הבעיה עם גרב...וטיפ קטן לאטרקציה
זה שפשוט מחליקים, גם אם יש לה חספוס נגד החלקה, אז פשוט צריך לשים נעליים רכות. גם תומר בורח כל הזמן מהשטיח לרצפה, יותר נכון לכ המפגעים שיש לנו בבית, וכרגע הם כוללים מדרגות לוליניות (זו בעיה חמורה, כי צריך לגדר מסביב), ספרית כוורת, מעמד דיסקים, וכל מה שהוא יכול לתפוס ןלהעמד. אגב, מצאתי פתרון זמני שבדר"כ עובד על מנת למשוך אותו - הקצתי עבורו ארון במטבח, שהוא במקרה נמוך והוא יכול לפתוח בעצמו, שמתי שם את כל קערות הפלסטיק, והוא ניגש לשם לבד, פותח את הארון, מוציא את כל הקערות, טובע בהן, טועם אותן, ובסוף גם נכנס ומתישב בארון... זה מעסיק אותו להרבה זמן, ומאפשר לי להתעסק במטבח בלי לרדוף אחריו. זה מאוד מושך אותו כי זה לכאורה אסור - ארון של מטבח. יש לי בעיה אחרת - בלילה הוא נעמד במיטה, ומכיוון שהוא גבוה, אפילו שהמיטה נמצאת על הכיוונון הנמוך ביותר, והמעקה על הגבוה ביותר - אני פשוט פוחדת שהוא יקפוץ מהמיטה. בינתיים הוא רק זורק ממנה את כל הדובונים והצעצועים. ועוד שאלה - הוא מאוד אוהב במשך הלילה להסתובב ולישון על השיכה, ואם אני מנסה להרים אותו כדי להוציא את השמיכה, הוא מתעורר. אני לא רוצה להלביש אותו חם מדי, ולמרות שהחדר מחומם, כשאני קולטת שהוא במצב כזה, הוא כבר קריר.