נילוס יש קמחים מסמיכים שאין בהם גלוטון, כמו:
קמח חומוס, קמח כוסמי מלאן, הוא ממש טעים, לפעמים אני מכינה לחם ומוסיפה אותו לחלק מהקמחים, טעיםםם, אפשר גם להעבות את המרק עם קמח תירס, שאפשר לטחון אותו דק דק עם יש לכם טוחן גרגרי פלפל שחור יבש וכדומה. ציר עוף אפשר להכין כמות גדולה, כל כמה חודשים, מעוף, ירקות, מלח וכדומה, ללא אבקה, לבשל עד שהמרק מצטמצם מאד, למזוג לכלים המכילים קוביות שמוקפאות במקפיא, וכל פעם שאתה צריך ציר מרק, שולפים קוביות לפי הטעם ומוסיפים למרק טרי.
קמח חומוס, קמח כוסמי מלאן, הוא ממש טעים, לפעמים אני מכינה לחם ומוסיפה אותו לחלק מהקמחים, טעיםםם, אפשר גם להעבות את המרק עם קמח תירס, שאפשר לטחון אותו דק דק עם יש לכם טוחן גרגרי פלפל שחור יבש וכדומה. ציר עוף אפשר להכין כמות גדולה, כל כמה חודשים, מעוף, ירקות, מלח וכדומה, ללא אבקה, לבשל עד שהמרק מצטמצם מאד, למזוג לכלים המכילים קוביות שמוקפאות במקפיא, וכל פעם שאתה צריך ציר מרק, שולפים קוביות לפי הטעם ומוסיפים למרק טרי.