רוטב אדום לדגים

timiהאחת

New member
מנהל
רוטב אדום לדגים

רוטב אדום לדגים, דגי סלומון, או כל דג אחר שהילדים אוהבים.
ניתן גם להוסיף אורז כאשר הרוטב רותח וזה גם טעים.

מצרכים לרוטב:
1 בצל לבן, 1 בצל סגול.
2 שיני שום חתוכות גס.
1 כרישה קצוצה החלק הלבן.
1 שורש טבעי של כורכום ניתן להשיג בבית טבע.
1 שורש פטרוזיליה חתוך לחצאי עיגולים.
6 גבעולי עלי סלרי.
3 גזרים.
3 תפוחי אדמה שלמים.
חופן עגבניות שרי חתוכות לחצי השתמשתי בעגבניות צהובות.
פטרוזיליה יבשה, כורכום,כמון,פפריקה מתוקה, ומלח גס..פלפל שחור גרוס. פטרוזיליה יבשה.
4 חבילות רסק עגבניות הכי קטנות של יכין.

ההכנה:
להכניס את כל המצרכים הנ"ל ולטגן עד שכל הירקות מתרככים, להוסיף את תבלין הכורכום, מלח, פלפל שחור גרוס, פטרוזיליה, ואת הרסק העגבניות, ולהמשיך לטגן בערך עוד 5 דקות,

מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד שהשום מתרככך.
מוסיפים כף גדושה כמון, 4 כפות גדושות פפריקה מתוקה..מערבבים מטגנים 3 דקות!
מוסיפים מים רותחים עד גובה תכולת המוצרים בסיר, להוסיף עלי סלרי ולבשל את הרוטב חצי שעה.



 
למעלה