רוחות רפאים
...

StooSh²°°³

New member
../images/Emo45.gif-../images/Emo32.gif..../images/Emo26.gif

נחשו מה לי יש ?!...ת'סרט סיינס!!!..עכשיו אני מתלבטת..לראות עכשיו או מחר
ואלון-נחמד מאוד!! אני מחכה להמשך

scooby4

New member
מה?????

מאיפה?!!!!!!?!?!?!?? יייייייייייאאאא!!!!!!!! גם אני רוצה גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי רעיון בשבילך!!! תראי אותו גם היום, וגם מחר !!!!!!
ובקשר לסיפור - תודה רבה לכולם, ואני אמשיך אותו עכשיו! וד"א, חלק מהסיפורים הם אמיתיים.
(עם קצת עיבוד ממני כמובן).

StooSh²°°³

New member
השכרתי אותו....

וראיתי אותו אתמול בלילה..באמת שאני לא מבינה מה כ"כ מפחיד בו...(יש רק כמה קטעים מפחידים).. וגם שאלתי ת'מוכר בסיפרייה,הוא אמר שהצילצול אמור לצאת בדיוידי עוד מעט
..

WallFlower

New member
קראתי בידיעות שהוא כבר יצא בארץ!

אני מתה לראות אותו עוד פעם אבל אח שלי לא רוצה ללכת איתי...נראה לי שהוא מפחד...

scooby4

New member
בית הרוחות - 2 ../images/Emo121.gif../images/Emo82.gif...

הרוחות בלבלו אותנו לגמרי. ובגלל שחשבנו שאנחנו מטורפים, אף אחד לא רצה לספר לאף אחד. זה היה סודי. אבל אז זה התגלה. כשדברה חזרה לבית מהשדה, היא החליטה לקחת אמבטיה. דברה נכנסה לתוך המים החמים ופינקה את עצמה בסבון משובח שאחיה הביא מהעיר הגדולה. דברה עצמה את העיניים והתענגה על המים החמים, כאשר לפתע, בקבוק השמפו החל להתיז את השמפו. דברה נבהלה וניסתה לאחוז את הבקבוק, אבל כשאחזה אותו הבקבוק התיז את השמפו אל העיניים שלה, כל כך מדויק עד שזה נראה כאילו בכוונה. דברה התעוורה למחצית, הקימה את עצמה בתוך האמבטיה, אך זה היה כאילו מישהו עמד שם באמבטיה, ואסר עליה לקום. דברה ניסתה אך לא הצליחה לקום כאילו מישהו מכריח אותה להישאר באמבטיה, ואז לפתע מצאה את עצמה מוטבעת בתוך האמבטיה, בלי שום מרווח נשימה. דברה התחילה לצרוח שוב, והזיזה את כל גופה כדי להילחם ברוח. לדברה כבר לא היה חמצן בריאות, היא התחילה להיכנס לפאניקה, היא ניסתה לצרוח כמה שיותר חזק אבל לא הצליחה, היא התחילה להכחיל. עד שבסוף הרוח עזבה אותה, ושיחררה אותה. אמה, בתה של דברה, שמעה את חלק מהצרחות של אימה, והיא רצה לקרוא לאביה מייקל מהשדה. מייקל רץ בחזרה הביתה, ודפק באמבטיה של דברה לראות אם הכל בסדר. אז דברה פתחה באיטיות את הדלת, עם מגבת מכוסה על גופה, נראית תשושה, עייפה וגם קצת כחולה. ואז היא לחשה למייקל: "יש רוחות", והתעלפה עליו. יום לאחר מכן, אספנו את כל המשפחה ודיברנו על מה שקורה בבית הזה. עכשיו כולם היו מודעים. אבל אף אחד לא ידע מי הם הרוחות האלה, אז מייקל החליט לקחת יוזמה, והלך לספרייה המקומית. מייקל חזר הביתה מהספרייה המקומית, עם ספר אחד מאובק וישן. כולם הסתכלו עליו במבט מוזר, כולם רצו לדעת על הרוחות. מייקל התיישב על הספה, והתחיל לקרוא מן הספר. " בשנת 1738, משפחה ממוצעת עברה לבית חדש שבנו בשביליהם. המשפחה הייתה עשירה, עם הבית הגדול, שדה גדול ופורה, ואגם קטן ליד. המשפחה לא הייתה מתנשאת כמו כל שאר המשפחות האחרות, כי בשביליהם, האוצר הכי גדול היה חמשת ילדיהם. אך רק אמם אהבה אותם, אביהם ברב היום עבד קשה, וחזר רק בלילות כדי לראות אותם. אבל גם בלילות, הוא לא היה האבא הכי נחמד. הוא התעלל בילדים שלו בקביעות, וניצל את חלקם מינית. אשתו רצתה לספר למשטרה המקומית, אבל האב אמר לה שאם היא תספר למישהו אחד, היא תמות בהצלפות קשות. אשתו אהבה את ילדיה ולא רצתה שאף אחד בעולם יתעלל בהם. אז היא לקחה יוזמה. את הילד הבכור היא הטביעה באגם, את השני היא תלתה על עץ. את השלישי היא קברה באדמה, את הרביעי היא הטביעה באמבטיה, וערפה את ראשו של החמישי. לאחר כל הרציחות כדי להגן על ילדיה, היא התאבדה עם אקדח שמצאה במגירה של האב. האב עבר חקירות רבות ולא נכנס לכלא, אך לאחר 3 שנים התאבד כשחתך את ורידיו. " חשבתי שזה משגע את כולנו, כי זה שיגע גם אותי, זה התחיל להשפיע עלינו. כל הידע, והפחד. "הבית הזה הוא שלהם, הם רוצים להגן עליו" - אמרה דברה., "אף אחד אחר גר כאן, חוץ מהם". "ועכשיו אנחנו צריכים להתמודד אִתם, בטוב וברע". - מייקל הגיב: "את חושבת שכדי להישאר כאן?" - "כן, אני בטוחה. הבית הזה יועבר אלינו, האנשים האלה כבר מתים ואין להם חלק בהון שלנו. אני צודקת או לא?" - דברה אמרה בחוזקה. אף אחד לא הגיב. כולם שמרו על השקט. - "אני צודקת, או לא??" - דברה חזרה על דבריה, בכעס ובחוזקה רבה יותר. אמה אמרה: "כן, את צודקת". וכולם הסכימו. המשך יבוא...

scooby4

New member
*הערה -

הקטע הראשון, באמבטיה; קצת מקולקל כי ערכתי אותו יותר מדי.
נא לא לשים לב, למרות שזה קצת הורס את הקטע, קטע טוב דווקא. באסה...

Tapuda

New member
יפה!!

אהבתי! אתה ממש כותב יפה!!! אני מחכה בקוצר רוח לפרק השלישי! דרך אגב כמה פרקים יש ?

scooby4

New member
זה לא פרקים ממש...

זה סתם סיפור שאני מפרסם בהדרגות. ד"א יש עוד סיפור אחד שכתבתי ועדיין לא פירסמתי, אני אפרסם אותו עם השאר בקרוב. ואני לא יודע עוד כמה "פירסומים" יהיו לי, תלוי, מתי שהעלילה תדרדר, תגיעה לנקודת סיום, ותיגמר. אני לא יכול לשער.

Unblessed

New member
ממה שאני יודעת על רוחות רפאים

בתים ישנים זה מיתוס. רוחות רפאים אפילו לא חייבות להיות בתוך מבנה מסויים ותכף תבינו למה. רוחות רפאים נמצאות בדרך כלל בשטחים מסויימים בגלל טראומה מסויימת שהם עברו באותו המקום. הלם מסויים שעבר עליהם. ההלם צריך להיות מספיק חזק כדי להשאיר את הרוח במקום שבו היא נמצאת ולא להמשיך הלאה. לרוב הטראומה הזו נובעת ממקרי מוות (רצח, מוות בייסורים וכו'...), אבל גם אונס, פחדים רציניים, או סכנה מתמדת לחיים (ילדים מוכים למשל) יכולים להשאיר טראומה כזאת. רוחות גם יכולות להשאר במקום מסויים גם בגלל קשר חזק לאותו המקום. נזירים למנזר ועוד... אצל אנשי דת אפשר למצוא הרבה פעמים את האמונה החזקה הזו, את האובססיה (בהעדר מילה טובה יותר) למשהו, עד שהם כביכול נתקעים עליו. בכל מקרה, בבתים ישנים קרו מקרים ולכן יש סבירות גבוהה יותר לרוחות, אבל אנשים שעברו לגור גם בבית חדש (נקרא לזה יד שניה) יחסית יכולים למצוא "יישויות מוזרות" בבית. לפי עדויות של אנשים יש שני סוגי רפאים : אלו שאתה ציינת, שמגינים על הבית שלהם, שחושבים שהאנשים שחיים השתלטו להם על הבית, והסוג השני, של רוחות שלרוב לא יודעות שהן רוחות. רוחות רפאים שממשיכות להסתובב ברחבי הבית בלי כוונה לעשות רע, אלא רק מתוך "הרגל". זה מה שאני זוכרת עכשיו על רוחות. דרך אגב, חוסר נימוס מצידי, אני ירדן ואני קוראת סמוייה בפורום הזה די הרבה זמן:)

scooby4

New member
אז זה מסביר../images/Emo70.gif

היום ראיתי תמונה שצילמתי לא מזמן בבית שלי, ויש שם רוח! נשבע לכם! אני אעלה את התמונה מחר! ולמה אני אומר את זה? כי הבית שלי לא ישן. הוא נבנה ואנחנו הראשונים שעברנו אליו. יו..... מחר אני אסרוק את התמונה.

Unblessed

New member
ממה שאני יודעת על רוחות רפאים

בתים ישנים זה מיתוס. רוחות רפאים אפילו לא חייבות להיות בתוך מבנה מסויים ותכף תבינו למה. רוחות רפאים נמצאות בדרך כלל בשטחים מסויימים בגלל טראומה מסויימת שהם עברו באותו המקום. הלם מסויים שעבר עליהם. ההלם צריך להיות מספיק חזק כדי להשאיר את הרוח במקום שבו היא נמצאת ולא להמשיך הלאה. לרוב הטראומה הזו נובעת ממקרי מוות (רצח, מוות בייסורים וכו'...), אבל גם אונס, פחדים רציניים, או סכנה מתמדת לחיים (ילדים מוכים למשל) יכולים להשאיר טראומה כזאת. רוחות גם יכולות להשאר במקום מסויים גם בגלל קשר חזק לאותו המקום. נזירים למנזר ועוד... אצל אנשי דת אפשר למצוא הרבה פעמים את האמונה החזקה הזו, את האובססיה (בהעדר מילה טובה יותר) למשהו, עד שהם כביכול נתקעים עליו. בכל מקרה, בבתים ישנים קרו מקרים ולכן יש סבירות גבוהה יותר לרוחות, אבל אנשים שעברו לגור גם בבית חדש (נקרא לזה יד שניה) יחסית יכולים למצוא "יישויות מוזרות" בבית. לפי עדויות של אנשים יש שני סוגי רפאים : אלו שאתה ציינת, שמגינים על הבית שלהם, שחושבים שהאנשים שחיים השתלטו להם על הבית, והסוג השני, של רוחות שלרוב לא יודעות שהן רוחות. רוחות רפאים שממשיכות להסתובב ברחבי הבית בלי כוונה לעשות רע, אלא רק מתוך "הרגל". זה מה שאני זוכרת עכשיו על רוחות. דרך אגב, חוסר נימוס מצידי, אני ירדן ואני קוראת סמוייה בפורום הזה די הרבה זמן:)

ד ג י

New member
למיטב ידיעתי

באמת יש כמה סוגים של רוחות אבל אני מכיר כאלה שאת מכירה בצורה אחרת וגם קצת שאל לא מכירה (לא מכוונה של אני יודע ואת לא אלא מכוונה שככה לימודו אותי) באמת למיטב ידעתי יש רוחות שנשארו רוחות בגלל רצח אבל זה בגלל שהם לא השלימו את היעוד שלהם בחיים, לרוחות האלה יש את הכוחות לעשות לרע ולטוב, זאת אומרת שיכול להיות שקרוב משפחה שלי שהוא רוח עומד עכשיו לידי ורואה מה אני כותב במחשב ומגן אליי רוחות אחרות הם רוחות של רוצחים שאני לא זוכר למה הם נשארו רוחות אבל יש לה איזה הסבר הרוחות האלה גם הן יכולות לעשות לטוב ולרע ושוב דוגמה יכול להיות שעכשיו לידך עומד רוצח, ויכול ברגעים אלה לפגוע בך הרוחות לא יכולות ממשית לפגוע בך עם הידיים שלהן אבל הן יכולות לגרום שעץ יפול עליך או למנוע מזה שעץ יפול עליך עליי הסטה שלו ממסלולו רוחות בעלות ייעוד: רוחות מסויימות הן רוחות אשר גורלן לא נשלם ולכן הן צירכות להלשלים אותו, הגורל יכול להיעצר מהרבה מאוד דברים כמו רצח או רוח אחרת ברגע שרוחות אילו יעשו את משימתן יעלמו ויעברו לעולם הבא (לרע או לטוב) רוחות תקועות: רוחות אילו חוות מקרה מסויים שוב ושוב, הרוחות חוות את המקרה בגלל דברים שאני לא זוכר אך המקרה יחזור על עצמו ללא הפסקה, את רוחות אילו אפשר ל"שחרר" ולהעביר אותן לעולם הבא ע"י שבירת השרשרת ולרוב מניעת האירוע המרכזי בשרשרת שקורה דגי

scooby4

New member
*info: ממה נוצרת רוח../images/Emo35.gif

- רוח נוצרת ממוות בלתי צפוי כגון: רצח, תאונה, נפילה בלתי צפויה וכו'. לבני האדם שמתים מוות בלתי צפוי, יש נשמה שהיא עדיין לא התכוננה למוות הבן אדם. אז הנשמה, שלה יש את הרוח לחיות ללא הבן אדם, בכל תקופת זמן או מקום, יכולה להמשיך את חיי הבן אדם, למרות שהחיים עדיין ממשיכים, ואנשים אחרים עוברים לדירה שלו, או כל דבר אחר שקורה.

EverMan

New member
נילך לפי התפיסות

רוח לא יכולה לתקוף בן אדם. שד יכול.

למעלה