רועת האווזים והגולם

scarlet moon

New member
../images/Emo13.gif

האא.. תודה אורית!

asaren

New member
אם כבר יש שרשור...

אני אנצל אותו לשאול על שני סרטים: האחד - אני לא זוכרת אותו טוב אבל זכור לי במעורפל על נערה ששירתה טרול ואת הבת שלו הטרולית, וקיבלה מתנה ממכשפה מטה שהקישה עליו ויצאו דברים נפלאים שהטרולית לקחה ואיכשהו הנערה ברחה בסוף ורדפו אחריה.. לנערה קראו אניה, אני חושבת. מישהו מכיר? והשני - מישהו מכיר את הסרט "אימת הנימפה"? (אני יודעת שזה שם לא משהו אבל הסרט יפה, על איזו בתולת ים שאוכלת אנשים)

Idan91

New member
לא מכירה אף אחד מהם..

אבל נשמע מממממממש מעניין. ספרי עוד על הסרט, בבקשה...

asaren

New member
אימת הנימפה - הסרט..

טוב, אז ככה... הסרט הולך ככה: חבר וחברתו שנמצאים בעסקי הקרקס הנודד פוגשים אדם זקן שטוען שיש אצלו בתולת ים אמיתית. הוא מספר עליהן וכו´, עד שהחבר´ס מסתקרנים, רואים ונדלקים: זה יגרום להם לעלות לצמרת! הקיצר, הם גונבים את הבתולה ושטים לניו יורק. בלילה הראשון בספינה בתולת הים הורגת ואוכלת גבר שלילי, הבחורה, שונאת, ובלילה שאח"כ היא הורגת ואוכלת את זה ששמר על הכלוב שלה (לילי שחררה אותה). עד כאן בינתיים, אני לא אעשה סתם ספויילר.. מי שרוצה עוד - שישאל. צפיה נעימה להשיג בספריות הוידאו המובחרות ;)

Idan91

New member
וואו! אני כמעט בטוחה שראיתי קטע

מזה לפני כמה שנים... ממתי הסרט הזה..?

efratcoh

New member
הנערה עם הטרולים

כן את זוכרת נכון, יש סרט כזה - ליתר דיוק - קטע מסדרה היתה סדרה לפני הרבה הרבה שנים (אולי אפילו בערוץ 1) עם זקן על כסא נדנדה שמספר סיפורים לכלבו (בובה). סדרה מדהימה! היתה להם אגדה כזו שהם באמת עשו מאד יפה, והיתה עשויה מ- 2 חלקים אם אני זוכרת נכון בחלק הראשון היתה נערה ששירתה טרול זקן עד שאריה קסום החליט לעזור לה לברוח. הטרול הסכים שתעזוב רק אם תמלא 3 משימות. לבנות ארמון בלילה אחד ועוד כל מיני דברים. האריה עזר לה והיא ברחה. הטרול לא הסכים כמובן והחל לרדוף אחרי הנערה ברחבי הארמון עד שנפל ומת במרתף הארמון שהאריה בנה. בחלק השני לנערה יש נסיך שהיא מאורסת לו אך הטרולית (אחותו של הטרול הקודם) מקנאת וגונבת אותו. שוב האריה בא לעזרתה ומביא לה 3 דברים לסחור בהם עם הטרולית בתמורה ללילה עם הנסיך. דבר ראשון זה שק לא נגמר של מטפחות צבעוניות ארוכות ויקרות. הנערה מגיעה לנסיך בלילה אך לא מצליחה להעיר אותו. דבר שני היא מביאה שק לא נגמר של מטבעות זהב, היא מצליחה להעיר אותו אבל הוא לא זוכר אותה. דבר שלישי היא מביאה שק לא נגמר של תכשיטים ומצליחה להתגנב לחדרו של הנסיך לפני שהטרולית מביאה לו את שיקוי השינה ושיקוי השיכחה והם בורחים בעוד הטרולית עסוקה עם הצעצועים שלה כשהטרולית מגלה את הבריחה היא מתחילה לרדוף אחרי הנערה הנסיך והאריה לדי הרבה מקומות עד שבסוף היא טובעת באיזה אגם אגדה מדהימה

למעלה