רומח הדרקון H-)

רומח הדרקון H-)

מי כאן חושב שגדיל הוא הדמות הכי טובה בספר שאפילו בזמנים קשים מצחיקה אותנו כדי לצאת מהמתח אפילו שגמרתי את הספר האחרון גם בכיתי וגם צחקתי בגלל גדיל אני רוצה לקבל תשובות במהירות האפשרית בבקשה. :-( :)

Meddle

New member
גדיל הוא ה``קומיק ריליף`` הכי טוב

שקראתי.... :) הוא ממש כלי אבל נוטה לעלות על העצבים לפעמים... אישית, הדמות שאני הכי אהבתי ברומח הדרקון הייתה.... הממ... זה קשה... מתבקש להגיד רייסטלין (ולקרוא את ``כבשן הנשמה`` בכלל עושה את זה לבנאדם) אבל חוץ ממנו (שזו ברירת מחדל) הייתי אומר לורד סות`... נכון, לא ממש מהחבורה הסימפאטית של ``רומח הדרקון``, אבל אם מתירים גלישה קלה לרייבנלופט אז זה בסדר :) סות` הוא כלי... כל האחרים פשוט קיטשיים מידי... דרך, שמתם לב שוייס והיקמן דופקים לדמויות כל כך הרבה בעיות נפשיות שאם הם היו בני אדם הם היו מתאשפזים לפני שהם היו מספקים להגיד ``בואו נלך להוציא את גדילן מהכלא``?

סות` יותר מידי רשע אפילו לא כמו

ספון. אגב יש לך ספרים של רייבנלופט ? הספריה בעיר שלי לא הגיעה ל``אני סטראד`` וגם סטימצקי לא מחזיקים את זה והספרים של כריסטי גולדן הם הכי טובים ברייבנלופט.אגב באמת שם כולם משוגעים שם אבל זה מה שעושה את זה כל כך טוב.נכון האבירים עם המידה והכבוד משעממים מוות? H-)

Meddle

New member
הם מגעילים רצח... סער ממש מאעפן...

יש לאחי כמה ספרים אני שאל אותו מה יש לו...

רייסטלין גם מדליק אבל גדיל הוא

קליפטומן היפראקטיבי איך אפשר להתחרות בין זה לבין אפל ומיסתורי ?

epitaph

New member
הגיבור האהוב עליי הוא דווקא תניס

וגדיל מיד אחריו:)

המצאיות

New member
אחרי רייסטלין

אחרי רייסטלין בא תניס יש לי אובססיה עם אלפים אבל אובססיה עוד יותר גדולה עם גיבורים רעים

EverMan

New member
לא נכון !

רייסטלין באמת הדמות הכי מעניינת ומגניבה וכל זה ... מה שטוב בו שהוא הדמות הכי רעה עם התפקיד הכי טוב .. הוא הציל שם את העולם הכי הרבה פעמים ... ודר``א להודעה הראשונה : אני בספק אם קראת את הספר האחרון , אולי קראת את הספר האחרון של אגדות ? לא האחרון ...

EverMan

New member
בעצם שאני חושב על זה

הדמות הכי מגניבה היא של הבן של סער , וואי ברח לי השם שלו... פלד ! פלד בהיר-להב אביר השושנה השחורה ! ----------------------------------------- דר``א מי שעוקב אחרי הסידרה , שמתם לב כמה אבירים שחורים יש לצד הטוב ? זה ממש מוזר ...

EverMan

New member
אממ

אופס נכון הוא אביר של פרח כלשהו לא זוכר איזה .. משהו שחור ...

flameable

New member
אביר הורד אולי?

אני לא כ``כ זוכרת... רייסטלין הוא הדמות אהובה עלי, הוא וגדיל, למרות שלפעמים גדיל עולה לי על העצבים. בקדרת הנשמה (או איך ששלא קוראים לספר) ממש מציגים אותו כבן אדם. זה אחד הספרים הטובים בסדרה. גם כאוס חביב :) flame

epitaph

New member
ובשאר הספרים רבים אחרים הצילו את

העולם אז?...אי אפשר לשפוט לפי ספר אחד.

גדיל הוא קנדר ולכן מתנעגים אליו

בזלזול אבל כל הקטע שהאלףים לא עצרו את כאוס לא בני האדם לא הגמדים לא גנומים וכ`ו אבל קנדר אחד אמיץ ושונה מכל הקנדרים(אכפת לו מאחרים) מציל את העולם משנה לך את הפרוספקט על החיים לא?תענו!

epitaph

New member
את מתכוונת לרייבנלופט...

הספר שאת מתכוונת אליו זה אחד הספרים היותר טובים בסדרה...

למעלה