רווקה - גרוש + - יש מצב?

רווקה - גרוש + - יש מצב?

בימים האחרונים נרשמתי לעוד אתר הכרויות, עשיתי חיפוש על התאמות. מצאתי כמה שעניינו אותי אבל - גרושים פלוס. אני רווקה, מעולם לא היו לי ילדים. חושבת ללדת לפחות אחד, לא מתחייבת לכלום. אבל נראה לי פתאום, שלהכנס כרווקה לתוך מיני-משפחה, זה תיק. מה דעתכם? קשר של רווק/ה עם גרוש/ה פלוס יכול לעבוד? הרי הצד הרווק רוצה וצריך עוד לחוות את התבליך של הזוגיות עד להקמת המשפחה, והצד הגרוש מחפש כנראה פרק ב' אבל מגיע עם מטענים (לא רק בצורת ילדים). איך עושים שזה יעבוד? יש לזה עתיד? נתפגש אחרי התגובות :) שלכם הקשת

שאלה מעניינת...

לדעתי במקרים אלו צריך ללכת עם תחושות בטן... ואני מתכוון לנסיון שלך בחיים. מצב שברוב המקרים לא צולח, אך לפעמים פורח דוקא בגלל האי התאמה! קחי בחשבון...

מיKה

New member
אכן "תיק"

אך תלוי מאוד בתוכן שלו. תלוי בהרבה דברים. סוג המשמורת שיש לבחור איך היחסים עם האישה לשעבר כמה זמן הוא גרוש כמה זמן היה נשוי האם את מוכנה לתפקד כ"אמא" בזמן שהילדים שלו איתו. האם את מוכנה להיות "שניה" בסדר העדיפיות שלו לא מעט פעמים וכו' ... ישנן לא מעט סוגיות לקחת בחשבון. מכאן שנק' פתיחה אידיאלית למערכת היחסים אולי לא תהיה לכם... אבל (וזהו אבל גדול) אם ישנה אהבה, ורצון חזק להיות ביחד, אלו הם דברים שקשר המכיל תקשורת טובה הבנה ופתיחות יכול לעמוד בו. ומצד שני, יכולה לשאול, מדוע להכניס ראש בריא למיטה חולה? האם אין רווקים נחמדים בנמצא?

נימשון

New member
אני לא רואה בכך בעיה עבורי

אני מרגישה מספיק בשלה כדי להקים משפחה ולכן לא רואה בילדים של בן זוגי תיק גדול מידי עבורי. זה שזה לא פשוט זו עובדה בשטח אבל במקרה הזה אני לא אפסול רק בגלל שהיה לו נסיון שלט הצליח מבחינת הזוגיות וכן הניב ילדים.

כן, זו בהחלט מהווה בעיה עבורי

אני אמנם גרוש אבל ללא ילדים, למעשה הייתי נשוי בסך הכל שנתיים, בצעירותי, למזלי לא הספקנו להביא ילדים וטוב מאד שכך. כיום אני מרגיש שאני רוצה ילדים משל עצמי אך בזמן שאני אבחר אותם כמובן יחד עם בת זוג, לא רואה את עצמי נכנס למערכת יחסים כשלבת הזוג יש ילדים, למרות שאני מאד מאד אוהב ילדים אך מסיבות שונות אני לא מעוניין להיכנס לכזה סוג של מערכת יחסים עדיין. לכן אני מוותר על גרושות + ילד לעת עתה. כמובן שמסביב יש את כל הבעיות האחרות שנתקלתי בהן לא פעם ( ניסיתי לצאת עם גרושות פלוס ). כמו לשמשל העובדה שלא ניתן להיפגש בחופשיות כמו שרוצים, אלא בעיקר בסופי שבוע כי יש את הילד, אי אפשא לתכנן בספונטניות כל מיני דברים כי יש את המחוייבות של הילד, יש לפעמים בעיות עם האבא, מזונות ועוד... כל מיני דברים שאני אישית לא מסוגל להתחבר ולהתמודד איתם לאורך זמן ולכן מעדיף לוותר על זה. כמובן שיש עוד ועוד שיקולים שקשורים לנושא, לי מאד חשובה הספונטניות בקשר ולכן ההעדפה שלי היא כזו וזה גם כולל העדפה של מרחק , חשוב לי שלא יהיה מרחק גדול ביננו, שנוכל להיפגש בלי לתכנן את זה שבוע מראש ולכן אני מעדיף גם קשר מקורב מבחינה גיאוגרפית.

זהו נושא מאד שמצריך המון מחשבה

אני מאד מאד אוהבת ילדים גם של אחרים, אך לא רואה את עצמי בהווה ובעתיד נכנסת למערכת יחסים עם גבר גרוש + ילדים, כי לגבר או לאשה גרושים + ילדים יש המון המון מחויביות כלפי ילדיהם, הם לא יכולים להפגש איתך בספונטניות יש להם מחויבויות כלכליות לילידהם ולא פעם כך התרשמתי משיחות שיצא לי לנהל עם גברים וגם נשים גרושות הם מחפשים גב להשען עליו מבחינה כלכלית. אז אני בכל אופן בגלל הסיבות שמניתי כאן ועוד סיבות שכרגע אני לא רוצה להכנס אליהן לא אצא עם גבר גרוש + ילדים

P u s s i c a t

New member
בלי בעיה בכלל

מתה על ילדים. היה לי תמיד חלום על 5... בגילי זה כבר לא יקרה לי רק ממני. אז אם אפשר להגיע ל-5 ילדים ב"שילוב"? אחלה.
אם הוא יכול להרשות לעצמו לכלכל 2 משפחות - בכלל בלי בעיה. אם מדובר על מישהו שנחנק מהמזונות לאישה הראשונה... אולי אחשוב פעמיים. כי לא בא לי למנוע מהילדים שלי בגלל ילדים של אישה אחרת... לא צריכה מליונר (למרות שלא אפסול אחד כזה על הסף...
) אבל אם יש ו "רק" מספיק, אין לי בעיה.

einat112

New member
היי

אין לי נסיון בנושא ואני באופו אישי מעדיפה מישהו בלי ילדים אבל שתי חברות טובות שלי התחתנו עם מישהו גרוש עם ילדים, כאשר אחד מגדל את הילדים וחברה שלי איתו נכון שיש לפעמים קצת בעיות אבל שתי החברות שלי מרוצות מהמצב וכבר יש להן ילד וזה מצליח ודי הרבה זמן

יפעת*

New member
כן

אשתו של אבא שלי, היתה רווקה כשהם הכירו, הוא כבר היה עם ארבעה מאחלת לכולם אהבה כמו שלהם. הם כבר 20 שנה נשואים.

זה מאד תלוי

אני בנתיים "מרשה" לעצמי לדחות פניות (במידה ופונים אליי) של גברים גרושים עם ילדים. כי אני רווקה ואני חושבת שמתאים לי "לקבל" רווק גם... אבל אולי זה קצת ילדותי לחשוב ככה כי סה"כ מי שגרוש זה פשוט בןאדם שהתחתן והקשר לא הלך. כמו שלכולנו היו בעבר מערכות יחסים שלא עבדו והופסקו, ככה לאדם גרוש. הייתה מערכת שלא עבדה, אבל בגלל שהוא היה נשוי, אז עכשיו הוא "גרוש". אבל כל אחד מאיתנו בעצם "גרוש" מחבר/ה שהיה/תה לו. כשיש ילד/ים זה קצת מסובך יותר. אבל יש עוד פקטור שצריך להחשיב וזה הגיל. אולי זה קצת "מבאס" לשמוע אבל זה נכון. אם את בת 35, אז הרבה גברים בגיל הזה, כמו נשים בגיל הזה (ולא לקפוץ עליי, אני לא מכלילה, אבל אחוז גדול מהם)נשואים. לכן יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהו נניח מגיל 35 והלאה שהוא גרוש לעומת רווק. לכן תעשי את כל השיקולים שלך ותחליטי אם מתאים לך או לא....

לדעתי......

בתור גרושה עם ילדים אני לא מוכנה אפילו לשקול לצאת עם רווק או גרוש בלי (למרות שהיו ועדיין ישנן הצעות מכאלה) ומנסיון אני יודעת שזהו המצב האידיאלי לילדים שלי וגם לי. אם אני מסתכלת אחורנית בתור רווקה הרי שפסלתי מראש קשר עם גרוש+. כיום בתור אמא אני הרבה יותר מוכנה ובשלה לתת אהבה לילדים שהם לא שלי. לפני שהפכתי לאם ובכנות.. לא חושבת שהיה לי ראש להיכנס לזה.

הייתי מעדיפה שלא...

אבל כמו שנאמר כאן זה גם עניין של מזל... וזה תלוי מה גילאי הילדים ואיך הסידור ואם יש גרושה מהגיהנום זה יכול להפריע לפעמים ויש כל מיני נקודות שעושות את ההבדל בין גרוש עם ילדים אחד לגרוש עם ילדים אחר.. בכל מקרה, לא הייתי פוסלת מיידית על הסף ואני גם חושבת שיותר קל לאישה לקבל גרוש עם ילדים מאשר לגבר לקבל גרושה עם ילדים מתוך הנחה שהילדים חיים אצל האמא. אז לא פוסלת על הסף אך מעדיפה להימנע..

יש מצב בהחלט!!!

תראי, יש הרבה שיקולים שנכנסים כאן אבל השיקול המרכזי מבחינתך, לדעתי, אמור להיות הגיל. מאחר ואת נמצאת באמצע שנות השלושים לחייך, הרי שיש לך סיכויים גבוהים מאוד להתקל בבחור גרוש+. ולדעתי חבל לפספס גבר שמתאים לך מהרבה בחינות בגלל עניין הילדים והגירושים. אין ספק שזה מצריך ממך בגרות מסויימת כדי לדעת איך להתמודד עם המצב בצורה הטובה ביותר אבל בגדול אני בהחלט הייתי נותנת הזדמנות לגבר גרוש+.

מה קורה כש...

מדובר בחבר'ה צעירים? אני בת 22 והחבר שלי גרוש בן 24 + ילדה. אני חושבת שבגיל קצת יותר מבוגר זה מתקבל יותר בסלחנות כי לא מתמודדים עם ההורים והסביבה באותו אופן שמתמודדים איתם בגיל שלי. הילדה אמנם חיה אצל האמא אבל היא תמיד ב"רקע", חשובה יותר מכל דבר אחר (לא מצפה שזה יהיה אחרת זו בכל זאת הבת שלו). זה לא מפריע לי ברמות לא הגיונית רק גורם לי לקנא טיפה לפעמים
. בכל אופן... כרגע טוב לנו כי אף אחד לא ממש יודע על הקשר חוץ מכמה חברים ממש קרובים. אני מפחדת לחשוב מה יהיה כשנצטרך להתמודד עם המשפחות שלנו...

bat1971

New member
תגובה

היי , למה לא לתת צ'אנס ? לדעתי כדאי לתת צ'אנס מתוך חשיבה שגבר גרוש בא עם ניסיון של קשר עמוק , יודע (לרוב ...) מה שהוא רוצה ... הוא לא חייב לבוא עם מטענים , יכול להיות שהוא כבר אחריהם כמו כן , אני די מאמינה בגורל ויכול שזה הבחור בשבילך ... תנסי , עם עיניים פקוחות בהצלחה

רחלי228

New member
מהצד השני

כגרושה עם ילדים, יצרתי קשר עם רווקים (ואף נישאתי לאחד כזה). הכל אלה של התוכן בקשר, איזה בסיס חברות את יוצרת עבורכם. אני כהורה משמורן, זוכה לזמן רב עם הילדים. מוצאים את שביל הזהב בין פיתוח הזוגיות, חלוקת המשאבים (זמן , כסף וכו') . והדבר החשוב ביותר הינו תקשורת, ליצור זוגיות שקופה, לדבר על הכל... שיהיה לך בהצלחה. וזכרי, גרושים זו לא מחלה. כולם זכאים לחוות אהבה...

shirygo

New member
כמו בשאר השרשורים: איך שאת מרגישה

אני אישית גם רווקה וגם לי זה נראה תיק. בשלב הזה בחיי אני פוסלת בחורים עם ילד/ים.

shelly1975

New member
גרוש פלוס זה מטען... אבל לא חייב

להיות שלילי. זה תלוי בבשלות שלך ובגישה שלך. אני אישית לא ראיתי את עצמי מוכנה לזה לפני שנה, היום כן. את צריכה לעשות את השיקולים שלך. כעיקרון, לא צריכה להיות בעיה. בהחלט יכול להיות לזה עתיד, זה תלוי בשניכם.

למעלה