רונה במרתף 10 14.8

Sheeesh

New member
היי לירון שרעות שלחה אותה

אין ספק שיעל דקלבאום הוציאה ממנה חיוכים והנוכחות שלה הפכה את זה למשהו מגניב וראו שרונה ממש נהנית וזה היה מעולה.. בכלל הבחורה הזאת מדהימה ומוכשרת בטירוף.. בכלל לא ידעתי מי היא עד שבאתי להופעה של "הבנות נחמה" והיא פשוט גנבה את כל ההצגה שזה היה מדהים! בקול שלה ובאיך שהיא מנגנת על הגיטרה... ויכול להיות שזה מה שהעצים את זה..

ככה גמני התלהבתי ממנה מהתחלה -

הופעה של הבנות נחמה שבה לא באמת התלהבתי מאפחת מהן כמו שממנה. הפרצופים האלה ופשוט, הנוכחות שלה, לא יודעת להסביר - וכן, הכשרון, ברור

מיץ פזי

New member
קראתי את מה שכתבת כמה פעמים

בגלל זה לקח לי זמן להגיב..
סתם, פשוט לקח לי קצת זמן להבין למה התכוונת. והגעתי למסקנה שאני לא מסכימה :) אולי זה בגלל שאני כן ראיתי הופעות של רונה בלי הפסקה גדולה של חצי שנה אז גם אם היה שינוי לי יותר קשה לראות אותו.. אבל גם כשניסיתי לחשוב על זה שוב אני לא חושבת שהיא נורא תיאטרלית פתאום, תמיד בשירים החזקים רואים שיש הבעות פנים חזקות יותר ושהיא נכנסת לזה הרבה יותר, גם אם הנושא כבר לא "טרי" (ע"ע גלויה, למרות שאף אחד לא באמת יודע על מה השיר הזה..) אני לא חושבת שהיא הוסיפה איזהשם שינויים באופן מודע או מלאכותי כי השירים כבר לא מוציאים ממנה מה שהם היו מוציאים. זה פשוט לא נכון לדעתי, ברגע שזה יקרה היא פשוט תפסיק לשיר את השירים האלה..

Sheeesh

New member
תראי יכול להיות ש

היה שינוי מכוון ויכול להיות שלא, מה שאני יכולה להגיד לך שאני הרגשתי בשינוי ביחס להופעות אחרות. עזבי את זה שבשירים החזקים (ע"ע גלויה או במערכת הדם) בשורות "כמה בלתי נסבלת הקלות..." או "אני לא באמת מתגעגעת אלייך" תמיד היה שם משהו יותר, אבל הפעם הרגשתי שהיא ממש מכניסה את זה בשביל שאנחנו "נוכל להתחבר לזה" או אליה.. אפילו "לחיות נכון" היה מוזר פתאום... ממש סוגשל משחק. (היא בכל זאת למדה תאטרון ...
) ואני לא חושבת שברגע שהשירים לא מוציאים מה שהם היו מוציאים, האומנים מפסיקים לשיר אותם. מופע הוא בד"כ משו דיי מתוכנן עם מנהל מופע ולא נראה לי שגם אם הכי לא בא לך לשיר שיר מסויים, פשוט לא ישירו אותו, כי בכל זאת יש איזהשהיא מטרה למופע. אם זה לקדם מכירת אלבום("אגם קפוא" שפותח תמיד) או אם לשיר את הפייבוריט ("מבול") או פשוט להשביע רצונו של הקהל שבא בעיקר לשמוע את השירים האהובים עליו. האומן ינגן וישיר בפעם האלף אבל הקהל (טוב אולי רק חלקו) ישמע אותו אפילו רק בפעם הראשונה. (ואני לא מדברת על "טיפס" "אייס" וכו'... יש מצב ששירים כבר לא רלוונטים למופע או שפשוט רונה שכחה את המילים
)

מיץ פזי

New member
תשמעי אני לא אתווכח עם איך שהרגשת..

עם הרגשת בשינוי, אז מבחינתך היה שינוי, אולי גם את באת קצת אחרת להופעה הזאת.. אני כן מבינה את זה שיש משהו טיפה אחרת בהופעה כי היא כן עברה איזשהו שינוי, אפילו אם זה בדבר מטופש כמו התסרוקת שלה.. (אני מקווה שאני לא מדי מתיימרת כאן), אבל לדעתי היא לא מכניסה שום דבר שלא היה שם לפני זה.. ולגבי השירים, ברור שיש פלייליסט די קבוע, שיש מטרות למופע, אני מסכימה עם מה שאמרת.. התכוונתי שיש שירים שלפעמים ההקשר שבו הן נכתבו לא מחובר אליה, או שהיא לא מרגישה שזה מביע את מה שהיא רוצה, או שהיא לא מצליחה להביע את מה שהיא רוצה בשיר, אולי זה מה שקרה עם המעיין הזוהר, למה היא פתאום שרה אותו בהדרן, הרי הוא תמיד היה השיר הסוגר.. ולדוגמא היה את הבור, שהיר לא שרה אותו תקופה ואז היא פתאום הכניסה אותו לכמה הופעות ואז הפסיקה.. לזה התכוונתי..

Sheeesh

New member
אז אחרי שקצת חפרתי לך

בואי נסכם את זה, שינוי לא שינוי אני תמיד נהנית בהופעות של רונה...

eran141

New member
חח נישמע מגניב

והקישור לעיניים זרות זה אחד הדברים העלובים ששמעתי חחחחחחחחח

למעלה