רונדה ראוסי אלופת ה UFC

YardenBu

New member
הלוואי, אבל נראה לי שאתה נדיב מדי עם מר

קרחת. לא נראה לי שהוא מתכוון לבנות 2 מחלקות וגם לא אחת. הוא "יפתח" מחלקה עם הטופ 5 במקרה הטוב, ייבש אותן (אין סיכוי שהוא ישתף פעולה עם ארגונים אחרים בהעברות של לוחמות, בטח שלא אם הן במרחק קרב או שניים מקרב אליפות) וייבש אותי על הדרך. אם הוא כן יישתף פעולה ויתן את כולן מלבד האלופה נניח, וואלה לא מפריע לי בכלל. שיהיה אצלו קרקס ומי שזה מעניין אותו שיסתכל, אבל הוא חרא מדי בשביל לעשות כזה דבר. זה לא שהוא פתאום מאמין בmma נשים, פשוט גדלה לו סופרסטאר מתחת לאף והוא רוצה את הכסף שלה. בדיוק כמו שבהתחלה כשזופה קנו את סטרייקפורס הוא אמר שהוא משאיר את ה-145 ואז כשסייבורג נתפסה המחלקה נסגרה. ואפשר היה לפתוח מחלקה של 145 עם חצי שנה של השקעה, במיוחד כשסייבורג מחוץ לתמונה.
אני לא מאמינה שבכל אירוע יהיה קרב של נשים, נראה לי שמה שיקרה זה שהוא יתן לאחרים לבנות לו את העניין ויקח רק את הקרבות שיכניסו הרבה כסף ואז ידפוק את הלוחמות (בהנחה פרועה שהוא יחתים אותן ליותר מקרב אחד). אני לא מכירה הרבה לוחמות שיגידו לו לא. הוא הצהיר כל כך הרבה פעמים שלא יהיו בנות ב-ufc שזו שאיפה מרכזית עבור כל הלוחמות במשקלים הכבדים יחסית.
אני אשמח מאוד אם הלוחמות יתחילו לעשות כסף מזה וגם אם הן יקבלו הערכה על היכולות שלהן, אבל לא במחיר של לגמור את הספורט כדי לתת ל-3-4 לוחמות כסף טוב. אתה מדבר על לסנר אבל הוא היה מקרה יוצא דופן. אם כל הקרבות מעכשיו והלאה יקבעו קריטריון יופי ואח"כ קריטריון מינימלי של יכולת כדי שהוועדה האתלטית תאשר את הקרב יצא מזה הרבה קרבות זבל. חוץ מזה שברגע שיורידו את ראוסי כל הבנות יחזרו לאנדרקארדים באירועים נידחים ומגיע להן יותר מזה.
ומשהו אחרון, אני לא מאמינה שנראה יותר את קראנו, אלא אם יציעו לה הרבה כסף כדי לקבל מכות מראוסי. גם אז היא בטח לא תגיע ל-135 וראוסי לא תרצה לעשות קרב ב-140 כי אז היא תצטרך להסביר למה היא לא מסכימה לסייבורג ב-140 אחרי כל השטויות שהיא דיברה.

fatnoam

Active member
הסיבה היחידה לפתוח מחלקות נשים היא

כי מחלקות הגברים פשוט לא מעניינים כבר כמו פעם. הספורט לא מעניין כמו פעם.

דיינה רצה איזה טוויסט בעלילה, ולהכניס את הנשים היה הכי כלכלי.

למעלה