רונה ביצפאן-הוט 3

noa08128

New member
רונה ביצפאן-הוט 3 ../images/Emo99.gif

רונה בתוכניתו של יצפאן ,שהרגע התחילה. צפייה מהנה
אני חייבת לציין שבמונלוג פתיחה הוא דיבר במבטא ערבי כבר ,הוא הציג את משו ניסים גרמה "וד"ר" רונה קינן בגיבריש ערבי כבד. זה נשמע כאילו רונה וניסים גרמה אחים
אהבה ואור
נועה

אני מאוהבת סופית זהו../images/Emo99.gif

היא פשוט....האנטיגונה שלי... היא ה...גבינה בולגדית בסלט יווני.. היא..היא ההפתעה בביצת קינדר!.. יוו... =] חחח

../images/Emo206.gif

שמע ישראל איזה מלחיץ הדחוף הזה... חחח ו...עשיתי טעות כתיב זה לא בולגדית זה בולגרית! עמכם הסליחה.
הכניסו תרבות לפורומים חח...
פתאום נהייתי רעבה...

tipeshet

New member
הו, היה נחמד.

רונה דיברה מעט, וחבל. בתחילה אמרה שקר, ראו שהתרגשה, ענתה בקול רועד לשאלה הראשונה.. התרגשתי איתה. הייתה נבוכה ומתוקה, כמחפשת את התנוחה הכי נוחה לה - משלבת ידיים, מניחה ראש על יד, משנה כיוון.. כשיצפאן סיפר איזו בדיחה מזדמנת היה אפשר לשמוע את הצחוק המתגלגל והמתוק שלה.. כל כך מתוק. כשהתחילו לשיר את ה'הריקוד המוזר של הלב' נראתה קצת לא מרוצה ממשהו, אולי הבאלנס או העובדה שמעט התרגשה, אך לקראת סיום היא נראתה נהנת מהשיר ומהתוצאה. היא מדהימה, כל כך.

galvin

New member
כששני תוכים מתים,

ונשמותיהם נצררות לכדי נחליאלי אחד, לא מן הנמנע שלאדון נחליאלי דנן יצמחו שדיים. נהפוך הוא, זה אך טבעי.
"כבר ראיתי נחליאלי, ואולי זה רק נדמה לי, ... " חבל שזה כל מה שיש לומר על האירוח הזה.

0mroosh

New member
ובכן,

היא הייתה מאופרת, ומקסימה כהרגלה, הססה לדבר ונראה כי חשה לא בנוח, רעדה בקולה ופחדה מהמיקרופון,
. עם זאת, היא כה מקסימה
, לחבק אותה. -- קרני פוסטל הייתה שוב,
, זה רק מתריע לי שהיא עוד חייה ואוכל לשאת אותה לבעל
. קרני
.

0mroosh

New member
ובנוסף,

מזל שהם היו בהתחלה,
, לפחות לא הייתי צריך לסבול את יצפאן ליותר מ-5 דק',
. ניסים גרמה תיכף
.

yarden071

New member
קפצתי לבקר פה אחרי חודש שלא ביקרתי.

ניכנסתי שוב,בשביל לכתוב שרונה הייתה אתמול אצל יצפאן למי שלא יודע. מסתבר,שכולכם כבר עודכנתם לפניי וראיתם.[: אז,אכן היא הייתה מדהימה כתמיד... באמת ראו שהיא התרגשה,כשדיברה קולה רעד. גם בתחילת השיר הקול שלה רעד,אח"כ היתגברה על זה. ואז יצאה טיפה מהקצב או שניכנסה טיפה אחרי הזמן. כעיקרון השיר היה ממש יפה!!
ירדן.

noa08128

New member
נחמד משו..../images/Emo191.gif

ממ אז עכשיו מתברר שזה היה גידי ורונה
התאכזבתי קצת כי הוא לא התייחס כ"כ לרונה ואפילו הרגשתי לא נעים בשבילה
. אבל היה את הריקוד המוזר של הלב המקסים , אז זה פיצה על הכל

noa08128

New member
רק שכחתי משו קטן

האיפור,עשה עימה חסד היה הייתה יפייפיה . וכמובן ההתרגשות בקולה הצחוך הנבון,והררגשה האבהית שגיד כ"כ נותן. "גורלית ויחידה" ,זה כבר נאמר איפשהו ועוד דבר מה. לאחרונה הראיונות האלה נורא בנאלים ויש תחושה כאילו הם חוזרים על עצמם בראיונות בכל מקום שלא יהיה. אבל לא מתלוננים. (רק קצת חידוש) צריך לנתק אותה קצת מגידי,למרות שהוא עושה לה רק טוב.

galvin

New member
הראיונות,

יעודם להגדיל קופה לסיבוב של גידי, לא לתת זמן חשיפה לרונה.. צריך לזכור. והם בנאלים, כי רוב האנשים, מה לעשות,...לא ממש יודעים מי זו רונה, ולא ממש מעניינת אותם דעתה בענייני דיומא.

קוֹבּ

New member
נסיכה, אתה שותה יותר מדי תה

או שאתה עושה פסיכומטרי? כך או כך -
. איזה חמוד!! "ענייני דיומא" - חורמנתי.
.

galvin

New member
מעליב קצת,

ששואלים אותי אם אני עושה פסיכומטרי. מה, לנשים מותר לאהוב נשים, ולגברים מותר לאהוב גברים, ולי אסור לאהוב עברית?

galvin

New member
הבעיה היא,

שבעוד שסטרייטים לרוב מרגישים לא בנוח כשהם מאוננים, הרי הם מתעסקים עם בחור, .. ולא עם בחורה, ... הומואים נוטים מאוד לחבב את עצמם בעת העיסוק בעצמם. ואז, הם כותבים שטויות לא מתחשבות לאנשים אחרים, למשל אלי. ------------------------- הרבה בהצלחה מחר, לא לשכוח לבדוק פעמיים, ולא לצאת ולו רבע שניה לפני הזמן.

למעלה