רונדה ראוסי אלופת ה UFC

AmitNHB

New member
רונדה ראוסי אלופת ה UFC

דיינה נשבר. מעכשיו קרבות נשים גם ב UFC. ראוסי מול סייבורג, בשקט יכול להיות CO. ראוסי מול קרנו זה אפילו main event בעיני. התקשורת תחגוג על קרב כזה.

אלופת הנשים הראשונה ב UFC

מרקו בי

New member
סך הכל עם הקאדר הזה

של המחלקות הקלות והנשים עכשיו, אני מקווה ליותר ארועים, לפחות 2 בחודש.
וזה אומר שהסטרייקפורס נמחק רשמית, שיביאו את קורמייה ומי שמתאים לufc ויסגרו את הארגון הזה.

לדעתי דיינה לא נשבר הוא נמס מהמחשבה שגברת ראוסי תכניס לו יותר כסף מהרבה גברים בארגון, מה שמניע את דיינה זה כסף, כל הזיוני מח שלו אף פעם לא מגובים, בעיקר כשזה מתקשר לכסף.

BeniTaz

New member
על הפנים..

מצטער, אני מחבב קרבות נשים אבל מעדיף יותר קרבות רציניים וכל קרב נשים מין הסתם יבוא על חשבון קרב אחר שרציתי לראות. איזה באסה.. משקיעיםבהכל חוץ מהמשקלים הכבדים, אין דברים כאלה.. שנה לא החתימו איזה הביווייט רציני. עכשיו יש גם מחלקת נשים

מה קורה עם ג'וש בארנט ודניאל קורמיה?!? יגיעו בעשור הקרוב ל-UFC או מחכים שיפרשו? בא לי לתת לדיינה וויט נעל בראש.

BeniTaz

New member
אהה וחשוב לזכור שלא תהיה מחלקה אחת לנשים

מינימום 2 מחלקות ועוד זמן מסך.

MMA נשים לא תפס.. עם כל הכבוד הפופולאריות הכי גדולה שהנשים קיבלו זה בגלל ג'ינה קראנו, ולא בגלל יכולות הלחימה שלה. אז השלב הבא לעשות קרב נשים מרוחות בדבש?

שה-UFC ייפתחו ליגה לנשים. לא היתה כאן שום החלטה מקצועית, דיינה וויט אוהב את זה אז זה בפנים. אין שום שיקול אחר.

תסביר לי את ההגיון עמית?

blackcoldtiger

New member
גם אין רמה בMMA של הנשים

רונדה מפרקת את כל המתחרות שלה עם אותו התרגיל בתוך שניות ואף לוחמת לא מצליחה לעשות כלום נגד זה.

הUFC יורה לעצמו ברגל, כבר עכשיו הקהל צועק בוז בכל קרב של המשקלים הקטנים ועכשיו הם עוד מכניסים קרבות נשים, יש בקושי קרב HW או LHW אחד בכל אירוע ולפעמים בכלל אין, רוב הקרבות הם של גמדים ועכשיו גם יהיו נשים, איפה הKO'S????

AmitNHB

New member
זה לא סותר ולא בא אחד על חשבון השני.

ה UFC מציגים קארדים חלשים בשנה האחרונה, חלק לא באשמתם (פציעות, לוחמים שפרשו ועוד...) וחלק כן, כפי שאמרת למשל במשקל הכבד לא ברור למה קרומייר ובארנט עדין לא ב UFC, אבל זה עניין שלעצמו. זה לא קשור למחלקת הנשים. במקרה הטוב, יהיה לנו עכשיו קרב נשים פעם ב... אני חושב שעם כ"כ הרבה קארדים חלשים, זו לא תיהיה בעיה למצוא מקום להכל. את בארנט דיינה פשוט לא סובל. אני לא מבין מה קורה עם קורמייה מעבר לקרב שהיה אמור להיות לו עם פרנק מיר, מה שמרמז לדעתי על כוך שהוא ימצא את עצמו ב UFC בקרוב.

BeniTaz

New member
זה לא רק פציעות ולוחמים שפרשו

וגם לזה יש השפעה בהתנהלות השוטפת. זה עניין של מדיניות וניהול. זה גם משקל בנטמווייט, זה גם משקל פליווייט, זה עכשיו עוד 2 משקלי נשים. אז זה גם וגם וגם וגם.

מחלקת ה-HW לא גדלה בשנים האחרונות, היא נשארה על 25 לוחמים. כשמחקלת הפדרווייט מונה 50 לוחמים והבנטמווייט 40 לוחמים בסופו של דבר תוסיף גם את שאר המחלקות שנוצרו זה כן בא על חשבון. יש זמן מסוים וצריך לחלק את העוגה בין המחלקות. תסתכל נגיד על אירוע UFC 154, יש שם 13 קרבות.. תוכל להגיד לי מתוך ה-13 קרבות כמה קרבות הם במשקלים HW ו-LHW?

ואני לא חושב שצריכים להיות "קארדים חלשים".. זה בדיוק העניין. שה-UFC הפכו למונופול אז הם יכולים להרשות לעצמם קארדים חלשים.. דיינה וויט (בניגוד לכל העולם) לא אוהב משקלים כבדים אז אין יותר מידי משקלים כבדים, הוא כמעט הורג את המשקל כבד בספורט. אי אפשר לומר שזו לא מחלקה פופולארית או חשובה.

depresia

New member
אני לגמרי לא מבין את כל ההתנהלות של היו אף סי

משקיעים במשקלים המאוד קלים ועכשיו גם MMA נשים?!

מה שמושך הכי הרבה קהל זה המשקלים הכבדים, למה לעזאזל לא משקיעים בזה?!
איך זה יכול להיות שמחלקת ה-HW, שהיא המחלקה שאותי הכי מעניינת ואני בטוח שגם את רוב האוהדים, היא מחלקה כל כך דלילה?
ואיך זה יכול להיות שה-UFC לא עושים בתקופה האחרונה שום דבר כדי לשנות את המצב הזה?

ולצערי אין שום סימן באופק שהם הולכים לשנות גישה, כנראה שהמצב ב-HW לא הולך להשתנות בזמן הקרוב במקרה הטוב, במקרה הרע המצב אפילו יורע.

blackcoldtiger

New member
דיינה וייט חושב שהוא אלוהי הMMA

ועכשיו הוא מכתיב למעריצים את הטעם שלהם בMMA, לטענתו, מי שלא מוצא חן בעיניו הקרבות של במשקלים הקטנים יכול שלא לקנות את האירועים (עצה טובה)

AmitNHB

New member
זה לא שהם לא ניסו עם המשקל הכבד אבל פשוט אין

הרבה לוחמים מוכשרים שם. נכון שיש פה ושם כמה לוחמים טובים שלא ברור מדוע הם טרם ב UFC אבל זה נכון לכל משקל והסיבות, אני מעריך, קשורות לכסף, תנאים ואקסקלוסיביות - נושאים בהם ה UFC כידוע לא מוותרים בקלות. פשוט במשקל הכבד, הכל נראה לנו מאוד בולט כי המחסור כ"כ גדול. בסוף אוברים מצא עצמו ב UFC, ואני בטוח שגם קורמייה יגיע בקרוב... מחלקת הכבד פשוט דלילה נקודה. תמיד הייתה ותמיד תיהיה... לגבי MMA נשים, זה עניין פשוט: דיינה רואה ברונדה ראוסי פוטנציאל כלכלי. אני בטוח שאילו הוא זופה הי וקונים את STRIKEFORCE בעידן ג'ינה קרנו, גם ג'ינה קרנו הייתה נלחמת ב UFC.

BeniTaz

New member
עמית.. אני מצטער אבל זה פשוט לא נכון!!

כמות הפוטנציאל והכישרון שיש במשקל כבד בעולם היא מטורפת!! היא המחלקה האהובה עליי ואני עוכב אחריה בדריכות, מכיר ב-6-7 שנים האחרונות כל לוחם בסביבה, הרקע שלו, קרבות, היכן מתאמן ועוכב אחריו בציפייה.

כמות הפוטנציאל שיש במשקל כבד כיום היא הגבוהה ביותר בשנים האחרונות. הבעיה שלוחמים רבים הופכים להיות לא פעילים או פורשים מהספורט.

מדובר אפילו בבעיית סקאוטינג, כי ל-UFC יש שיתוף פעולה עם ארגון גולדן גלורי אז כתוצאה מהשיתוף פעולה הביאו בשנים האחרונות 2 הביווייט שלא היו צריכים להגיע ל-UFC: דניס סטויניץ' וג'ון אולב אינמו. ה-UFC מביאים בדרך כלל פוטנציאלים מברזיל, אבל אין אף לוחם משקל כבד פרוספקט מברזיל כיום, וזה לא מונע מהם להמשיך להביא משם לוחם חלש ברמה של מונדראגון. בפרויקט הפרוספקט שלי יש 20 לוחמים, אף לוחם לא מגיע מברזיל. העיניים של ה-UFC בברזיל למרות שלא יוצא משם כלום.

יש יותר מידי לוחמים ב-HW ממדינות רוסיה והסביבה. את ה-UFC זה לא מעניין.. לא הביאו אפילו אחד. זה עצוב מאוד ההתנהלות הזאת. להבדיל, בלטור מטפחים ומביאים הרבה כשרונות רק שהם לא מספיק פופולארים.

danielmo1

New member
שאלה

אם יש סטטיסטיקה על כמות הקרבות במשקל הכבד שנגמרים בKO/TKO לעומת שופטים הכנעה?

יש בסיס לשאלה והיא קשורה לדיון האלמותי שניהלתם כאן

danielmo1

New member
ועכשיו לתשובה שלי

לוחמים במשקל הכבד פשוט נגמר להם הסוס מהר יותר
אין איך לסובב את זה!

AmitNHB

New member
OK, זה בהחלט מצער לשמוע וגם מפתיע.

אני כבר לא עוקב כפי שעקבתי פעם ובטח שלא אחר ארגונים מחוץ ל UFC אבל זה מאוד מפתיע אותי שאתה אומר שה UFC במכוון מעדיפים להתרכז במחלקות כמו 145, 135 ועכשיו אפילו 125 כאשר ברור שהכסף הגדול נמצא ב LHW וב HW, ואני הנחתי שזה פשוט מפעת חוסר העומק במחלקות האלו. דוקא בימים שלוחמים כמו טים סילבייה, אנדרה ארלובסקי ופול בואנטלו היו טופ, ה UFC כן השקיעו במחלקה

YardenBu

New member
אני כבר רואה את הפרסומים:

זו עם הציצי הגדול מול ההיא עם התחת הנחמד. mma נשים בדרך לשלב חדש באבולוציה, בעוד שנתיים תהיה להן במה נפרדת שתכלול מים ובוץ. אם דיינה בוחר להיות כזה שמוק מתנשא שלפחות יעמוד במילה שלו וישאיר את הנשים מחוץ לufc.

AmitNHB

New member
"זו עם הציצי מול זו עם התחת" זו כותרת שמתאימה

לאתר כמו וואלה
דיינה לא שמוק, הוא פשוט חושב כלכלית. יש משהו בעייתי בלראות נשים עם פנים כמו של ג'ולי קדזי אחרי הקרב עם גנה קרנו... זה פשוט לא מראה קל לעיכול. אני חושב שזו הייתה הסיבה הראשונה להתנגדות שלו להביא קרבות נשים ל UFC אבל עכשיו כשיש עניין ויש כישרון ויש אפילו כמה קרבות שיכולים להביא גם כסף, אז פתאום השיקולים השתנו... טוב, אז אולי הוא כן שמוק אבל ב UFC ראוסי ומישה וסייבורג ירוויחו הרבה יותר כסף מאשר ב STRIKEFORCE ומגיע להן.

YardenBu

New member
בטח שהשיקולים השתנו כשאינוויקטה עשו את כל

העבודה בשבילו והשקיעו את מה שהיה צריך כדי להרים את הרמה.
הבנות שירוויחו מזה הן אלו שנראות טוב וסייבורג כי היא תופעה וסביר להניח שהיא תקבל פחות מכל אחת שתעשה צילומי עירום במגזין כזה או אחר. כשאחד מהשיקולים העיקריים לבחירה בקרבות הוא מי נראית טוב סביר להניח שהרמה של הקרבות לא תהיה גבוהה. הבעיה היא שהרבה מהאנשים שיראו נשים נלחמות בפעם הראשונה יראו את זה דרך הufc ואז הם יקבלו הצדקה לדעות הקדומות שלהם על קרבות נשים. בעיה נוספת היא העובדה שאם תהיה עוד מחלקה של 135 אז פחות נשים יוכלו להילחם באינוויקטה (ששם באמת מרכיבים קרבות מעניינים). אני יכולה לכתוב עוד 500 מילים על למה זה לא טוב ל-mma נשים אבל חבל על הזמן שלי. בסופו של דבר אני יכולה רק לקוות שהלוחמות הטובות ידעו שלטווח הארוך נשים בufc יהיו כמו קרקס וישארו במקומות שדואגים להן.

AmitNHB

New member
אני לא מסכים איתך.

זה נכון שלוחמות שנראות טוב יקודומו יותר וירוויחו יותר והאיכות גם עלולה להיפגע בארגונים אחרים, הכל נכון, אבל בשביל לארגן למישהו כמו רונדה ראוסי stepping stone שהיא תוכל לנצח בקרב מרכזי, צריך שאותה ה stepping stone תנצח stepping stone אחרת, בשביל לבנות לה מאזן וכל אותן ה stepping stones ירוויחו יותר כסף ב UFC מאשר בכל ארגון אחר.

כאשר ברוק לסנר הגיע ל UFC וקיבל קרבות שהוא לא הרוויח ביושר ומשכורת הרבה מעבר למה שהיה מגיע לו על השקעה\יכלת נטו, הוא עדין הרים את כל הארגון למעלה ופתאום גם לוחם כמו פרנק מיר שהיה מרוויח משכורות רעב פעם שהיה דוקא בטופ של הטופ, פתאום הרוויח מיליונים בזמן שלוחמים בתחתית מרווחים כבר 6 ו 6 במקום 2 ו 2 - כל זה בגלל שבטופ יש אנשים שהם באמת הטובים ביותר כמו סילבה ו GSP לצד לוחמים שהם בעיקר הייפ כמו ברוק לסנר שמכניסים מאות מיליונים של דולרים לספורט שפעם היה מפסיד מיליונים. רונדה ראוסי באמת לוחמת מוכשרת ומגיע לה להרוויח את הכסף שהיא הולכת להרוויח. סייבורג היא סוג של תופעה, קרנו הוא שילוב של יכלת סבירה של מראה פצצה כמו מישה בערך... אפשר להרים שתי מחלקות סבירות ב MMA נשים ב UFC ואז לוחמות שילחמו באנדרקארד יוכלו להווריח במקרה הרע משכורות גבוהות משמעותית ממה שהן מרוויחות היום פלוס כמובן המוניטין של להיחם ב UFC ששוה המון לצורך סמינרים ואימונים במכונים וכו'...

למעלה