רונית תירוש...

רונית תירוש...

מה דעתכם עליה ?על זה שהיא ערקה לשרון...?יש לה פונטציאל ?לא ראינו אותה אף פעם במגרש הפוליטי ..אני לא בטוח בזה שבכלל יש מצביעים מאחוריה..

shay or eli

New member
היא הרסה את החינוך יחד עם לבנת.

דו"ח דברת, מבחני המיצ"ב, ההתעמרות במורים והפיטורים-לצורך-שבירת-האירגונים - פרי ידיה לא פחות מפרי ידיה של לבנת. היא הייתה אסון לחינוך, וממש לא בוער לי לראות אותה בכנסת הבאה.

shay or eli

New member
מבחני מיצ"ב

הפכו תחת שלטון האימים של לבנת ותירוש למשהו גרנדיוזי בלי פרופורציה. הם פשוט עושים בגרות לילדים ביסודי - העשרה וחומר מתכנית הלימודים הסדירה פשוט נמחקים לטובת המבחנים המטומטמים האלה, כדי שראשי משרד החינוך יראו ממוצע עולה. טיפשי ומיותר לחלוטין, לילדים האלה יהיו מספיק בגרויות בתיכון.

מבחני מי"צב אינם משקפים.

תיאמר האמת! כל בית ספר שיודע שיש לו מיצ"ב, לא עושה כלום, חוץ מאשר להכין את תלמידיו לבחינה.והבחינה?? מי שכותב אותה, כותב אותה מתוך מטרה להכשיל! רונית תירוש ביחד עם הצרה(זו שבקושי גמרה ביה"ס תיכון במגמת תפירה!) מתוך רצון ששמם ייזכר על גבי ההיסאוריה(ואכן ייזכר אבל לדראון)הרסוט כל חלקה טובה בחינוך, משפילים ומתעמרים במורים(ובמיוחד הגב' תירוש היתה פעם מורה בעצמה וכנראה שכחה מה זה להחזיק גיר ולעמוד מול כיתה) וגרמו לכך, שבמדינה הזו, עשיר ויש לו חינוך,עני ואין לו כלום...

gidi2005

New member
סתם לסבר את האוזן בנה הדוגמן זכה

במכרז להבאת עובדים סינים .אני למשל לא שמעתי על המכרז הזה .בחור בן 25 בנה של מנכלית משרד החינוך הופך ברגע זה למליונר .

tenen

New member
מה קשור בכלל?

אתה לא שמעת על המכרז מפני שאתה לא מתעניין במכרזים כאלו. בדיוק כמו שאתה לא יודע על כל דירה להשכרה בב"ש ובקריית שמונה, כי אתה לא מחפש.

gidi2005

New member
תן גז חבוב .לא מתעניין עלק .איך הוא

מתעניין הוא דוגמן בכלל ?

tenen

New member
תתפלא אבל יכול להיות שכן...

אתה מתלונן על מכרז שבכלל לא טרחת לבדוק מכיוון שאמרו שהיה משהו לא בסדר בתקשורת :) זה כמו ששחקני כדורגל עושים פרסומות, קוראים לזה עוד עבודה :) ואם זה מכניס כסף אז למה לא? :)

היא מטומטמת. צריך להצמיד אותהנ לקיר

ולבצע כיתת ירי וגם בחברה הטפשה שלה, נו, זאת ה*צ*רה.

רק עוד סיבה למה לא לבחור ב"קדימה"

אני כבר רואה בעיני רוחי איך היא מקבלת את תיק החינוך ואיך אנחנו התלמידים הופכים לשפני נסיונות של דו"חות ביזארים כדו"ח דברת ואיך מערכת החינוך תהיה גרועה יותר מכפי שהיא כיום, אם בכלל ניתן כדבר הזה.

bhnadav

New member
היא לא תקבל את תיק החינוך.

יקבל אותו נשיא המרכז הבינתחומי בהרצליה, פרופס' רייכמן.

כולי תקוה שהיא לא תקבל אותו

במקרה שאריאל שרון יבחר, ולצערי הסבירות לבחירתו גבוהה

bhnadav

New member
שרון לא ייתן לה אותו,

הוא ייתן אותו לרייכמן, ולפי הראיונות איתה, עולה שהיא בכלל לא רוצה להיות משהו שקשור לחינוך (לא שרת חינוך ולא סגנים שרת חינוך). היא הדגישה שהיא יכולה לתרום בתיקים קרובים אחרים, כמו איכות הסביבה. אני לא חושב שאחרי מה שקרה לה בקדנציה של לימור לבנת היא רוצה ליגוע שוב במשרד החינוך.

אז הסרת דאגה מליבי,

כי בתור תלמידה אני די חווה על בשרי את ההשלכות של החלטותיה ושל השרה לבנת, שאשמח אם גם היא תפנה את מקומה כשם שעשתה חברתה למשרד.

gidi2005

New member
אתם מבינים שרון ראש ממשלה .מושחת

הוא ומישפחתו ואתם מדברים על חינוך ?

למעלה