו... 45. לא היתה בדברינו כל פטרונות, כל אדנות. 6. ומה - יכול מי מאיתנו להחליט ולעשות ולחוש במקומך ? וכלום איננו יודעים זאת? 7. האם מי מאיתנו רוצה להיכנס בנעלייך ? לחוות בעיותיך? להחליט במקומך? 8. ברורים לי הענות והתסכול שבחוסר אנרגייה! גם אני הייתי ששה למתת - כמו של הרדיולה - באם לא היה חשש לנזק משמעותי. 9. גם לי וגם לסייב - ולאחרים - נוח מאוד שתמשיך לנסות את הרדיולה ותביא בפנינו תוצאות נסיונך - הרי רק נוטב מכך!!! אך נראה ששתינו ראינו חובה לעצמנו להביא ולהביע גם חששותינו - העלולים למנוע ממך להמשיך התנסות זו - שכולנו מאוד סקרנים לדעת את המשכה. 10. על כל שנכתב בפורום - ניתן להגיב. 11. התפרצותך באה בעקבות הודעותיך על התנסותה של אשתך עם הרדיולה, והודעה שלי - כי עודף סרוטונין יכול לפגוע בתאבון, וכן - הודעה של סייב בנושא. מסרנו מידע. חלקנו חשש. נקודה !!! 12. אני מוחה על הזעם שבדבריך - והבודק בציציות - בציציוצתיו יבדוק - מה גרם לך לזעם זה ?!?!?!