רווקים תל אביביים

שילת281

New member
...

אני בעצמי לא החלטתי מה אני רוצה מהקשר הזה ולא הגדרתי כלום כי אנחנו באמת שונים אבל היה משהו... זה בדיוק מה שרשמתי בפוסט הראשון.. למה לא לנסות ?

גם להם כנראה יש איזה שעון ביולוגי

שגורם לקוצים בישבן אם הקשר לא נהיה ר-(מ/צ)יני תוך פרק זמן שמספיק לבישול מנה חמה...

אולי בגלל שיש לו יותר ניסיון

הוא לא רוצה "לנסות" משהו שברור לו שזה לא מה שהוא מחפש.
דווקא מאוד מכבד לדעתי.
מה היית חושבת על בחור שהיה כותב פה שהוא יצא עם מישהי, ברור לו שאין התאמה אבל אולי בכל זאת כדאי לנסות? מקסימום הוא יחתוך..
&nbsp
&nbsp

שילת281

New member
מה את מתכוונת

כדי לא להשלות את הבחורה ? העניין הוא שאני הייתי מודעת לזה... באתי בראש פתוח בלי לדעת לאן זה יוביל. טוב האמת שהיה בנינו קצת קצר.. תמיד כדאי לשים את הדברים האלה על השולחן

אם מראש הוא יודע שהוא לא בעיניין

אז למה לו להכנס איתך לאינטימיות פיזית שהרבה פעמים גם מערבת רגשות?
&nbsp
תראי, זה לא מאוד מסובך:
בחורה שמתנשקת רק בדייט השני= לא מחפשת סטוץ.
את כאילו אומרת שאת בראש פתוח- אבל מבחינת ה"מוסכמות החברתיות" מתנהגת כמישהי שמחפשת קשר רציני.(וזה בסדר גמור!)
אני מבינה את הראש שלך- אבל בספק גדול שגברים יבינו גם..

שילת281

New member
ראש פתוח

הכוונה יוצאים, מבלים, מדברים, ורואים לאן זה זורם. אולי נישאר ידידים. אולי נהיה שבוע, אולי יותר. אני לא אומרת למישהו שאני פוגשת "תקשיב אני מחפשת קשר רציני" וזהו או שחור או לבן כי זה לא נכון ולא בא לי כרגע להגדיר דברים מראש.

רוב האנשים בסביבות גילאי 30

יוצאים לדייט עם בחורה במטרה להכיר בת זוג או לפחות להכיר פרטנרית טובה לסקס.
&nbsp
אם זה לא ״זה״ אין מבחינתם טעם להמשיך להכיר אותך.
&nbsp
מעטים האנשים שמחפשים ידידות/ים כשהם יוצאים לדייטים..
זה לא ראש פתוח או סגור- זה לדעת מה את/ה מחפשים ולא למרוח דברים סתם בלי סיבה.
&nbsp

אין שום קשר לתל אביבים.

יצאת עם בחור שחיפש סטוץ, ברגע שהבין שאת בחורה רצינית שמחפשת משהו אחר הוא נעלם. קשה לדעת מה בעצם גורם לבחור להיעלם סתם כך, אולי הוא פחדן שמעדיף במקום לומר לך שהוא לא רוצה להמשיך, מעדיף להעמיד פנים שהוא בענייין ולבחור בדרך הקלה והשפלה בה נעלמים, אולי הואיצא עם עוד מישהי במקביל אלייך והחליט שהיא מתאימה לו יותר ועדיין בחר בדרך הקלה והשפלה ונעלם.. אמנם הרוח התל אביבית היא קלילה אולי כי יש יותר אופציות זמינות , אבל בעיקרון זה נטו אופי של אדם. אני תל אביבית , וכמו שלא הייתי סטוציונרית כשגרתי בצפון, אני גם לא אחת בתל אביב. תבחרי יותר טוב את הבחורים שאיתם את יוצאת, זה יכול להתבטא בכך שאו שתדברי איתם טיפה יותר לפני הפגישה כדי לקבל רושם יותר חזק עליהם כאדם שמתאים לך, או שתבואי את בגישה קלילה כמוהם ותראי מדייט לדייט איך זה מתקדם. האופציה הראשונה יותר מומלצת אם את שואפת להתקל בפחות מקרים של יחס לא נעים (דבר נפוץ לצערנו)

תומאס

New member
זה אולי לא קשור - אבל לא ממש הבנתי אם את מחפשת אהבה או לא

מצד אחד את אומרת שיצאת עם בחור ולא הגדרתם את סוג הקשר.
מצד שני את שואלת אם יש מקום שבו מוצאים קשרים אמיתיים.
לדעתי (האישית בלבד) - אין כל רע בלהתחיל קשר בלי הגדרות, בהסתייגות אחת - בהנחה ששני הצדדים מודעים לזה ושזה מתאים לשניהם. ושהם יודעים שדברים עלולים להשתנות אצל אחד מהם או אצל שניהם......
אז לשאלתך, למה לא היה לזה המשך, יכולות להיות הרבה אפשרויות:
1. אולי בהתחלה (בשיחות לפני הדייט או בדייטים הראשונים) שידרת "אני לא מחפשת משהו ספציפי, בוא נדבר וניפגש ונראה איזה קשר מתאים לנו" - אבל אחרי שנפגשתם, התאים לך משהו אחר, אותו משהו שלא התאים לבחור?
2. אולי הבחור פירש את "אני לא סגורה על מה אני מחפשת" (סתם משפט שאני ממציא) כקשר של סטוץ? שזה לא מה שאת בהכרח רצית?
3. אולי הוא יצא עם עוד בנות במקביל, והייתה מישהי שמצאה חן בעיניו יותר?
4. אולי באמת הניסיון המיני הלא רב, לא התאים לו? (שטות מוחלטת בעיני....אבל יש גם בנים כאלה).

לדעתי (המאוד צנועה), את צריכה לעשות כמה דברים:
1. תגדירי לעצמך מה את רוצה. זה כמובן יכול להיות גם "הכל פתוח ולא סגורה על שום דבר" - זו גם הגדרה. וכמובן כל אופציה אחרת - אהבה, חברות, ידידות, יזיזות, סטוץ, וכו'.
מותר לך כמובן לשנות את ההגדרה הזאת בכל מצב ובכל שלב - אבל תזכרי לעדכן את הצד השני (אם יש קשר עם צד שני....)
2. אל תקחי קשה מדי את נושא הבנים והדייטים. אני יודע שזה לא קל. אני משתדל להזכיר את זה גם לעצמי מדי פעם......
לפעמים בנים (גם בנות) לא מתקשרים, לפעמים נעלמים, לפעמים דייט שנראה ממש ממש מוצלח - אין לו המשך. למה? אלוהים יודע. היו לי דייטים שהייתי בטוח שמצאתי חן בעיני הבחורה - וטעיתי. והיו כאלה שהייתי בטוח שהבחורה רק חיכתה שהדייט ייגמר - וגם שם טעיתי. התברר שהייתה מאוד מעוניינת בי ואני לא ידעתי.
3. אם את מחפשת אהבה - תיזהרי מבנים שיודעים לדבר יפה אבל רק רוצים לשכב איתך.

שילת281

New member
אז ככה

ראשית, ביני לבין עצמי, אני לא מחפשת כרגע הגדרות. אני פשוט לא אמרתי את זה במפורש.
אתה צודק לגמרי..... אין כמו "לשים את הקלפים על השולחן" לדבר בצורה פתוחה לגבי הכוונות אחד של השני...זה הופך הכל להרבה יותר בריא וקל.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תומאס

New member
אה אוקיי.....כי אני הבנתי שזה נאמר על ידך לאותו בחור

אז אנחנו מסכימים :)
שיהיה לך בהצלחה!

NuIa

New member
הם חיפשו סטוץ

אם היית נכנסת איתם מהר למיטה, הם היו בורחים אחרי זה.
עדיף שיברחו לפני ולא אחרי.

Shamy

New member
אז הוא מראש לא היה בשבילך

צר לי יקירתי שחווית חוויה כזאת מאכזבת מגבר שג'נטלמן הוא לא

אני יכולה להבטיח לך שבגילך (28?) מכירה לא מעט נשים שאין להם ניסיון מיני "עשיר" ובכל זאת אין להם שום בעיה בקשרים. בין כה וכה אני בעצמי מאמינה באמת ובתמים ש"איכות עדיפה על כמות". זה לא משנה אם היית עם בחור 1 או 50 , משנה התקשורת בין בני הזוג (גם במיטה,קיימת תקשורת אינטימית והיא מאוד חשובה )
ואני בטוחה גם שתמצאי את מר נכון שלך, רק אל תתני לחוויה כזאת להחמיץ עבורך ולהשחיר את התמונה של הסצנה התל אביבית ובכלל סצנת הגברים עבורך.
אני מזמינה אותך להשאר בצל קורתנו ולכתוב לנו ולהתחבט בכל שאלה שתצוץ ואפילו להצטרף לחבר'ה שלנו (יש לנו לפעמים שרשורי OFF על מנת שנכיר זה את זו וניצור מעין מעגל חברתי שנעים להתכתב בו)

שילת281

New member

למעלה