"רופאים"

Corpus Magnus

New member
"רופאים"

טוב, אז לקחתי את אח שלי לחנות ספרים בשביל להחזיר את הספרים של כיתה ח' ולקנות את הספרים של ט'. מבעד למדף הספרים יד 2 בצבץ לו הספר "רופאים" של אריך סגל. ריכזתי את כל הספרים המצ'וקמקים שהיו ברשותי בשביל לקבל עליהם החזר שיתאום את מחיר הספר. עד כה - מרתק. באמת המלצה ראוייה לשמה.

יעלד12

New member
אני די באמצע שלו,

ולמען האמת התאכזבתי מעט. הסנגון של הכתיבה מאוד מרוח. אין פה את ההברקות של בית האלוהים. זה אמנם אמור להיות אפוס יחסית רחב יריעה אבל איפשהו זה לא היה עמוק. הנסיון לגעת בהרבה נושאים, ולשלב עם חיים אישים, מספר דמויות וכו'- בקיצור, נחמד, ספר קריאה מהנה, אבל לא יותר מזה.

kontsy

New member
אכן באנגלית.

אני מנסה לקרוא ספרים בשפה שבה הם נכתבו (אם אני מצליחה למצוא אותם)

johngalt2

New member
בהרבה מקרים משתלם

להזמין מאמאזון ספרים יד שנייה שאת לא מוצאת בארץ. יש שם הכל... אף פעם לא קרה שחיפשתי ספר ולא מצאתי. זה לא יקר במיוחד, אבל קחי בחשבון שהמשלוח יכול לקחת שבועות, ויש סיכוי (קטן אבל קיים) שלא יגיע בכלל.

kontsy

New member
דווקא את רופאים אין ../images/Emo3.gif

בדקתי. אפשר להזמין אותו דרך מוכרים פרטיים באמאזון אבל המשלוח הזה לא כולל את הארץ.

kontsy

New member
תודה ../images/Emo13.gif

חיפשתי בהלפרס (אויש החנות הזאת היא גן עדן) אבל לא מצאתי את "רופאים". היו שם שני ספרים אחרים שלו.

morancho1

New member
יש חנות בדיזינגוף

ממש חביבה לספרים באנגלית יד שנייה. חנות ממש גדולה, בסגנון עתיק ונעים ומחירים ממש נוחים..ניתן להחזיר את הספר לאחר שקראת בו ולקבל זיכוי של משהו בסביבות 50 אחוז מהמחיר בו קנית את הספר ולקחת ספר אחר.. זה נמצא באזור הפיצה האט בזיזינגוף..סורי לא זוכרת את המספר:)

morancho1

New member
נכון../images/Emo13.gif

בחנות עליה אני מדברת יש ממש פעמון בכניסה, דלת חורקת מעץ, ומוכר בן 70 חביב ומשכיל.. ויש ריח של דפים מצהיבים..בין הריחות הכי טובים שיש אם תשאל אותי:)

kontsy

New member
../images/Emo178.gif <-- סמיילי מזיל ריר

אויש כמה שזה נכון, אני יכולה להישאב לחנויות כאלה למשך שעות!

kontsy

New member
אויש נו באמת...

את האמת אני הרבה יותר מעדיפה לדפוק את הראש באיזה מסיבה טובה עד שאקיא את נשמתי, לבלות את כל היום עם איזה טקילה בים לפני שאני סוגרת את הבאסטה בפאב הכי איני בעיר (שכבר בטח יהיה פאסה סופ"ש הבא) מה חנוני בלקרוא תגיד לי? ואם זה אכן חנוני לעניות דעתך, למה זה נראה לך רע (או כך לפחות משתמע מהודעתך...) חנונית גאה

kontsy

New member
גם ההודעה שלי לא הייתה רצינית במיוח

במיוחד לא לקחתי ללב

למעלה