רווקה - גרוש + - יש מצב?

השיקול העיקרי

ועל סמך נסיוני האישי רווקה שמסרבת בכל תוקף לצאת עם גבר גרוש+ שמניע אותה לעשות כן הינו השיקול הכלכלי. הרי לכל גבר גרוש+ יש את המזונות לשלם עבור ילדיו וכבר איך שאתה מתחיל לנהל שיחות ברומו של עולם השאלה הראשונה שצצה כמה מזונות אתה משלם? ממש תיק אתם מבינים הם סוחבות את התיק שלי על גבן ממש מעניין. אבל היו גם בנות רווקות שהתאהבו בי באישיות שלי ובפנימיות שלי ולא נכנסו לי ישר לכיס והחלו עשות חישובים מתמטיים אם זה משתלם להם מבחינה כלכלית, כמו שגם הכרתי נשים גרושות שהתגרשו אך ורק להפיק מהגירושין רווח כלכלי. צר לי מאד שכך הם פני הדברים והיום האהבה לא בוערת מהלב ומהנשמה ואם כן אז פשוט מתי מעט והכל באמת ענין של השקפה ואיך אתה מנווט את עצמך בין הטיפות. האוהב מהלב.

shirygo

New member
שקראתי את מה שכתבת התעצבנתי קלות.

על סמך מה אתה כותב את זה? רק הראייה הזו שלך... אני יכולה להגיד לך לגבי עצמי: כן, גם יש שיקול כלכלי, אבל ממש לא השיקול העיקרי, כמו שעד היום יצאתי עם בחורים שהם לא מיליונרים ואים להם עבודה "מפציצה", אבל ידעתי שהם חרוצים, שכייף לי לדבר איתם, שהם נחמדים אלי, שאני נמשכת אליהם והכי חשוב שהכל הדדי. לגבי גרושים מה שמרתיע אותי, זה שתמיד יהיה עוד גורם בקשר שלא קשור אלי. אני יכולה להגיד בכנות שאני לא משתגעת על ילדים. אני גם לא נרתעת מזה, אבל גם לא טיפוס של מוצי פוצי, ואין לי כל כך כח לילדים שהם לא שלי. לא בא לי להיות בעדיפות שנייה! זה הגורם העיקרי שמרתיע אותי. אם אתה תולה את זה בכסף, מה שיש לי להגיד לך זה שאתה עיוור, כי רוב הבחורות וגם בחורים שאני מדברת איתם זו הסיבה שלא רוצים לצאת עם אנשים עם ילדים, אז לא יודעת מאיפה הבאת את זה.

מאוד תלוי באדם

ותלוי אם הילדים אצלו. אני לא אפסול גרוש + ילד (עם שישה זה כבר משהו אחר
) בתנאי כמובן שהוא מתאים

למעלה