רומניה נגד אוקראינה שידור ישיר חי לצפייה ישירה!

• פותח הנושא נהוראי ליבוביץ
  • פורסם בתאריך
נ

נהוראי ליבוביץ

Guest

לצפייה בשידור המשחק חינם לחצו כאן!

רומניה נגד אוקראינה לצפייה ישירה, רומניה נגד אוקראינה שידור חי, רומניה נגד אוקראינה שידור ישיר, נבחרת רומניה נגד נבחרת אוקראינה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, אוקראינה נגד רומניה שידור ישיר חי לצפייה ישירה, נבחרת אוקראינה נגד נבחרת רומניה שידור חי ישיר לצפייה ישירה - תקציר המשחק: כמו חתיכת חימר גולמי, צינור הקסם של אצבעותיי החל להקיש. הבאתי את נשמת החיים לדמויות שלי שוב. תיארתי למרות שידעתי כדורגל לייב שלעולם לא אתייחס לזה. כאשר הרמתי את מבטי שוב כי השלפוחית שלי הייתה חסרת מנוחה, השעה הייתה 2:30. ישבתי ב-10:00. במשך ארבע וחצי שעות מאושר, שאר העולם שלי נפל. נזכרתי ברגע המביש ההוא עם הבן שלי לפני כל השנים האלה, בזמן שהלכתי לקחת חטיף ולהתמתח. הנסיבות כעת שונות. אני לא צריך לסגור אותו כי מישהו פגוע, רעב או זקוק לטרמפ. למרות שאני מזהה את "מצב הזרימה" יורו 2024 שלי כסיבה שהתחלתי לכתוב מלכתחילה, שכחתי שזו אופציה. מדיטציה בצד, כתיבה בתוך הרחם הזה היא הכי קרוב שאני מרגיש לכוח גדול ממני - להיות אחד ויש לי אחד, וילד התגעגעתי לזה. לא שיש לי חרטות. אני שותפה עם בעלי כבר כמעט 30 שנה, נשואה ל-27 מהן. היסטורית, הוא היה מספיק פתוח, אבל הוא לא זה שמתכנן תוכניות או חברים. אני. הוא סבלני, מתוק, מצחיק ומיודע היטב. הוא לא מתקרב בקסמיו, אבל הוא ישחרר אותם בשבילך גם אם הוא מיוחד במיוחד. אנשים שהתרועפנו איתם במשך שנים התקשרו אלי אחרי אינטראקציה ערה איתו וקוראים כאילו הם מגיעים לגילוי, "הוא כל כך מצחיק!" השתדלתי לא להיעלב, אחרי הכל מי זה חשבו שהתחתנתי? האם הם דמיינו שהוא יושב בתשומת לב ומחכה שאחייה אותו? אם כן, הם מעולם לא היו נשואים. או שהם עומדים להתגרש. מה שחסר לו ביוזמה, הוא מפצה בקסם. ברגע שאוכל לשדל אותו לצאת מהדלת. בחיינו הישנים, זה היה אני שהתיידדתי עם הנשים והוא והבעלים חיפשו מסביב משהו שיש להם משותף. מצאנו חברים שאנחנו אוהבים בדרך זו, אבל באותה תקופה לא עשינו זאת. זה סוג מיוחד של כאב שיש הורה שלא יכול לגרור את עצמו מהאושר שלו כדי לראות אותך. הייתי בשוחות עם הבנים שלי, התרחקתי ממחשבה, או מטרה או שיר כשהם היו צריכים אותי. אני לא טוענת שהייתי אמא נהדרת, וגם לא עשיתי את זה בשבילם, אבל פשוט הייתי מספיק טובה. בינתיים, אם אתה מחפש אותי, אני אהיה באזור, בתקווה שגם הכתיבה שלי מספיק טובה. כדי לשמוע את הסיפור הזה מוקרא על ידי הסופר מעט מבטא ברוקלין, לחץ כאן .​

למעלה