רומי זוחלת זחילת-גחון

• פותח הנושא imale
  • פורסם בתאריך

דיאנה1

New member
איזה יפה! ועכשיו אני מבינה בשביל מי

באמת קניתם את ספת פו הדב...

איזה שוש יפה!

והיא טעמה כבר? גלי טעמה ומאז אני לא משאירה את האוכל בהישג ידה. ישר מעלה לשיש.

*אתוש*

New member
שירלי

איזה קטע גם ניקי החתולה שלנו אוהבת להשתרע על ספת פו הדוב ובר תמיד כועס שהיא תופסת לו את המקום שבר היה קטן גם לי היתה בעיה עם האוכל ומים של ניקי שבר היה היה שופך את המיים ורודף אחריה עם האוכל אבל בהתמדה הסברת לו שיש לה מקום קבוע ואסור היום הוא בן שנתיים וכבר מבין

_גלית_

New member
איזה קטע יפה! ../images/Emo13.gif

ממש מעביר את התחושות של רומי ואת איך שהיא רואה את העולם שסביבה (אולי) כשהיא עושה את הפעולות האלו, שלנו מזמן נהיו כל כך מובנות מאליהן... תומר התחיל לזחול מעט, אבל... אחורה!
... חוץ מזה, היום גילינו שהוא זוחל על הגב!
... הוא מרים את הטוסיק, דוחף עם הרגליים ומתקדם לכיוון שבו הראש נמצא..

איזה יופי! תתחדשו על הזחילה ../images/Emo60.gif

וגם אצלנו המוטיבציה העיקרית לזחילה היתה לתפוס את החתול... אין ברירה, צריך להעלות או לנעול כל מה שאת לא רוצה שיגיע לה לפה... וחכי חכי, עוד מעט היא תתחיל לעמוד, לשייט וגם ללכת, ואז בכלל נהיה בלגן.

שירלי, איך מתקדמת ההליכה?

גלי היום רק הלכה. ממקום למקום, ומזל שהבית קטן ויש הרבה תחנות להיאחז בהן בדרך. כל פעם שהיא מגיעה לתחנה כזאת היא דופקת את החיוך הכי גאה בעולם. ואני מצווחת באושר "כל הכבוד גולי, כל הכבוד!"

לא נעים להגיד אבל כמעט לא ראיתי

אותה ביומיים האחרונים. אתמול הכנתי לך את הדבר ההוא ששלחתי לך והיא הסתובבה ושחקה לה, והיום כשהגעתי מהעבודה היא כבר היתה עם פיג´מה ולמיטה. ובאמת כל הכבוד לגלי! תגידי, נעליים כבר קנית לה? הסבתות לוחצות....

אוי ואבוי לך אם תעשי משהו בשבילי

שוב, במקום להנות קצת מאיה!
סתאאאם! גם אני מתחבטת בשאלת הנעלים. יש לנו נעלי טימברלנד, רכות ונעימות ואיתן יוצאים החוצה, ובבית עם גרביים. אני אחכה שהיא ממש ממש תלך לבד, ואז נחפש מה טוב לרגל שלה.

imale

New member
אומרים שבריא ללכת יחפים... ../images/Emo8.gif

או רק עם גרב, לפחות בהתחלה... הבעיה היא בעיקר הקור, נראה לי... (רומי נועלת למעון נעלי בית מאוד רכות וגמישות, אבל מחממות. בבית-גרביים ולאירועים חשובים - כמו היומולדת של גלי - נעליים חגיגיות יותר) אתמול בעודי צופה ברומי נגררת על הרצפה הקרה, פינטזתי על רצפת פרקט חמימה (רצוי עם אח בוערת ליד... מאוד בטיחותי
)

הבעיה עם גרב...וטיפ קטן לאטרקציה

זה שפשוט מחליקים, גם אם יש לה חספוס נגד החלקה, אז פשוט צריך לשים נעליים רכות. גם תומר בורח כל הזמן מהשטיח לרצפה, יותר נכון לכ המפגעים שיש לנו בבית, וכרגע הם כוללים מדרגות לוליניות (זו בעיה חמורה, כי צריך לגדר מסביב), ספרית כוורת, מעמד דיסקים, וכל מה שהוא יכול לתפוס ןלהעמד. אגב, מצאתי פתרון זמני שבדר"כ עובד על מנת למשוך אותו - הקצתי עבורו ארון במטבח, שהוא במקרה נמוך והוא יכול לפתוח בעצמו, שמתי שם את כל קערות הפלסטיק, והוא ניגש לשם לבד, פותח את הארון, מוציא את כל הקערות, טובע בהן, טועם אותן, ובסוף גם נכנס ומתישב בארון... זה מעסיק אותו להרבה זמן, ומאפשר לי להתעסק במטבח בלי לרדוף אחריו. זה מאוד מושך אותו כי זה לכאורה אסור - ארון של מטבח. יש לי בעיה אחרת - בלילה הוא נעמד במיטה, ומכיוון שהוא גבוה, אפילו שהמיטה נמצאת על הכיוונון הנמוך ביותר, והמעקה על הגבוה ביותר - אני פשוט פוחדת שהוא יקפוץ מהמיטה. בינתיים הוא רק זורק ממנה את כל הדובונים והצעצועים. ועוד שאלה - הוא מאוד אוהב במשך הלילה להסתובב ולישון על השיכה, ואם אני מנסה להרים אותו כדי להוציא את השמיכה, הוא מתעורר. אני לא רוצה להלביש אותו חם מדי, ולמרות שהחדר מחומם, כשאני קולטת שהוא במצב כזה, הוא כבר קריר.

למעלה