זה אולי לא קשור - אבל לא ממש הבנתי אם את מחפשת אהבה או לא
מצד אחד את אומרת שיצאת עם בחור ולא הגדרתם את סוג הקשר.
מצד שני את שואלת אם יש מקום שבו מוצאים קשרים אמיתיים.
לדעתי (האישית בלבד) - אין כל רע בלהתחיל קשר בלי הגדרות, בהסתייגות אחת - בהנחה ששני הצדדים מודעים לזה ושזה מתאים לשניהם. ושהם יודעים שדברים עלולים להשתנות אצל אחד מהם או אצל שניהם......
אז לשאלתך, למה לא היה לזה המשך, יכולות להיות הרבה אפשרויות:
1. אולי בהתחלה (בשיחות לפני הדייט או בדייטים הראשונים) שידרת "אני לא מחפשת משהו ספציפי, בוא נדבר וניפגש ונראה איזה קשר מתאים לנו" - אבל אחרי שנפגשתם, התאים לך משהו אחר, אותו משהו שלא התאים לבחור?
2. אולי הבחור פירש את "אני לא סגורה על מה אני מחפשת" (סתם משפט שאני ממציא) כקשר של סטוץ? שזה לא מה שאת בהכרח רצית?
3. אולי הוא יצא עם עוד בנות במקביל, והייתה מישהי שמצאה חן בעיניו יותר?
4. אולי באמת הניסיון המיני הלא רב, לא התאים לו? (שטות מוחלטת בעיני....אבל יש גם בנים כאלה).
לדעתי (המאוד צנועה), את צריכה לעשות כמה דברים:
1. תגדירי לעצמך מה את רוצה. זה כמובן יכול להיות גם "הכל פתוח ולא סגורה על שום דבר" - זו גם הגדרה. וכמובן כל אופציה אחרת - אהבה, חברות, ידידות, יזיזות, סטוץ, וכו'.
מותר לך כמובן לשנות את ההגדרה הזאת בכל מצב ובכל שלב - אבל תזכרי לעדכן את הצד השני (אם יש קשר עם צד שני....)
2. אל תקחי קשה מדי את נושא הבנים והדייטים. אני יודע שזה לא קל. אני משתדל להזכיר את זה גם לעצמי מדי פעם......
לפעמים בנים (גם בנות) לא מתקשרים, לפעמים נעלמים, לפעמים דייט שנראה ממש ממש מוצלח - אין לו המשך. למה? אלוהים יודע. היו לי דייטים שהייתי בטוח שמצאתי חן בעיני הבחורה - וטעיתי. והיו כאלה שהייתי בטוח שהבחורה רק חיכתה שהדייט ייגמר - וגם שם טעיתי. התברר שהייתה מאוד מעוניינת בי ואני לא ידעתי.
3. אם את מחפשת אהבה - תיזהרי מבנים שיודעים לדבר יפה אבל רק רוצים לשכב איתך.