רומי רחלית וסיאמית

• פותח הנושא ow
  • פורסם בתאריך

אורית...2

New member
../images/Emo95.gif אז עוד 20 שבועות נישארו...../images/Emo85.gif

סיאמוש ...חצי הדרך עברה ... כמה "דודות" שיהיו לפיצי הזאת ....סיפרת לה ??? תני לבטנונת שלך ליטוף ממני ... מחכה להודעה על שינוי ב"סטטוס" שלכם ...

RomiVais

New member
איזה יופי!! ../images/Emo85.gif

וסיאמית - תני ליטוף גם ממני הדודה מאילת

אורית...2

New member
../images/Emo95.gif אז עוד 20 שבועות נישארו...../images/Emo85.gif

סיאמוש ...חצי הדרך עברה ... כמה "דודות" שיהיו לפיצי הזאת ....סיפרת לה ??? תני לבטנונת שלך ליטוף ממני ... מחכה להודעה על שינוי ב"סטטוס" שלכם ...

אורית...2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo12.gif../images/Emo95.gifלמה זה פעמיים ?../images/Emo24.gif

אולי בגלל שהיא רוצה חיבוק ....

סיאמית

New member
אני מסתכלת על הפרופיל

הזה שלה שהדפיס לי הרופא שלי מהאולטרסאונד האחרון שעשינו ובלב אני כל הזמן מחבקת אותה
בשמי, בשם אבא שלה וכמובן שגם בשימכם... אתמול אחותי הקטנה בילתה איתנו את היום עם הבת שלה, בת שנה.... איזו מתיקות!!! אני הרוסה על הילדה הזו!!!

רחלית

New member
נעלמתי שלא באשמתי

מצטערת שנעלמתי קצת אבל ביומיים האחרונים כל פעם שנכנסתי לפורום המחשב נתקע ונאלצתי לצאת ב alt control del . אורנה כל אחד מקבל את ההחלטה שמתאימה לו ורק לו וזה מה שעשית, לאף אחד אין זכות לבקר או לבוא בטענות. לגבי התופעות שאת חווה בהחלט יתכן שזה מהגב (בנוסף לט.נ. יש לי בעיות בגב תחתון) אבל תמיד אני יודעת להבחין בין טרשת לגב - התחושה שונה ולכן אם מה שאת חשה דומה למה שחשת בעבר סביר שהמקור זה הגב. בכל מקרה כדאי לך לגשת לנוירולוג כדי להרגיע את הלחצים שלך.

RomiVais

New member
מה שלומך רחלית? ../images/Emo24.gif

הכל טוב? ומה עם המחשב? למה עושה צרות?? לא יפה
שיהיה לך ערב נפלא רומי

ow

New member
../images/Emo140.gif

הי רחלית וסליחה על תשובתי המאוחרת.. אני יודעת שסביר להניח כי הזרמים נובעים מהגב ושאר הדברים (שלא הזכרתי כאן)הם פסיכוסומטיים יותר... בכל מקרה נראה לי שאני אגש לניורולוג שהלכתי לראות לפני כמה שנים בעניין מגרנות חזקות..אני מקווה שהוא ישתף פעולה איתי ולא יזרוק אותי לכל הרוחות וינאם לי לא לחפש צרות איפה שאין.. אני גם אצור קשר עם אחד ממכוני הגנטיקה לדעת אם בכלל יש כזו בדיקה היום.. בכל אופן אני אעדכן כשיהיו לי תשובות. המון תודה

למעלה