אז כבר הבנתם בטח שאני נורא אוהבת מתכת ושרשראות כסופות אז זה ככה אני תמיד אהבתי להתלבש קצת שונה ולעשות דברים קצת אחרת אני לטומי חשבתי שעוד אנשים יקבלו את זה אבל מסתבר שלא כך הדבר פרסמתי לפני כמה חודשים תמונה של שרשרת שמחוברת לי מהפירסינג בפה לאוזן [יש לי 24 פירסינגים בפנים ,בעיקר באוזניים] ואנשים בפורום פירסינג וקעקועים בתפוז הזדעזעו וממש לא אהבו את זה טוב,חשבתי...זכותם מה אתהם חושבים על זה??? לשיפוטכם
למרות שאני לא הייתי עושה כזה. השרשרת לא נתקעת לך לפעמים בדברים? לדעתי את צריכה מאוד להיזהר עם זה, שלא חלילה זה יתפס לך במשהו ויתלש לך או משהו. אבל אחל'ה רעיון, ומקורי מאוד- חייבת לציין.
צ'אקי הוא רוצח שמת והחברה שלו (שכחתי את שמה) מחזירה אותו לחיים בתוך בובה. בתחילת הסרט כשהיא עוד עם הגותי הזה (שמזכיר קצת את מרלין מנסון. :S) היא מזמינה אותו אליה וקושרת אותו למיטה ושמה את צ'אקי הבובה עליו והוא קורה לו מכוער אז צ'אקי מסובב את הראש אומר משהו ותולש לו את השרשרת מהפנים שם עליו כרית וחונק אותו. הסצינה הזאת עולה לי לראש כל פעם שאני רואה מישהו עם שרשרת כזאתי...
אני אישית לא אוהבת, ממש לא הטעם שלי. אבל אם את אוהבת.. רק ממש ממש מפחיד אותי כי נראה כאילו כל רגע זה הולך להיתקע במשהו ולהיתלש.. אאוץץץץ'!. הייתי נזהרת עם זה מאוד.