רופא שיניים והטרדה מינית???

Shamy

New member
אני מתחילה לחשוב שאולי

זה אכן המקרה, כך או כך לפחות זה נתן לנו דיון מעניין להתדיין עליו

תקווה31

New member
הנה אני

את יודעת...
הימים הפכו לקשים במיוחד ומאותו יום לא עצמתי עיניים..... יש שם בלילות משהו מציק מעיק מגעיל דוחה וכל כך עצוב...חיכיתי, קראתי ועיינתי בכל תגובה ותגובה אף ניתחתי בדרך שלי כל עצה.... את לא מבינה כמה אני אוהבת את חיי כפי שהם ומה שקרה זה לא היה צריך ולא היה נחוץ שיקרה ואת כל היתר אני משאירה לעצמי.
בגלל כל אותן תגובות ענייניות מרגשות תומכות מעודדות והכי הגיוניות אני מצליחה להתמודד עם אותה סיטואציה לחיותתתת איתה ולנסות אולי להדחיק כן להזהיר בגדול שאותו רופא ממש אבל ממש "לא מקצוען" בכל שיחה בכל פגישה בכל הזדמנות....אנשים בהו בי בפגישת עבודה אני מתחילה לדבר על כמה אבל כמה אותו רופא שיניים לא מקצוען וכאילו מה הקשר??? ...קשה לי להיפתח קשה לי לחשוף לשתף ולדבר על מה שקרה אצל אותו "סוטה".
תודה לכם/לכן אנשים נפלאים חיממתם לי את הלב..הוטרחתם ועזרתם עזרתם לי מאוד במיוחד לשוב ולעמוד על רגליי ולנסות להתמודד בדרכים אחרות עם כל אותה הטרדה שעברתי. לעתה אני רואה כל המצב כלקח לעצמי ומשם לילדיי ביניהם ילדה נפלאה בת שלוש שלא יגדלו להיות כמוהו שבחיים לא יפגשו כמוהו ובעיקר שידעו שיש הרבה כמוהו..
שוב תודה ולילה טוב אנשים יקרים!

תקווה31

New member
רופא שיניים והטרדה מינית???

בוקר טוב לכולם אני כותבת בפורום הזה כי אני במצב של משבר של גועל של חוסר אונים ואין לי עם מי לדבר
אתמול הייתי אצל רופא שיניים שהמליצו לי עליו והייתי חייבת לטפל ולהדביק בחזרה גשר שנפל בשיניים הקדמיות. הגעתי אליו למרפאה והדלת הייתה פתוחה, קיבלה אותי הסייעת והכל הרגיש נחת
אחרי כמה דקות הסייעת אמרה להתראות והלכה נותרתי לבד יחד עם הרופא וביקשתי ממנו שיעשה לי הטיפול כמה שיותר מהיר כי יש לי ילדים להרדים. בעלי נעדר מהבית בגלל עבודתו כשוטר בירושלים.
הטיפול התחיל בדרך מוזרה כאשר המרפק של הרופא נחת על שדיי לא הרגשתי בנוח ושמתי היד שלי וכאילו עשיתי מחסום והגנתי על שדיי. אחר כך התחיל משהו מוזר פשוט לא עיכלתי אם זה חלק מהטיפול או משהו אחר הוא פתח לי את הפה הוריד לי את הגשר ועם האצבע שלו התחיל לגעת בלשון שלי הרבה זמן עד שהוא התחיל לנשום בכבדות אז סימנתי לו בידיים להפסיק ואמרתי לו בבקשה תגיד לי מה אתה עושה אז הוא אומר לי יורד לך דם ואיך שזה מפסיק אני מחזיר לך הגשר והוא פשוט תופס לי הלשון כדי שלא יגע בדבק ששם לי..... טוב אמרתי לעצמי אולי אני מדמיינת דברים ואולי זה חלק מהטיפול והמשכנו...שוב הוא התחיל לשחק ואין לי מילה אחרת להגדיר זאת עם האצבע שלו בלשון שלי ואני פשוט התחלתי להרגיש גועל אך שתקתי כי הבנתי שהוא יענה לי אותו הדבר. טוב אמרתי לו מה עכשיו אז הוא אומר לי יש לנו עבודה של עוד שעה זה לא משחק הוא אומר לי אני עושה לך עבודה יסודית טוב אני בלי שיניים קדמיות ואין לי הרבה ברירה סימסתי לאחותי לבוא לאסוף אותי במטרה שתחכה לי גם ולא אהיה לבד. היא באה וחיכתה לי בחוץ הרופא ראה אותה אלא המשיך ה"טיפול" עם משחקי האצבע בלשון שלי ואז שוב הניח המרפק שלו על שדיי כל פעם שהורדתי את ידיי.
אני כבר בטוחה שזה לא טיפול וזה מין אקט מיני כזה טוב ביקשתי ממנו שידביק לי הגשר בחזרה לאלתר והסברתי לו שוב שהילדים שלי מחכים לי אז ביקש ממני להפסיק לדבר כדי לשים לי את הגשר בחזרה והוא אכן הדביק לי אותו ביקש ממני לעמוד כדי להסתכל עליו במראה אז עמדתי מול המראה הוא בא מאחוריי והדביק את הפין שלו אליי................שמתי את הכסף ורצתי החוצה לא סיפרתי לאחותי למרות שהייתי נסערת והדחקתי את זה בגלל האשמה שאכלה אותי כי אמרתי לעצמי יכולתי לתפוס עצמי ואת הגשר ולרוץ החוצה לכל רופא אחר העיקר שלא אעבור דבר כזה. לא עשיתי זאת לא הבנתי ולא עיכלתי מה קרה ובסוף שכנעתי עצמי שזה דרך הטיפול שלו וכי לא קרה כלום אלא היום אני משחזרת את מה שהיה אלו היו אקטים מיניים מגעילים אני מרגישה רע עם עצמי ובא לי לשתף בעלי אלא שאני חוששת מהתגובה שלו ומיחסינו אני מבולבלת לא מתפקדת חושבת על נשים אחרות שיבקרו אצלו ומעל זה יש לי ארבעה ילדים לדאוג. כל מילת עידוד תעזור לי תודה לכל מה שקרא עד כה ולמי שיגיב.

Shamy

New member
לייק!

מסכימה איתך..ניסיתי לכתוב גם תגובה וזה נתקע לי אני אנסה מאוחר יותר שוב

supersonic777

New member
לא!הוא ילך לדפוק לו מכות!זה מה שאני הייתי עושה,וזורק אותו...

ישר למשטרה!

תספרי למישהי/ו שאת בוטחת בו. אספר לך שמהנסיון שלי התלוננתי כדי שאף אחת אחרת לא תפגע וזה אכן מנע זאת. אולי כדאי לדבר עם המזכירה, וגם אם תחליטי לא לעשות כלום זה בסדר גמור. אני מצטערת שהיית צריכה לעבור את החוויה הנוראית הזאת.

Shamy

New member
תקווה שלום

1.מאוד חורה לי לקרוא שנאלצת להרגיש ככ חסרת אונים בטיפול שיניים (אם תרצי יש לי שם של רופא שהוא פרופסור ומומחה חניכיים מירושלים שלחי לי מסר בפרטי ואתן לך את השם שלו..במשפחה שלנו הולכים אליו כבר שנים...סוס מנצח לא מחליפים
).בחיים אל תחזרי לרופא הזה
2.אני בטוחה שאם תשתפי את בעלך או מישהו קרוב תקבלי אמפתיה ולא מחבת בראש מעצבים, חוץ מזה אמרת שבעלך שוטר אולי יש פה מקום להגיש תלונה.בעלך אוהב אותך ואני מאמינה שאם תסבירי לו מה קרה הוא קל וחומר יזדהה ואולי יפנה למישהי בתחנה שלו שמתעסקת בהטרדות מיניות ויעזור ויהיה אוזן קשבת ואם לא אנחנו תמיד פה וגם אני בטוחה שהמשפחה שלך גם תסכים להיות אוזן קשבת
3.נשמע שעברת טראומה לא קלה אולי יש מקום לייעות מקצועי חד פעמי ממוקד כדי להרגיע אותך קצת? נשמע שאת מבוהלת עד עמקי נשמתך שזה מובן אבל חבל לחיות במצב כזה
כך או כך מקווה שעזרתי את תמיד מוזמנת להתייעץ אתנו וגם סתם להשאר בפורום כי לפעמים יש פה הודעות מעניינות ולייעץ לאחרים
נשמח לעדכונים , שיימי

סינבד

New member
גם אני מצטרף

לכל מי שמביע את שאט נפשו מהתנהגותו המגעילה של אדם שנאלצת לבטוח בו שיעניק לך טיפול מקצועי ומסור.
מכעיס אותי בטירוף שמישהו ניצל את חוסר הישע שלך ואת האמון שנתת בו כדי לפגוע בך. אין בזוי בעיני מניצול של אמון. אני יכול רק לדמיין כמה מגעיל את מרגישה בעקבות החוויה הזו ואני ממש מצטער שנאלצת לעבור אותה.

לדעתי טוב תעשי אם תקחי את הזמן שלך כדי לחזור לעצמך. מגיע לך להבין שנקלעת למצב שלא בחרת להיות בו ואין לאף אחד (כולל אותך עצמך) שום זכות ו/או רשות לגנות אותך או להאשים אותך (גם לא רגשי אשמה והאשמה עצמית. את לא בחרת בזה! ולא רצית את זה!!) על החוויה המגעילה הזו בשום אופן ובשום דרך. זה הוא שעשה בך מעשה מגונה תוך ניצול מצב של חוסר ישע זמני שנמצאת בו. לך אין שום חלק במעשה הזה. הוא התייחס אלייך כאילו את חפץ ולא כפי שראוי להתייחס לזולת.

בהיבט הציבורי חשוב לדעתי להגיש נגדו תלונה במשטרה (בעלך בהחלט יוכל לעזור לך בזה אני מאמין), מכמה סיבות. ראשית כדי להעביר אליו מסר ברור שהתנהגות כזו היא לא אופציה בכלל. שנית מתוך תקווה שחקירת המשטרה, שהיא לא דבר נעים, תביא אותו להתאפק ותמנע פגיעה נוספת בנשים אחרות שעלולות להמצא בסיטואציה דומה. ושלישית כדי שיסבול קצת גם הוא. זה אולי נחשב למניע לא ראוי, אבל מגיע לו. שיסבול גם הוא.

אבל כרגע האדם הכי חשוב בסיטואציה הזו היא את. ולכן תלונה במשטרה באה בחשבון רק אם את מרגישה נוח להגיש אותה. לדעתי הכי נכון לך לעשות קודם כל על מה שטוב ונכון לך. ורק אחר כך להתחיל לחשוב על טובת הציבור.

אני מצטער שנאלצת לחוות חוויה מגעילה כזו ומקווה שזו הפעם האחרונה שמישהו התנהג אליך באיזה אופן שהוא אחר מכבוד מלא שמגיע לך מעצם היותך אדם.

pov2

New member
נשמע שהרופא סוטה. את לא אשמה בכך.

לגבי החשש שלך לספר לבעלך (או לאחרים)- זהו חשש מוצדק ואל תרגישי רע גם בנושא הזה.
הבעיה הקבועה בלספר דבר כזה לאנשים (כולל בני זוג) היא כפולה:
1. זה מביך לספר איך הושפלת
2. שכיח לקבל כתגובה הטפות מוסר מאשימות בסגנון- "למה לא התנגדת?!" או "עלייך להתלונן!".
&nbsp
ובכן, הדבר האחרון שקורבן שכזו צריכה לשמוע זה האשמה. מה שהיא כן צריכה לשמוע זו הבנה והזדהות.
לגבי ההמלצה להגיש תלונה- לצערנו בנוסף לקושי שרשמתי בסעיף 1 הנל, זה גם מתגלה כצעד לא אפקטיבי כי השופטים הם חבורת אפסים שבמקרה "הטוב" יגזרו עונש עלוב ובמקרה הרע ישחררו את הסוטה התורן לחופשי.
לגבי אי ההתנגדות בזמן אמת ("לקפוא במקום")- זו תופעה טבעית נפוצה וגם אלו שידברו נגדה, עשויים להגיב בדיוק כך, אם הם היו בנעלייך.
&nbsp
לסיום- אמיץ מצידך לספר על שקרה לך ואציע גם לציין את שמו של הד"ר כדי שנדע להתרחק ממנו כמו מאש.
&nbsp

תזהרי לא ליפול בין הכסאות

מה שקרה לך זה מעשה נבלה אין ספק.
כרגע, נראה כאילו את עדיין מתמודדת עם זה ולא שאיבדת את עצמך. את צריכה לשבת ולחשוב עם אדם קרוב האם את יכולה נפשית להתמודד עם האנשים שאוטומטית יהיו חלק נפרד מחייך בשנתיים הקרובות לפחות. חוקר, תובע פרקליטות המדינה, עו"ד ההגנה של הרופא, הרופא בעצמו, שופט, בעלך. בגדול, ניהול משפט.

הרופא הזה הוא לא מנתח באסף הרופא. הוא לא קצין משטרה. לא איש ציבור. המקרה הזה לא יפורסם למען איסוף תלונות מאחרות שנפגעו. המקסימום שכנראה יקרה זה שמתשאל מטעם המשטרה יחקור את המזכירה (אגב, לא לומר לה מילה כרגע כמו שכתבו לך, החוקר ינחה אותך לעימות איתו בהקלטה סמויה) וינסה דרכה לראות האם היא חושדת שהעניין חזר על עצמו עם נשים אחרות. ואז אולי.

מה שקרה בחדר הרופא קרה בינך לבינו בלבד. או בגדול מילה שלך נגד מילה שלו. ובבית המשפט 2 עדים נחוצים לפחות.

יש חשיבות עצומה למצות עם פושע כזה את הדין. גם בשבילך, גם בשביל נפגעות אחרות שאני כמעט בטוח שהיו. אם תנצחי בתהליך רוב הסיכויים שזה יניח את דעתך ותסגרי מעגל.
אבל, מה יקרה אם העונש לא יהיה סביר כלפייך? לא מספק בשבילך? מה יקרה אם התיק ייסגר מחוסר ראיות? היום את עדיין מחזיקה את עצמך. במקרה כזה את תישברי.

יש חשיבות רבה גם לחשוב על הזוגיות שלך. את מכירה את בעלך. איך יגיב? אני מאמין שיתמוך בך. אבל רק את יודעת מה יעבור עליו. לגבר כבר עדיף לדעת שגבר אחר נגע באשתו מרצונה. מאשר לדעת שבלי רצונה. כפל כפליים. הוא יכול להיכנס איתך בכל הכוח לתהליך ולתמוך בך כדי לדרוס את הרופא בבית המשפט. או שיכול לא לחשוב הרבה ולדרוס את הרופא ביציאה מהמרפאה...את יודעת הכי טוב מה באמת יקרה.

בהצלחה. וצובט בלב.

לכי להתלונן. שתפי את בעלך

הדבר שהכי מנציח את תרבות האונס הוא הפחד והאשמה של הקורבנות. מה שאת צריכה לעשות הוא מפחיד, אין לי שום ספק, אבל אם את מפחדת להתלונן, וכל שאר הנשים שהוא עושה להן את זה יפחדו להתלונן, אז מה יגרום לו להפסיק אי פעם?

אני מאוד מצטער שנאלצת לעבור את החוויה הזו, שאני לא מסוגל בכלל להתחיל לדמיין לעצמי כמה היא קשה. את לא ביקשת את הממב הזה, ואת לא אשמה בו. וזה לא פייר שאת עומדת במצב בו את צריכה לקבל את ההחלטה הקשה הזו. אבל החיים לא תמיד מציבים את ההחלטות הקשות בידי מי שמתנדב לקבל אותן, ואת תצטרכי לעשות את זה. אסור לנו לשפוט אותך אם תחליטי לשמור את זה לעצמך. זו, כאמור, חוויה קשה וסיטואציה כמעט בלתי אפשרית. אבל אנחנו יכולים וצריכים לעודד אותך לקבל את ההחלטה הנכונה יותר, כי הוא זה שהיה לא בסדר. למה שאת תסבלי מזה והוא לא?

pov2

New member
רצח בהבנה- האם היית ממליץ גם ליהודי הסובל מאנטישמיות

להגיש תלונה במדינה שטופת אנטישמיות (אזרחים ושופטים כאחד)?
הרי כדי להמליץ דבר כזה, על המדינה (אזרחים ושופטים), להוכיח קודם לכן, שהם מגנים בכל תוקף את האנטישמיות
ושהם מתייחסים ברצינות לתלונות כאלו.
כך גם בתחום עבירות המין.
כל עוד החברה והשופטים מזלזלים בקורבנות וסלחנים כלפי הפושעים, יהיה מיותר להגיש תלונה ומיותר לצפות מהקורבנות להתלונן.
רק כשהחברה ושופטיה יוכיחו שניתן יחס רציני ועונש כבד על פשע זה, יש מה לצפות שהקורבנות ישתפו פעולה עם המערכת.
&nbsp

אף אחד לא צריך להשאר לבד עם מה שאת עברת -

וטוב ששיתפת כאן.
אני מקווה שתוכלי למצוא מישהו נוסף, "בחיים האמיתיים" שתרגישי שתוכלי לשתף אותו בסיפור, ובמה שעברת.
זו חוויה נוראית, וחוסר האונים הוא עצום.
חשוב לומר - את לא אשמה והתגובה שלך היתה טבעית לחלוטין.

מצרפת את המספר של הקו החם של סיוע לנפגעות תקיפה מינית.
אני בטוחה שתוכלי למצוא שם אוזן קשבת, והרבה עזרה.
1202

anesthesi

New member
ממש ממש מצטער על מה שעברת

אולי כדאי לדווח על הרופא, בכדי שנשים אחרות לא תיפולנה קורבן לסוטה הזה?
&nbsp
בכל מקרה, תדעי שאת לא עשית שומדבר רע! אם בעלך בן אדם עם טיפה שכל, הוא יתייצב לימינך באש ובמים.
איך בדיוק זה אשמתך שאיזה סוטה נפל עליך?
מזל שהצלחת להחלץ משם מבלי שזה יסתיים חלילה באונס. ועדיין זו חוויה קשה.
&nbsp
בשם המין הגברי, אני מתנצל.

שתפי את בעלך. בתור אחת שהייתה שם,

פעמיים חויתי הטרדות מיניות במסגרת עבודתי.
גם בצבא הוטרדתי על ידי קצין בכיר שאיים עלי שאם לא אשכב איתו אז יהיו לי חיים לא קלים בבסיס.
בתקופה שלי לא היו מקרים ידועים של הטרדות מיניות
לשמחתי עזבתי את הבסיס לפני שקרה משהו עם הקצין אבל עזבתי בבכי. תחושה של חוסר אונים
מזעזע מה שעברת. אל תשתקי ! ספרי ! מגיע לו למנוול שידעו אחרים לא להתקרב ואני מאמינה שיקבל את עונשו.
כשקראתי את שכתבת, רציתי לחבק אותך.
ואת אישה מדהימה.

evil moon1

New member
להתלונן

הוא חייב לשלם על העונגים הקטנים שלו...
ואפשר גם לשתף את הבעל...את לא אשמה בכלום, מי שאשם זה הרופא שיניים, סוטה ומסכן, ועליו לשלם!לא מגיע לו להיות רופא שיניים...לא מגיע לו להיות חופשי..זה שיש לו תחלואה פסיכיאטרית מפה עד הודעה חדשה לא פותר מאחריות ומעונש

איכס! מזעזע ודוחה ביותר!

קודם כל, אל תייסרי את עצמך על כך שלא קמת ועזבת מייד, ובשום פנים ואופן אין לך סיבה להרגיש אשמה ובושה. הבושה היא של רופא השניים הסוטה בלבד!

רופא שיניים הוא בעל סמכות. כשאת מפקידה את עצמך לטיפולו, את סומכת עליו שידע לטפל בך בצורה טובה. ויותר מזה, סיטואציה כזו זה לא משהו שהיית מוכנה אליו, ומאד טבעי ואנושי להרגיש מבולבלים ולא לדעת מה הדבר הנכון כשזה קורה, בייחוד במקרה שכזה, עם הגשר בידיים שלו, בסיטואציה שגורמת לך להרגיש קצת חסרת אונים. הצירוף של הסמכות, חוסר האונים ואלמנט ההפתעה היתה גורמת לרוב האנשים בסיטואציה כזו היו לנהוג בדיוק כמוך, וספק אם היו נשים שהיו קמות והולכות קודם.

אני חושב שאת בהחלט צריכה לשתף את בעלך בעניין. זה חשוב בשבילך בשביל להתאושש מהחוויה הלא נעימה הזו, זה חשוב לזוגיות ביניכם שתהיה יכולת לשתף ולקבל תמיכה מהצד השני, וזה חשוב בכדי להקל עליך להתלונן על הרופא ולמנוע ממנו להטריד מטופלות נוספות.

למעלה