רומח הדרקון H-)

המצאיות

New member
אני אובססי עם אלפים לא עם ערפדים

אלף שהוא ערפד אמור לאבד את כל היכולות המגניבות שלו כל החשיבההאדירה שלו וכולל היופי הבלתי מוגבל שיש לאלפיות אני מעדיף עלפים בלי ניבים בכל מקרה תודה על העצה אבל יש לי את הסדרות שלי

אבל הוא כן שומר על האישיות שלו

והוא נאבק בעצמו ואוכל חיות ומתהאב במשוגעת ונלחם ברעים משהו בסיגנון של ראיון עם ערפד אבל כאן הגיבור הוא ממש גיבור

המצאיות

New member
תתקני אותי עם אני תועה

תתקני אותי עם אני תועה... אבל עד כמה שאני יודע אלפים חיים בהרמוניה מושלמת עם חיות הם מדברים איתם עוזרים להם משלמים להם בשביל עבודות אבל אני לא חושב שקראתי איפהשהו שהם אוכלים חיות. הם לא נוגעים בעצים שלא מסכימים שיבנו עליהם בתים. אז חיות? למרות שיכול להיות עדיין שהספר טוב כל סופר והרעיונות הבלתי הגיונים שלו

המצאיות

New member
אלפים לא מחבבים בני אדם

אלפים גם לא מחבבים בני אדם ודמויי אדם אחרים אני חושב שהם מעדיפים חיות

ערפד הערפילים דף1 אחרי הפרולוג

``גאוות הממלכה`` מאברמיט התנודדה במי הדיו של נמל מי מצולות.רוח לילה משועשעת הניעה את חבלי המפרשית,שנחבטו ברעש כנגד הסירה בשקט של השעה המאוחרת.הרוח גברה,גורמת לדגל להתנופף נמרצות,הסמל שעליו-עץ זהב מול שמייםכחולים כהים,מלאי כוכבים,מתנחשל.במרחק, צילצלו מצופים אזהרות ידידותיות.ריח דגים ומי מלח תלה באוויר הקר,הלח. ממקום מבטח בסימטה,בהתה דמות ארוכה בגעגוע במפרשית.אורה שלסליון הפך את עורו של האלף המוזהב ללבן פניני ואת גלימתו הכחולה השחוקה לאפור זהה לזה של חולצתו ומכנסיו.שולי הכסף הדהויים של החולצה לכדו עדיין את קרינתה החלבית של הלבנה. ג`נדר סנסטאר היה גבוה יחסית לגזעו,כמעט חמש רגליים ותשעה אינץ`,ורזה.תווי פניו היו נקים וחדים,מרוככים עכשיו בכאב הזכרונות.אזני אלף התחדדו לנקודות חינניות,כמעט עובדות,אך לא לגמרי,בשפעת הזהב של שערו.המגפיים,שלא השמיעו קול על הלוחות ספוגי המים של הרציף,היו מעור אפור רך והגיעו לאמצע השוק.פגיון פשוט ומכוסה נדן קישט את מתנו השמאלית. עיני הכסף של ג`נדר היו מלאות צער.כמה יובלות חלפו מאז שראה לאחרונה ספינה מארץ מולדתו? אברמיט המהוללת,ארץ של יופי והרמוניה.הוא לא יראה אותה שוב לעולם.אצבאות רזות וארוכות התהדקו על השכמיה,מהדקות אותה אליו כדי להסתירו מעיניים חקרניות. האלף לא יכל לשאת יותר.הוא הסתובב ונע בדממה מהרציף אל לב העיר לה קראו בני האדם מי מצולות.גם מקום זה היה ביתו למשך זמן,לפני שקראה לו תאוות הנדודים אל כליונו. אוקי זה לא כל הדף אבל זה דיי לשכנע אותך שהוא נורמלי

המצאיות

New member
הרגע נזכרתי

לאלפים יש כל מיני חסינויות כמו שיתוק גועל אז יש להם איזשהי הגנה שאם ערפד נושך אותם אז הוא לא הופך לערפד אלא פשוט מת בכל מקרה אלף אוכל חיות לא הגיוני ואני מהאגודה להגנת האלפים אז אני דוחה רעיון רשע שכזה

epitaph

New member
אני מסכים עם המוגבלת...

המוגבלת צודקת (זה בסדר שאני אקרא לך המוגבלת?)...רייבלופט לא בדיוק שומרת על הכללים של עולמות אחרים וסדרות אחרות כמו לדוגמא רומח הדרקון...והערפד שבספר הוא אלף והוא אפילו אלף טוב (ונכון הוא גם אוכל חיות כדי לא לפגוע בבני אדם...יותר מזה כדי להוכיח שהוא טוב).

המצאיות

New member
הוא רשע מרושע

לפי חוקי די אן די אלף יעדיף לקרוע לגזרים עם של בני אנוש על פני להרוג ארנב אחד תמים אבל אני מניח שזה לא מבוסס על די אן די אז זה לא משנה בכל מקרה אני אוהב את האלפים מהדי אן די לא את אלה ששותים דם

המצאיות

New member
אלפים אפלים...תן לי להזכר

אה כן... הם עדיין לא אוכלים חיות... אולי הורגים בני אדם... אבל לא אוכלים חיות...אבל רוב האלפים האפלים רק חיים בסיכסוכים הם האלפים הכל כך נחמדים (מערביים)

העולם הוא לא קריין הוא תוריל והאלף

הוא אלף זהוב והוא לא הורג את עצמו כי הוא פוחד להפוך למשהו יותר רשע חוץ מזה בתוריל בני אדם די הסתדרו עם אלפים חוץ מזה פעם ב100 שנה הוא חייב דם אנוש אז הוא רק נושך אותם שותה קצת לא מיבש אותם שלא יהפכו להיות עבדים שלו והוא אוכל רק בבתי משוגעים שם הוא מתאהב בבת אדם משוגעת.

a_kinor

New member
טעות גדולה בידך!!!

לא קראת את הספר האחרון לא כל הספרים תורגמו , ויותר מזה : מרגרט וטרייסי עובדים עכשיו על המשך. כנסי לף AMAZON.COM כנסי ותראי בעצמך שהכל עוד פתוח והסדרה עוד לא נסתיימה

למעלה