ציינתם : 1. שאתם מזילים ריר על ספרים 2. שאתם אוהבים ריח של ספרים 3. שאתם רוצים לאכול דפים של ספרים. ואני תוהה ? האם שעות של לימודים העבירו אתכם על דעתכם ? חלילה אני לא נגד קריאה, אני מאד בעד העשרה ואינטלקט. מה שאני אומר, אתם מדברים על ספרים כאילו היו מלהיבים כמו סקס או כמו אוכל אקזוטי. וזה קצת מגוחך.
http://shakespeareco.org זה האמא של כל חנויות הספרים הישנים... שמעתי שפעם, כשזו עוד הייתה חנות קטנה ולא מוכרת, הם היו מארחים כל מיני נוודים ומטיילים ואנשים צעירים שהיו מגיעים לפריז ולא היה להם איפה לישון, בתנאי שכשהם עוזבים הם ישאירו שם אוטוביוגרפיה קצרה שלהם... אבל עכשיו זה בטח גדול וממוסחר... |אמוטיקון של אנחה| כל הדברים הטובים נעלמו כבר מהעולם.
אריך סגל הוא סופר עם אופי מאוד אמריקאי, אבל אם מתעלמים מהקיטשיות המובנת של הספרים שלו ומסתכלים על התוכן, הם לא רעים בכלל. בקשר ל"רופאים" - אני מאוד נהנתי ממנו. אמנם אין שם יותר מדי תובנות לרופאים לעתיד, אבל הוא בהחלט כיפי לקריאה.
www.abebooks.com www.alibris.com אלה למעשה פורטלים שמארחים מוכרי ספרים, בעיקר מצפון אמריקה ומבריטניה, ומניסיוני אפשר למצוא שם כמעט הכל. המחירים בד"כ לא גבוהים, אפילו עם דמי המשלוח. בד"כ באליבריס המשלוח זול יותר, במיוחד אם מזמינים ספר אחד.