רווקים תל אביביים

שילת281

New member
רווקים תל אביביים

שלום לכולם. לאחרונה עברתי להתגורר באזור המרכז ויצא לי לצאת לכמה דייטים. שמתי לב שהלך הרוח פה שונה וקליל יותר. שזה לא בהכרח דבר רע, כי יוצאים ב"כייף" בלי לחץ ואם זה זה פשוט יודעים. אבל קרה לי מקרה מוזר : לפני כמה ימים יצאתי עם מישהו, היה כיף, מצחיק, בדייט השני אפילו הייתה נשיקה. הייתי בטוחה שלמחרת הוא יתקשר ונדבר אבל כלום, כאילו בלעה אותו האדמה. גם אם לא הייתה "שיחת נפש" ...היה כיף. למה לא להמשיך לדבר ולהכיר? האם פספסתי משהו? קרה לי עוד מקרה שהתחלתי קשר עם בחור, לא הגדרנו את הקשר, וברגע שהוא הבין שהניסיון המיני שלי לא רב, ושבא לי לראות אותו קצת יותר הוא פשוט חתך. חשוב לציין שהיינו מתכתבים וצוחקים פשוט כל היום אז למה לא לנסות ? פספסתי משהו??? האם יש איזה מקום בתל אביב שאנשים מוצאים שם קשרים אמיתיים בקלות ואני פשוט לא יודעת עליו ?!?! חשבתי שאהבה זה מצרך נדיר... אשמח לתגובתכם .

רואה 6 6

New member
hיש הרבה בנות שיסכימו איתך לגבי הרווקים של ת"א.

ואם יש הרבה שחושבות ככה יתכן שכולכן צודקות אבל זה גם החיפוש אחר אהבה. מסע בלתי צפוי באורכו ובאירועים שיש בו. מקוה שיהיה לך מזל בקרוב.לדעתי זה די העיקר.

שילת281

New member
מזל זה חשוב אבל אוליי יש עוד משהו..

אולי צריך לשחק את המשחק ? מבחינתי אני אפילו לא הגדרתי ולא דיברתי על משהו רציני מידיי.. רציתי רק להכיר בכייף, לבלות, ומי יודע מה יתפתח.. גם דיי נמאס לי מכל המשחקים.. אם מישהו מצא חן בעיני פשוט הראיתי את זה, הייתי שקופה. היה חשוב לי גם להיות אני.

supersonic777

New member
אילו הייתי יודע מה בראש של אותם/אותן הנשים/גברים...

שבורחות/בורחים,כנראה שהייתי יותר טייקון מטייקון...

bp9mk6

New member
אולי כי אצלך זה "אפילו התנשקנו בדייט שני"

ואצל חלק דייט שני זה המקסימום שהם יחכו כדי להיכנס למיטה..

שילת281

New member
זה אמור להיות ההיפך..

בד"כ אנשים מעריכים ורוצים משהו שהם לא מקבלים בקלות...

שילת281

New member
אכן כך

הדבר הכי חשוב מבחינתי זה להיות שלמה עם מה שאני עושה, לעשות משהו רק כדי לרצות מישהו אחר זה הכי גרוע

bp9mk6

New member
אמור..

הלוואי וזה היה ככה.
יש אנשים שאפילו יצאו אותך חודשיים! וברגע שתשכבו הם יעלמו יום בהיר אחד אחר כך.
כל עניין ההיכרויות יכול להיות דיי כואב.

שילת281

New member
אני מתנחמת..

בכך שלא נתקלתי במצב הזה. איזה חלאות יש שבכוונה תחילה מובילים בחורה למצב שהיא תצא ממנו פגועה ?!?

אימולדה

New member
יש אנשים שיפרשו חוסר מוכנות

"לזרום" או ליזום כחוסר עניין. בתחילת היחסים שלי עם בעלי לשעבר (בא מבית דתי) חשבתי שהוא לא ככ בעניין שלי וחתכתי כי הראיתי המון נכונות והוא בקושי הגיב וזה פשוט ביאס ולא רציתי לבזבז אנרגיות על בחור שלא כזה בקטע שלי..

אימולדה

New member
יש אנשים שיפרשו חוסר מוכנות

"לזרום" או ליזום כחוסר עניין. בתחילת היחסים שלי עם בעלי לשעבר (בא מבית דתי) חשבתי שהוא לא ככ בעניין שלי וחתכתי כי הראיתי המון נכונות והוא בקושי הגיב וזה פשוט ביאס ולא רציתי לבזבז אנרגיות על בחור שלא כזה בקטע שלי..

sagivi1

New member
הייתי אומר

שתל אביב זה לא מקום למציאת אהבה,ת"א זה מקום להתפרע ולשחק משחקים,נדיר שמוצאים משהוא לאהבה לא מדבר רק על גברים גם נשים.
כמה שזורם וטוב,נשיקה זה לא מה שמחפשים שם ובטח ,סליחה,משהיא שתחפור להם על אהבה וכו'.
הרבה מאוד שם במטרה למצוא משהיא לאותו לילה ואוליי שבוע גג.
רוצה אהבה?לא ת"א,ואם כבר ת"א זה אקח לך הרבה מאוד זמן והשקעה.
רוב הצעירים שם כל היום עובדים בשביל לממן תדירה שהם גרים בא ואין להם זמן,אז מה שחסר להם זה סקס וזה המטרה שלהם,עד שימאס לאחד מהם.
&nbsp
גם אני גרתי בת"א,וזה מראיה שלי.

שילת281

New member
אני דיי חדשה באזור

עד עכשיו חשבתי שזאת קלישאה, כי בעצם מי לא רוצה קשר אמיתי? חברות אמיתית, מישהי קבועה לישון איתה.. כל הדייטים האלה זה סרט שלא נגמר וגם מלא כסף ניראה לי לגברים. אבל יש מצב שמתחיל ליפול לי האסימון.. למען האמת לא ניראה לי שהסיבה היא שהצעירים שם כל היום עובדים (אגב אני כבר קרוב ל 30 אז לא כזה צעירים) אלה הוייב של העיר הזאת... מחפשים את הריגוש הבא

sagivi1

New member
חדשה

עדיין נראה לי צריכה קצת להבין תעיר הזאת גם כשאנחנו מחוץ לה.
לאט לאט את תביני תעיר ומה המטרות שלה(של האנשים שם).
אני לא יודע אם זה דייט,בשבילך זה דייט,בשבילם זה עוד דרך למטרה(סקס).
תל אביבים שחקנים טובים תנסי לא לקחת הכל רגשית ותדעי מתי נכון ומתי לא.
&nbsp

שילת281

New member
טנקס

אתה עושה הכללות גסות

אני תל אביבית ואת כל האהבות שלי מצאתי בעיר הזו.
בן זוגי הנוכחי, 3 שנים, התחיל בסטוץ.
&nbsp
יש אנשים שמחפשים רק סקס קליל, יש כאלה שמחפשים בת זוג- כולם נמצאים בכל מקום ועדיין לא עשו הפרדה לפי מקום מגורים..

את בסדר גמור!

אל תשחקי משחקים ואל תהיי מישהי אחרת.
נפלת על שני בחורים (שפנים) שלא התאים להם ולא היו מסוגלים להיות מספיק מכבדים כדי לומר "לא מתאים לי".
&nbsp
תמשיכי לעשות מה שאת עושה ובסוף יבוא זה שיתאים לו.
&nbsp
אגב, טיפ תל אביבי:
תמקבלי= תצאי עם כמה בחורים באותו זמן. ככה לא תהיי לחוצה על אף אחד ולא תצטרכי לחכות שמישהו יועיל בטובו להתקשר.
כשמשהו נהייה רציני- תחתכי עם האחרים.

שילת281

New member
דווקא..

הבחור מהסיפור השני היה מכבד.. הוא נפגש איתי ואמר לי שאנחנו שונים ועדיף לשנינו שנחתוך. התנצל מיליון פעם. פשוט לא ניסה.. אני גם קלטתי מהתחלה שאנחנו מאוד שונים (בגלל זה גם לא הגדרתי כלום ) אבל היה שם משהו.... אז כן רציתי לנסות

למעלה