רונה ביצפאן-הוט 3

0mroosh

New member
יש דברים להגיד בצד, תודה.

(הומואים מסויימים צריכים לדעת שאין בכוונת היקרים להם להרע, כלל לא). --- בכל אופן, יהיה מצויין, זה בסה"כ מתמטיקה.

galvin

New member
יש דברים שלא צריך להגיד.

בכלל. ואתה יכול למחוק.

The Human Torch

New member
אני סטרייט...

ואני אוהב לאונן. בכלל, אני מחבב את הזין שלי. זה עושה אותי הומו? האם עליי להרהר בנטיות שלי? שאלה פילוסופית, אכן. אבל עד שחכמים ממני יענו עלייה, ברשותכם, אני ממשיך להרביץ בקטן.

galvin

New member
טענתי הפוך בכלל,

ואין לי חשק להסביר, תסלח לי. חייב להתחיל ללמוד, להצדיק את קיומי. מה שכן, בשביל מישהו ש"מרביץ לקטן" בזמן שהוא כותב הודעות, אתה מקפיד לפסק כהלכה ולא משבש אותיות. כל הכבוד.

0mroosh

New member
../images/Emo140.gif

מתקפת שיעול, שונא כשזה קורה. הלכתי להקפיץ כבשים על הקטן,
.

0mroosh

New member
חרמנית. ../images/Emo3.gif

הוא א-מיני ומאכיל אותנו בסיפוריו. D:

bזוהר

New member
איך ידעת? ../images/Emo10.gif

האמת, אתה צודק. אבל באמת. תשאל את עומר, אני אמרתי לו לפני כמה זמן "מי זה red moon in the sky? הוא ממש חמוד." או משהו כזה. תודה שהתעלפת עכשיו!

0mroosh

New member
<אתם חולי נפש. קוב קעקע זאת באזורים

שרק אני זכיתי לראות. כמו דופן הריאה השמאלית ושחלותיו>. אם זה נגמר, זה חבל.
(הגעתי למסקנה, שתפוז הגיעו במטרה לתקן עוולות שנגרמו לאלו המריחים כמו מנגל, הערבים. עצם הכנסתם לערך מוחלט, מעבירה אמירה נוקבת, על היותם בני אדם, חיוביים, ככל בן אדם. -הרהורים לאחר למידת אי שיוויונים עם ערך מוחלט-). ירון, אתה תשאר הראשון, מה שתגיד זה נכון. ענבל
.

איך אתה זוכר?

איזה סמינר זה היה? מה היה בסוף ספטמבר 2003? איזה כיתה הייתי? ט'? י'? אמא, זה היה אחד הימים המבדרים בחיי. "אנחנו הולכים למצוא את הבית של נינט
"

קוֹבּ

New member
זה לא היה סמינר, אלא

טיול הכנה לטיולי צעירה סוכות
היה אדיר. יש לי תמונה שלי משם, שצולמה ללא ידיעתי. אני לא דומה שם לעצמי, ומסתבר שזה היה בתחילת התקופה בה הארכתי את שיערי (
), אבל נראיתי איטלקי להפליא ועד עכשיו אני מתחרט על כך שלא התעקשתי על היכולת שלי לזיין את עצמי, כי וואו, הייתי נהנה!
אבל תקופה זו תמה חלפה לה
ועכשיו אני כולי ערבי גדול ומסוקס |ערבי| ואין בי דבר איטלקי, ואם כבר אז אני יותר ביורק
מג'וני דפ
. ה' ישמרנו, נזכרתי בדבר מה נוסף! מלבד היותנו בכיתה י', אחרי שסיימנו את קורס מד"צים (יא מלעונה שהספיקה לשכוח), פתאום יש לי פלאשבק לכך שלבשתי מכנסיים חומים שמתרחבים למטה וצמודים מאוד למעלה מבד פועלים, ומתחת להם - תחתונים בדוגמה צבאית
ולחשוב שהיה נחוץ שאצא מהארון כדי שאנשים ידעו.
היה כיף.

קוֹבּ

New member
:-O אמא!

החליפו את האייקון שלי מ|ערבי| ל| כאפיה |
. כן כן, כדי להגיע לאמוטיקון הזה נאלצתי לכתוב "כאפיה" בערך מוחלט במקום ערבי. איפה האפליה המתקנת? ולמה אין אייקון של מיכאל תחת הכינוי |רומני| או |אודטה|? הלכתי להתאבד ולהתלונן ברשות הפלסטינית.

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואייי, אלוהים זה כ"כ גורם לי לצחוק. "ולחשוב שהיה נחוץ שאצא מהארון כדי שאנשים ידעו" אנשים שיערו נשמתי, רק שתדע.. הם שאלו. טוב נו. אבל אני לא הייתי בקורס מד"צים...למרות שלא רק המכנסיים האלו זה מה שהסגיר אותך
בוא נסע לטיול נוסטלגיה בקרית-גת (והפעם נמצא את הבית של נינט בלי שאיזה קומונר מעאפן יצעק עלינו באמצע למה אנחנו בחוץ..) אוח, נוסטלגיה

למעלה