רונה בקמפיין דב חנין לרשות העיר תל אביב-יפו

מחפש ת

New member
רונה בקמפיין דב חנין לרשות העיר תל אביב-יפו

איך זה עוד לא הגיע לכאן? לא משנה רק אל תשכחו להצביע (מי מכם/ן שיש לו/ה זכות הצבעה) http://www.dov2008.co.il

רעוּת

New member
חחח רונה אומרת את המשפט הכי שמאלני ../images/Emo7.gif

תמיד ידעתי שיש סיבה לזה שאני אוהבת אותה

רעוּת

New member
נו אופנס לדקלבאום, אני מעדיפה את רצח רבין../images/Emo16.gif

אמג, שנה שעברה הבנות נחמה שרו בעצרת וזה היה יותר גרוע ממירי אלוני בנחלת בנימין
אבל אני גם ככה לא אלך אז מהזה משנה

bזוהר

New member
דרך אגב, שמתי לב פתאום!

שאפשר להיות בסרטון הזה בלי להיות מעצבן, רננה רז עושה את זה במתיקות האופיינית לה:)

misheani

New member
אבל לא בשרשור משלו, ולכן גם אני לא שמתי לב

בדיוק באתי לבדוק אם כבר שמו את זה. ושוב שיט על המופע של ענבל שפספסתי מתי השדח"ז הבא? (זאאאת לאאא העייררר שליייי)

misheani

New member
דיברתי על הש"ח של המופע משלושים למותה

בערוץ 2. יש קטעים ביוטיוב, אבל

עם כל הכבוד, זה נראה לי די טיפשי

בכל זאת לכל האנשים שהצטלמו לקמפיין יש יותר כסף מלרוב התושבים. הם אמנם לא שייכים לאלפיון העליון אבל גם לא מייצגים את "פשוטי העם" שדב חנין פונה אליהם, ומהקמפיין מתפרש שתל-אביב שייכת לסלבריטאים, מה שמשיג לדעתי את התוצאה ההפוכה.

אה... לא מדוייק

ת"א מלאה באנשים בדיוק כמו אלה, רק קצת לפני כל אלבומי הזהב. לא יודעת בדיוק מה עם דנה עדיני אבל דומיה ואפילו חבריה מאכלסים את פלורנטין יפה מאד, והסיבה שהם מאכלסים דוקא אותה היא לא בדיוק כי פלורנטין היא בירת התרבות, למרות שזה קצת מה שהיא הפכה להיות מתיימרת להיות [P:] אלא בעיקר כי זה המקום היחיד שמאפשר לשלם שכ"ד בלי למשכן כליה בכל העיר הזאת. וזהו, אני כותבת על מוזיקאים כי זה מתחבר לי הכי בקלות, יצא לי להכיר גם לא מעט שחקנים כושלים או שאפילו עדיין לא כושלים שממלצרים את עצמם למוות כדי לממן דירה, שוב, בפלורנטין / שכונת התקווה / חורי עכברים למיניהם. והוויז'ן של הבנאדם (דבחניןעירלכולנו הזה) מראה שהוא יודע על מה הוא מדבר - ת"א היא באמת לא עיר שקהל היעד שלה הוא אנשים שיכולים להרשות את כמה שהיא עולה. גם היום במצב הנוכחי היא עיר בעיקר של אנשים שצריכים שהמחירים שלה יהיו אפשריים, שלא צריכים יותר מ2 חדרים בדירה, והאמת שלרובם גם אין אוטו, אבל בעיקר כי בלתי אפשרי להחזיק בעיר הזו אוטו, יותר מבגלל כל סיבה אחרת. לא יודעת אם צודקת / טועה / מכלילה / בלה בלה בלה, רק מספרת את מה שאני מכירה.

למעלה