רוני הבטחתי מתכון למרק שום

קליפסו 8

New member
נילוס יש קמחים מסמיכים שאין בהם גלוטון, כמו:

קמח חומוס, קמח כוסמי מלאן, הוא ממש טעים, לפעמים אני מכינה לחם ומוסיפה אותו לחלק מהקמחים, טעיםםם, אפשר גם להעבות את המרק עם קמח תירס, שאפשר לטחון אותו דק דק עם יש לכם טוחן גרגרי פלפל שחור יבש וכדומה. ציר עוף אפשר להכין כמות גדולה, כל כמה חודשים, מעוף, ירקות, מלח וכדומה, ללא אבקה, לבשל עד שהמרק מצטמצם מאד, למזוג לכלים המכילים קוביות שמוקפאות במקפיא, וכל פעם שאתה צריך ציר מרק, שולפים קוביות לפי הטעם ומוסיפים למרק טרי.
 

נילוס11

New member
זהירות למי שרגיש ומקפיד


זה מאוד דומה ומאוד מבלבל כוסמת
מותר לרגישים לגלוטן כוסמין
אסור.
 

קליפסו 8

New member
אם החיטה, תופסת על המתכון טרמפ, מאד

אוהבת שום על כל צורותיו, שום טרי זאת בעייה, כאן אני חייבת לעשות חישוב של ריתוק לבית למשך 48 שעות. מצד שני שום בבישול, או באפייה, קונפי שום זה מעדן, הריח עובר ממנו לתבשיל והעקבות שלו מינוריות ולא חזקות כמו בשום טרי.
 

orlu

New member
אם החיטה את צודקת

מרק קימל. אגב אכלתי לא פעם כרעיים או שוקיים בשום גם טעים רק דורש לחם לחם ןלחם
 

עב

New member
קליפסו, כל הכבודקה.

ירקות ממולאים - זה רעיון. מזמן לא הכנתי והגיע הזמן.
 

ronnymp

New member
אם \תודה| ענקיייייייית לך

ואווווו - זה נשמע מרשים ביותר כבר הודפס - ואני מאמין שינוסה כבר בסוף השבוע הקרוב אואאאאא - כבר מריח טוב
לך רוני
 

ronnymp

New member
אם החיטה - מרק השום היתה הצלחה מסחררת


בשבת ניסיתי את המתכון שהבאת כאן ת'אמת - קצת בחששות ...... מת על שום - אבל במתכון אין הרבה חוץ משום - וזה נשמע לי מוגזם ניסיתי , גם בבית קצת הרימו גבה והיססו אבל אחרי טעימה ראשונה - כולם התלהבו - וטרפו הכל היה ניפלא
- וממליץ לכוווולם לנסות את המנה המנצחת הזו בתאבון - רוני
 
למעלה