היי מירי........
שלום לך. התופעות לוואי שאני מדברת,נגרמות בהתחלה מכל מיני סיבות,ועם תסתכלי על תשובותיי לחושבת ותוהה,את תראי בדיוק למה אני מתכוונת,והתשובה שם מפורטת מאוד. היום תודה לאל,אין לי הקאות בכלל,מפני שאני שומרת,ומקפידה על אוכל בריא. לגבי הצרת הטבעת,שזה ניתן לכל אדם שעושה את הטבעת המתכוונת,ולא הקבועה, כן עשיתי,כחודשיים אחרי הניתוח,בערך כל חודשיים אני עושה הצרה טבעת, על מנת שאוכל פחות,ובכמויות קטנות,כי ברגע שאת לא עושה הצרת טבעת שזה נקרא-ניפוח טבעת,את נקלעת למצב,של אי ירידה במשקל,אכילת ייתר,בכמויות גדולות,וזה כאילו לא עשית ניתוח,הרי מה קורה ברגע שאת מתחילה לאכול, הטבעת מתרחבת לאט לאט,כמו בלון,המעבר הצר נהיה יותר רחב,וכך כמות האוכל שאת מכניסה נעשית יותר גדולה. לכן הצרת הטבעת מחייבת,אבל זה כבר בחירה אישית שלך,כפי שאת מרגישה. מתי שאת מרגישה שאת אוכלת הרבה יותר מאשר בהתחלה,את כבר מבינה שהטבעת התרחבה,ואת צריכה להזמין תור כמובן להצרה בבית החולים. לגבי הכלכלה,אני לא בדיאטת רצח-אני אוכלת כמעט כל דבר,בעיקר אוכל רך,טחון,ולא בגושים,ולועסת היטב כל חתיכה שנכנסת לפי. למשל קציצות טחונות,מרקים,פתית,גבינות רכות,דייסה,גלידה, ממרחים,ועוד הרבה דברים. אבל להזכירך,הכל בכמות קטנה,ולא בהפרזה,וגם בשמירה והתמדה, על מנת שאני אמשיך לרדת במשקל. פה אין צחוק,את לא מרעיבה את עצמך,פשוט מאוד את מוגבלת, הטבעת מגבילה אותך באכילה,ונותנת לך סימנים ברגע שאת מפריזה,כמו כאבים בבטן,בקיבה,גזים,הרגשת מלאות בתחושת חנק לכמה רגעים. לא נעים,אבל זאת העבודה של הטבעת. למשל,לחם-לא מכניסה לפי בכלל,זה גורם לי חנק,והרגשה לא טובה בקיבה. על מנת להשלים את שאלותייך,הסתכלי בדפים שרשמתי לחושבת ותוהה,ושם תראי תשובות לשאר שאלותייך. שמחתי לענות לך,אני פה בשבילך לכל שאלה. באהבה שירז.........