רולאן גארוס- כל הדברים שצריכים לדעת

• פותח הנושא algy
  • פורסם בתאריך

nitsansh

New member
בענין דרוג הפופולריות...

אני לא חושב שיש היררכיה ברורה של הגרנד-סלאמים, והרייטינג הוא לא בהכרח המדד הקובע... למשל, לשעות השידור יש השפעה גדולה על שיעורי הצפייה, וברור שלצופים באירופה יותר מתאים לצפות ברולאן גארוס ובוימבלדון בגלל הבדל השעות... הרייטינג של וימבלדון נפגע לדעתי מכך שבשנים זוגיות הוא מתקיים בזמן של טורנירי הכדורגל הגדולים (המונדיאל ויורו, למי שצריך הסבר). לדעתי, הגרנד-סלאם מס' 1 הוא US OPEN, למרות שאני לא אוהב את האמריקאיות המוגזמת שלו... פשוט בגלל העובדה שהוא מתקיים על משטח שבו אין יתרון מובהק לסוג מסויים של שחקנים ולכולם יש סיכוי הוגן לזכות בו... אבל מה זה חשוב מי מס' 1? לכל גרנד-סלאם יש את הייחוד שלו, וכל אחד הוא חגיגה של טניס... אז למה צריך בכלל להשוות?

Niminator

New member
תיקנתי את מה שלדעתי היה שגוי.

אני אישית ספגתי לא מעט ביקורת בנוגע לכתבים שלי גם בתחום הטניס וגם מחוצה לו - אני מעריך ביקורת ורק בעזרתה ניתן להשתפר, ואפילו מזמין אותה. אני מבטיח לך שמעתה אלמוג יחשוב פעמיים לפני שהוא ייכתוב דברים מסוג אלה שהערתי לו בנוגע אליהם, מה שלא היה קורה בלי הביקורת. יכולתי באותה המידה להתעלם לחלוטין מכל השגיאות במאמר, אבל לדעתי זה יהיה שגוי. הרי לא עשיתי את זה לתועלת האישית שלי - לי לא ייצא מזה כלום.

Niminator

New member
עכשיו כתבתי שטויות בעצמי.

תיקון למשפט הראשון: אני אישית ספגתי לא מעט ביקורת בנוגע לכתבים שלי גם בתחום הטניס וגם מחוצה לו - אני מעריך ביקורת, חושב שרק בעזרתה ניתן להשתפר, ואפילו מזמין אותה.

algy

New member
אין לי בעיה לקבל ביקורת

וזה היה המשפט הראשון שכתבתי. אני אפילו שמח שאתה מעביר ביקורת כי זה מאוד עוזר לי, השתדלתי לענות לך על רוב הדברים ומה שלא מבטיח לענות, פשוט הרגשתי שאנחנו חורגים מהעניין. שוב פעם, הדבר האחרון שאני מחפש זה להתנשא עליך או לריב. אני מכבד אותך ואפילו היו לנו כמה מפגשים שבהם הסתדרנו טוב מאוד ואתה יודע שאני מאוד מחבב אותך. אני מתנצל אם אמרתי משהו לא מתאים.

למעלה