רונה משת"פית.

darling2

New member
הו. שלום מישהו מרגיש מקופח..../images/Emo9.gif

אני? למה מה עשיתי? גם אני אוהבת אותך
אקח אותך לפסטיגל שנה הבאה. או שאקח אותך לפגישה עם אפרת בן צור
ונתחבק חיבוק קבוצתי.. מה עדיף?

0mroosh

New member
לא פספסתי שום פסטיגל עד השנה! ../images/Emo46.gif

כלומר, חוץ מאלה שלא הייתי קיים בהם. אני כבר ילד גדול, זה לא בשבילי.
[אופ.
] הייתה לנו פגישה עם אפרת בן צור ויכלנו לעשות לה ילדים, אבל פשוט הזלנו ריר, עד שהיא יצאה מהחנות, D: ולא הזמנתם, יא שרלועים. את והשיחות סקס שלך בבי"ס (חיפשתיך אותך בנרות גליצרין).

שוודה

New member
אחותי הולכת לפסטיגל ביום חמישי

אם אתה רוצה להצטרף אליה ולעוד 7 פקצות קטנטנות לא נורא עומר, תתנחם בזה שממילא הפסטיגלים מתדרדרים לזנות, ומה שהכי חשוב זה שאנחנו זכינו לראות את הפסטיגלים הבאמת טובים, של 92 ו93. ואני מזמינה אותך לכוס שוקו חם ומרתון פסטיגלים מ92 ועד 97!

0mroosh

New member
7 פקצות קטנטנות ../images/Emo99.gif

עדיף על 907 בתולות (עם פין) בגן עדן.
איך אפשר לשכוח את 97?! סוריאליסטי ומתוחכם.
הימים הטובים של חני נחמיאס, שנות ה90 המוקדמות (לא שאני זוכר משהו, אבל תיעדו את הפסטיגלים על גבי קלטות
). הוזמנתי לשוקו וחני, פתחי לי את הדלת. (הכל נגמר בעיר,
).

שוודה

New member
דלתי תמיד פתוחה

במיוחד לאוהבי פסטיגל 93 ואוהבי רונה
רק תגיד מתי !

darling2

New member
וזה שלא ראית אותנו

זה כי אתה לא רצית! אל תגיד שאנחנו לא מזמינים אותך

0mroosh

New member
מזרקת שוקולד../images/Emo99.gif

הייתי צריך לצטט לאנשים ולכתוב מזה דיאלוג, לשיעור תסריטאות (כמה לא מוסרי
), וענבל החיילת הסקסית, פשוט בהתה במפל ואז שמנו לב שבקניון לא נקבל דיאלוג בעברית (ערבית ורוסית איני יודע), אז הלכנו לסבאל'ה בתחנה המרכזית.
:-{

bזוהר

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איכס על עברי לידר.

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

(האייקון אמר שנעלבתי). נו, אמרת בעצמך, אין כאן כללי העברה (מתמטיקה זה אלוהים בלבוש נערת הוואי, עם אולקוס ופטרת ואגינלית
), אני אוהב אותך, ואת אותה, זה לא אומר שאני גם, אותה. (זה מנוסח כמו ציור של ילד בן 5). יצאתי לטייל עם הכלב* *תוכי, תמיד רציתי כלב,
.

למעלה