והכתיבה שלך מאד סלקטיבית כי ב3 הודעות
האחרונות שלך עברת מזמן את גבול הטעם הטוב . אולי תפסיק לרקוד על הדם ,ולתקוף אישית את המנהלים פה שמשקיעים מזמנם ומירצם,תראה איזה תיבת פנדורה פתחתם חבריך ואתה בעקבות מחיקה אחת מסכנה של שרשור מסכן עוד יותר. האם אתה בטוח שהכל נעשה ממניעים טהורים ,אני סמוך ובטוח שלא,אבל להוסיף חטא על פשע ולתקוף את המנהלים בצורה אישית ,מזכיר לי תקיפה אישית מפורום פולגז(ושם זה היה הרבה יותר גרוע). לא נראה לך יש דרך לגטימית ולא דרך בזוייה בלפנות לפורום השני" ולכלכך" בצורה כזו,מה קרה חשבתי שמדובר באנשים בוגרים,ולפי ההתנהגות וההתנהלות נראה לי שמדובר בילדים הטוענים "ששברו את הכלים ולא משחקים". והראייה חלק מאותם אנשים שנחסמו,עדיין מציעים את מרכולתם למכירה(האם לזה התכוון המשורר כשאמר "אחד בפה ואחד בלב") ומישהו פה עוד הזכיר את הפורומים האחרים רק השאלה למי הוא התכוון בדיוק?כי לפחות בשנתיים האחרונות הפורום הנ"ל הרבה יותר גדול הן מבחינת ההודעות,והראיה הוא ממוצע של 2-3 דפים ליום כשבפורומים האחרים רואים את אותו דף לפעמים גם יומיים.(ןעל זה אמר אותו משורר "שקנאה יכולה להעביר אדם על דעתו") אל תנסו להפוך את הפורום הזה לY-NET ששם מלחמות היהודים עברו מזמן את גבול הטעם הטוב. ולסיום אני מניח שאותם אנשים שנחסמו יחזרו לפה בשלב כזה או אחר.והצעתי היחידה הניחו לשרשור המזויין הזה לשקוע אל תהומות הנשייה,כי הוא מערער את יסודות ביתנו. ולסיום דוד מקס וטיגר אנא התעלמו מואתם דברים שנאמרו בזמן "עידנא דריתחא" ותבוא "הודנה" על הפורום.