רונה בקמפיין דב חנין לרשות העיר תל אביב-יפו

אני מסכימה עם העניין של השכ"ד, החנייה וכו'

פשוט לא עם הייצוג. אבל אני לא באמת תל-אביבית ולא יודעת בדיוק מה הולך שם בבחירות.

אני חושבת שאם הוא מצליח לקנות את

עיקר האוכלוסיה בצורה כל כך טובה, וזה גם כולל אנשים סוג אלה שבפרסומת, וממש לא רק - קודם כל הוא אחלה בשיווק
וכמובן, נקוה שהוא לא בלוף אחד גדול... יותר מזה אין הרבה מה לעשות.

מיץ פזי

New member
מישהו מוכן להגיד לי מה היא אומרת?

אני לא מצליחה להעלות את הדבר הזה.. לא באתר ולא ביוטיוב..

BABUSHKA17

New member
לא שמאלני בכלל

יש שכונה כזאת בדרום העיר כן כן באמת אנחנו חלק מתל אביב..אפילו חלק חלוצי!. השכונה שלי.בשכונה הזאת גרים החברים שלי!! שדרך אגב סתם בשביל הרקורד לא ערסים בכלל! ואפילו נהנים מהמוזיקה של רונה(מנסה ליצור אמפתיה טהורה), משפחת בלסי ושות' שפונו משם באלימות קשה! ואלימות קשה זה להרביץ לאנשים הטובים האלה ססבתא שלהם יושבת על האדמה משנת 48 בגלל שיישבו את יוצאי עדות המזרח בדרום תל אביב בשביל להקים את העיר הזאת, פשוט הגיעו כוחות משטרה יסאמניקים חארות והרביצו ועצרו בגון החזקת אמלח"ים {אמצעי לחימה לא חוקיים או משהו} בגלל מסמרים. רון חולדאי פשוט חתיכת חרא. ולא איכפת לי אם יאתרו לי את האי פי ויאשימו אותי בגון דיבה אני אגיעה לביתו וירסס לו בK300 על הדלת שהוא חתיכת חרא. הגעתי לפורום היום בגלל שאני רוצה להגיעה להופעה של רונה, ואני בתור תומכת דב חנין סוקרנתי מטופיק כאן, הופתעתי לטובה שדווקא מהצד הזה של המגזר התרבותי הקול בא. כל הכבוד ליוצרת מהז'אנר הכל כך שונה מפני השכונה שבחרה לנושא הזה. התואר כוזרית לא נופל עלייך!

למעלה