רונה במרתף 10 14.8

מיץ פזי

New member
רונה במרתף 10 14.8

וואי הייתה אחלה הופעה. השילוב עם יעל דקלבאום היה ממש מוצלח לדעתי.. היא עלתה אחרי ההפסקה, יחפה ונורא נרגשת. רונה הציגה אותה "אחת הזמרות המוכשרות והמהממות!", חיבוקים, נישוקים, התמקמויות, עמוד תווים ומתחילים. הן שרו שיר של יעל, שקוראים לו "אנוש", לא הכרתי אבל הוא היה מקסים. הם שרו אותו בשני קולות וזה היה מדהים, כמעט מצמרר. אח"כ הן שרו את prison, שהיה ממש חמוד וממש התלבש טוב על הקול של יעל, אח"כ את נס (לפני זה יעל דקלבאום אומרת כזה "אני רק רוצה להגיד שאני מתרגשת ושאני ממש אוהבת את השיר הבא. ממש." חח חמודה ), ואח"כ את 100% קסם, שהבנות נחמה גם שרות, רק באנגלית, שזו הגרסא המקורית מסתבר.. חוץ מזה הפלייליסט היה רגיל, חוץ מזה שהיא הוציאה את המעיין הזוהר, ואז שרה אותו בהדרן. חוץ מזה בהדרן- היא עלתה לבד עם הסיגר-בוקס-גיטר, ושרה שיר חדש, לא מהאלבום שבדרך, היא לא הזכירה את הפרויקט החדש בכלל. השיר מושר על איזו דמות מסוימת, כשכל בית מתחיל עם המילים "כל החיים.." הבית הראשון מתחיל ,כל החיים לפחד לאבד זה כמו.." משהו אני לא זוכרת בדיוק..:) שיר יפה, איטי במנגינה אבל מהיר במילים, עם ליין מעבר על הגיטרה שאני ממש אהבתי :) אה ובמבול, אז היא התחילה לשיר, ואז בבית השני יעל דקלבאום התחילה לשיר את earthquaqe! כאילו הם שרו חצי בעברית וחצי באנגלית! זה היה די מגניב, הקהל לא הבין מאיפה זה בא פתאום חח אף אחד אפילו לא ביקש! היו עוד כמה רגעים משעשעים, למשל, אחרי טיול בהיר היא פתאום אמרה שהיא נזכרה באיזה חלום שהיה לה בלילה, משהו על זה שהיא שוכחת את המפתחות שלה תמיד, ואז היא חלמה ש"שאול מופז שכן שלנו, בבית של ההורים, אז אני אומרת לו, שכחתי את המפתח שלי במשרד הבטחון, אתה יכול לשלוח איזה פמליה שתבוא להביא לי אותו?" חחח זה היה כזה הזוי! חוץ מזה, היה לה ממש חם, אז הביאו לה כזה מגבת, ובעוד היא מנגבת את פניה היא אומרת שצריך להיזהר על המסקרה, שלא תיכנס לעיניים, כי אפשר להתעוור מזה..וכולם היו כזה "מה?!" חח ואז היא עושה "ואפרופו עיניים.." ומתחילה לנגן את עיניים זרות! ובזמן שהיא מנגנת היא מסננת כזה "איזה קישור גרוע..." אה והייתה לה פאשלה ממש קטנה וממש חמודה, היא איזה קטע שכיוונו את המאוורר כך שיהיה עליה ישר, ואז היא התחילה לנגן את הפעם האחרונה, והיא פשוט שכחה את השורה הראשונה, כמובן שישר כולם נחלצו לעזרתה ושרו איתה את כל הבית הראשון, ליתר בטחון :) אז היא אמרה "סליחה, זה המאוורר הוא מסיח את דעתי" =] אה! וכעת לחדשות הטובות לאחר שכולנו התמרמרנו שהאתר לא מתעדכן- בקרוב הוא עומד להתעדכן! דיברתי איתה על זה, וזה בטיפול :) נ.ב- בלי קשר-שמתי טאגליין חדש, לציורים של לאורנה נסיכת קלינטי, תהנו!

רעוּת

New member
היא תמיד

שמה מבול בהדרן. זה כאילו שהיא רוצה לעשות לקהל וידוא הריגה- מי ששרד את עיניים זרות ואת כל שאר ההופעה, ימות בגלל מבול
.

חחחחחח

תכלס וידוא הריגה....אהבתי את את התיאור..חחח מבול בהופעה הרבה יותר מרגש מאשר בדיסק....כאילו נכנס לעצמות...

Sheeesh

New member
גם אני הייתי במרתף../images/Emo6.gif

גם בעיני ההופעה הייתה ממש אחלה, (את כל הפרטים הטכניים יעל כבר פירטה למעלה..) אבל אני רק אוסיף שיעל דקלבאום (כמה יעל?!?!) הוסיפה להופעה בעיקר במה שהיא הצליחה להוציא מרונה. רונה הייתה ממש מחוייכת, וממש היה נראה שכיף לה לארח את יעל לשיר ולנגן איתה ביחד, לא יודעת זה היה ממש שונה, הייתה כימיה ממש טובה שם.. מה שמצחיק זה שהיה ממש בולט שכל אחת מתחברת לשירים שלה אבל קצת קשה להתחבר לשירים של השניה (אולי חוצמיזה שיעל דקלבאום ממש התחברה ל"נס" במיוחד אחרי שהיא אמרה שהיא אוהבת את השיר הזה ממש. ממש.
סתם... ) בכל אופן כשהן שרו שירים אחת של השניה ראו ממש את ההבדל מאשר כשכל אחת שרה שיר שלה עצמה. ועוד דבר אחר ששמתי לב אליו.. לא ראיתי הופעה של רונה יותר מחצי שנה אולי.. ומאז ההופעה האחרונה שלי להופעה הזאת משהו השתנה באופן שרונה שרה את השירים שלה. היא נורא תיאטרלית פתאום. ראיתי איזה וידאו ביוטיוב של רונה שרה "גלויה" בי-ם כבר עם הפריזורה החדשה (ז"א זה מהתקופה האחרונה) וגם שם שמתי לב שהיא שרה בצורה כזאת. עם הרבה הבעות פנים וסוגשל משחק... וזה לא היה רק ב"גלויה". לא יודעת, השירה הפשוטה שהייתי רגילה לראות פעם השתנתה.. וזה נראה כאילו זה שינוי שהיא עשתה בכוונה בשביל כל ההופעות. (אני לא יכולה לשפוט או לקבוע אבל לא נראה לי שהנושא של גלויה עדיין יכול להוציא ממנה הבעות כאלה אחרי שהיא שרה את השיר הזה אלפי פעמים, ויכול להיות שבגלל זה השינוי.. יכול להיות שהיא החליטה להוסיף את זה כי זה כבר לא יוצא לבד?!) מיץ פזי שמת לב? בכל אופן, חברה שלי אמרו שההופעה השתפרה. היא מכירה את ההופעות הראשונות של לפני כמה שנים, והיום נהנתה הרבה יותר.. והשיר החדש... לא הכי זוכרת את המילים אבל המנגינה וכל מה שהיא עשתה שם עם הסיגרבוקס גיטר היה אדיררר!!

רעוּת

New member
לא יודעת,

דווקא לא הייתי קוראת לה "תיאטרלית". כאילו, אני לא מרגישה שהיא עושה הצגה. זה מרגיש שהיא מאוד מחוברת לשירים שלה, למשל איך שהיא שרה את "במערכת הדם". עם כל הכעס והעצבים שיש שם.

אולי פשוט-

אחרי שהיא הקליטה את השירים לילדים היא התחברה לצד הילדותי שבה יותר..... הרי שירי ילדים הם עליזים כאלה...ושירים עליזים -מוציאים ממך הבעות משונות... סתם השערה(ככה רושמים את זה<?..)

חיפאית36

New member
../images/Emo13.gif

גם לדעתי היא קצת "שיחקה" במרתף
בדר"כ בהופעות שלה יש הרבה מלנכוליות, והיא גורמת לאנשים להתכנס בתוך עצמם. בהופעה הזאת לעומת זאת, היה פשוט שמח! יעל כל הזמן חייכה אליה, אז (איך אפשר לא) היא חייכה אליה בחזרה. היו כמה שירים שהיא ממש צחקה קצת תוך כדי השירה שלהם. האדרנלין הזה המשיך גם בשירים הכועסים, רק בשינוי צורת הביטוי כמובן. יצאתי משם עם חיוך ענק שנשאר כל הסופשבוע. השיר החדש נהדר. הנה לינקים באדיבות החסוי ל'

חיפאית36

New member
לינקים

השיר החדש - הקולב: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=597899399&email=b9839555b33709178a6d996ac397c5b8 אנוש - (ההקלטה לא יצאה משהו
) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=598056489&email=1b1ab8de267c6d37b171e978e7c66504 מבול - http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=598077607&email=294abf0dddd767303789d1448031da8a

דווקא לא

לי ירד שיר חדש, תנסי להוריד שוב אולי התבלבלת. "היא לא אמרה לך כלום כשתלתה את עצמה על הקולב בחדר השינה..."

מיץ פזי

New member
גם אני חשבתי שהלחן קצת דומה אבל

הוא לא ממש, הקצב יותר איטי, פחות מסודר, האווירה דומה..

*היי* :)

רעות שלחה אותי
. סתם, אבל קוראים לי לירון ואני מאד, מאד אוהבת את רונה למרות שאני משתדלת לא לבוא להופעות שלה (אבל לא תמיד זה מצליח לי) כי אני יוצאת מהן די הפוכה.. חח ובעיקר מכירה מאד מקרוב את סוגיית הדקלבאום - אפשר לומר שהייתי בכל הופעה שלה (סולו - אם הייתי בכל הבנות נחמה כבר היה לי מינוס די.. שמן?
) בשנה האחרונה... אז רק הייתי חייבת להוסיף שקשה לי לדמיין הופעה שיעל נמצאת בה שלא תהיה תיאטרלית, ומחוייכת, - היא פשוט מוציאה את זה מאנשים, אז גם אם לרונה יש קטע תיאטרלי חדש כזה גם ככה, אני משערת שהנוכחות של השדה הקטנה די העצימה את זה. ושלום לכולם

למעלה