רוצה את אמא

rolan

New member
רוצה את אמא ../images/Emo23.gif

החיים שלנו התהפכו לפני כשלושה שבועות. גם התקופה שלפני לא היתה מזהרת במיוחד - כעסים והתפרצויות של הסייחה, ריבים שלנו איתה, נסיון לשים לה גבולות כדי שתתחיל לאכול, כל אלה ועוד הפכו את חיינו לבלתי נסבלים. האשפוז שהחל לפני כשלושה שבועות, הביא אותי למצב נוראי, הייתי מרוסקת וחסרת אונים, פחדתי שאנחנו על הגבול לאבד את הסייחה היקרה לי כל כך. כל כך רציתי את אמי לידי - שלא תעשה כלום, שתהיה!!! הימים הראשונים, היו הקשים ביותר. חוסר וודאות, חששות בלתי פוסקים וחרדה עמוקה מאוד. בכל התקופה הזו, תמכו בנו חברים (אתם!) ומשפחה. אבי שהתאלמן לפני כשנתיים חי כיום עם אשה חדשה - זוגתו. הם היו איתנו בקשר יומיומי ודאגו מאוד. בכל ביקור שלהם, ראיתי את הדאגה העמוקה גם בעיני זוגתו של אבי, ראיתי כמה היא חרדה וחשוב לה שהסייחה תתגבר על המשבר. אבל אבל ו.... סליחה... זו לא אמא שלי... ואני, רציתי את אמא, רציתי שתהיה נוכחת, לא רוצה ממנה כלום, רק שתהיה. אולי זה בשל הזמן הקצר שאני מכירה אותה ועדיין לא נוצר קשר עמוק, אולי זה בגלל שאמי נפטרה וצר לי בחסרונה.... אבל עדיין - רוצה את אמא שלי! עכשיו אני יכולה להבין את הקושי או החוסר בהורה ביולוגי, גם אם רוצים בקשר עם בן הזוג החדש (ואני רוצה), הוא לעולם לא בא במקום...

מורכב

New member
רולן תני לדופק קצת לסדר

את עצמו ואז אולי אני יצליח לכתוב משהו גם זה בספק רוצה לשמוע משהו? 2 דקות לפני כן אני מהרהר לעצמי איפה כולם? אתמול היה נורא מרגש והיום כלום ואז הקלקתי על המרענן וזה מה שיצא האמת בטח יקח לי חודש לכתוב משהו על הנושא שהעלית באמת צר לי על כך במחשבה שניה אם את דומה לאימא שלך היא בטח היתה אימא אדירה......לא פלא קשה לי עם זה וחוץ מזה אני לא יודע איך זה להיות בלי אימא ויותר מזה יש לי שתי אימהות אחת אימא שלי והשניה חמתי שהחיבור הרגשי ביננו כל כך חזק עד שאני לפעמים חושב שהיא אימא שלי ולא של עלמה באמת לבנות שלך יש מזל גדול שיש להם אימא כמותך כןןןןןןןןןןןןןן ירבוווווווווווווווווווווו

קרעת אותי רולן,ואתה רק הוספת מורכבי

ערב חג והכל מוצף,חשבון נפש וגעגועים. היא הלכה לעולמה והשאירה אותך כמעט לבד.... כשהכל רגיל היא בזיכרון ובגעגוע,אבל כשקשה ומפחיד ברגע אנחנו חוזרים להיות ילדים קטנים הזקוקים לחיבוק של אמא ,למבט ולכתפים. אמא כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זאת שנתנה לי את חיי בשמחה ובכאב אמרה קדימה חיזקה אותי מנעורי וזה יושב אצלי בלב
כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים

../images/Emo23.gifאמא יש רק אחת......../images/Emo24.gif

בנאלי ? אבל הכי נכון ואמיתי בעולם. שנה טובה והרבה בריאות

עלמה 3

New member
רולן יקרה, ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה ללביך ואת משמעות הדברים שכתבת ומה זה עושה בנשמה. אבי נפטר כשהייתי נערה, תחילת גיל ההתבגרות, לא היה לי אבא אחר גם לא חורג, אמי ניסתה להיות בנוסף לאמא גם אבא... תחושות שאת חשה, בזמן משבר ובזמן מצוקה ובאמת אין חיבוק ומילה טובה כמו של או אבא ואמא יותר לדעתי. אני קוראת לזה- געגועים שאינם ברי מימוש..צריך להשלים שכבר לא יהיה מגע פיזי...געגועים שבעצם אנים באים לידי ביטוי. אך לאורך השנים וכמו שהוא ביקש ממני בפרידה.. שכל פעם, בשמחה ובעצב במשבר וגעגועים, אני עולה לבית העלמין, אני פורקת ומספרת את כל החדשות וכל הרעות , אני מדברת עליו ואליו המון, מספרת וחולמת , רק חולמת אילו היה איך זה היה נראה, איך הוא היה נוהג ומה היה ממליץ.. רולן יקרה, לי זה מאד עובד אני ממליצה בחום ללכת לבית העלמין בזמן מועקה ולשחרר... בברכת שנה טובה...אוהבת אותך
עלמה

*יערית

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

קרעתם אותי, חתכתם בשר החי.... למה לחתוך שאפשר מיד להרוג
רולן ....יש זמנים שזה מתבקש ...התרפקות על ההורים גם אם הם אינם בחיים...קחי את תמונתה, דברי אליה..שחררי..תבכי..תתצעקי..תרקדי כאילו אף אחד לא רואה אותך....העיקר שאת מולה..עיניים מול עיניים ופתאום היא תמלא אותך ברוחה ....את תרגישי חום בפנים..אני עשיתי כך עם סבתי ז"ל...וזה קרה
אוהבת אותך על היותך מי שאת

rolan

New member
חברים יקרים שלי ../images/Emo23.gif

כתבתי את הפוסט הזה אחה"צ, אחרי המון התלבטויות, האם נכון ובסדר עכשיו להעיק על החברים שלי בעוד משהו כואב כל כך. אל תכעסו עלי, אני יודעת שזה בסדר, שזה מותר, רק לא אוהבת להעיק מדי... כל מה שרציתי זה להעביר מסר קטן - לנו ההורים שכל כך מנסים לאהוב ולחבק את ילדי בני זוגנו, להתחבר אליהם וזה כל כך קשה, שנבין שהצד השני מתקשה מאוד אף שהוא ברוב המקרים רוצה כמעט כמונו. תודה יקירי

P i N k G i R l

New member
רולן../images/Emo141.gif

האמת היא שאני לא יודעת מה בדיוק רציתי לכתוב לך. בעיקר, לחזק אותך ולאמר לך שאת אמא נפלאה, חזקה ואמיצה. אבל אני בטוחה שהרבה אומרים לך את זה, אני לא מחדשת לך כלום. בטח את תוהה לעצמך מי אני ומדוע נחתי עליך ככה פתאום. אז אני מפורום ילדים להורים פרודים, בת למשפחה מאוד מורכבת, אפשר לנסח את זה ככה... ואני מרחפת פה ושם בפורום שלך, בעיקר עוקבת אחרי ההודעות שלך בנוגע לסייחה שלך ומצבה. מצחיק, נכנסתי לקרוא בפורום שלך כדאי לנסות להבין קצת ולראות את הצד השני של המטבע במשפחות מורכבות. ואז ראיתי את ההודעות שלך... ופה כמו שכתבתי מקודם, באמת לקחתי שנייה לבדוק שלא מדובר באמא שלי. למרות חוסר היכולת שלי לראות את הצד של אמא שלי בכל הסרט הזה, והקושי הרב בלהבין אותה, הצלחת להעביר לי ממעט הסבל, הקושי והכאב שאתן, האימהות עוברות בכל זה. משום מה, זה נראה אחרת כשרואים את זה מהצד, כאשר את לא חלק מהטלנובלה הגרועה הזאת. למען האמת אני מרגישה מעט צבועה. בזמן שאני עושה לאמא שלי את המוות, מתנגדת, נלחמת ומנסה להרחיק אותה כמה שיותר רחוק ממני. אני כואבת סיפורן של אימהות אחרות, מצליחה להזדהות ולהשתתף בכאבן. טוב נו, הדברים נראים אחרת שהם לא נוגעים לך,אה? שולחת לך המון חיזוקים הצלחה בהמשך. שמחה שבנתיים הכל הולך חלק, לפי מה שהבנתי... והמון בריאות לסייחה שלך סתם ילדה אחת, שעדיין קצת בהלם לקרוא דברים שנראים כאילו נלקחו מהסרט הגרוע הזה שהיא חיה בו.

וורודונת,צמררת אותי

בכל זאת נפתח כאן שירשור על אמהות.....(יערונת שימי לב) דברים לא קורים סתם ,בסוף הכל מתחבר. רולן,אל לך להתנצל ,להפך כל מילה מחברת את כולנו לאיזה שהוא מקום,ועל כך תודה.

rolan

New member
ואם כך....

אז שתדעו, שהזמנתי את הילדים מהפורום השכן, שיבואו גם הם להגיב ולהמשיך את דבריה של פינקי הנהדרת. רק שתדעו...

מורכב

New member
בשמחה נקבל אותם וב ../images/Emo24.gif ו |נשיקה

כי גם אנחנו יכולים וצריכים להכיר את נקודת המבט מהצד השני ולהשכיל

מורכב

New member
ולך ילדה ורודה

על הכנות
על היושר ואיזה טיפ קטן אני מכיר ילדים להורים שאינם גרושים והם עושים להם את המוות מוות זה עוד קל ואני מזמין אותך להשתתף בפורום הנהדר שלנו

P i N k G i R l

New member
תודה מורכב ../images/Emo24.gif

ואני ואחים שלי אלופים שלשגע ולעשות את המוות, בעיקר לאמא.
שלישיה בני 16 בבית אחד... ההורמונים משתוללים פה...
במקרה הטוב אנחנו עושים תורות, כל יום מישהו אחר מפיל עליה משהו. אני מקווה שהיא תשרוד עד גיל 18

מורכב

New member
ילדה ורודה תאמיני לי

שאת לא כמו שאת מנסה לצייר אני בטוח שאת ילדה טובה אבל שובבה אז בכל זאת אם את מצליחה להזדהות עם האמהות הנפלאות שיש לנו כאן אני בטוח שתצליחי להזדהות גם עם אמא שלך

רולן מתוקה , קחי ../images/Emo25.gifוגם../images/Emo24.gif

באמת עצוב כשאמא לא בהישג יד, אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה. כל כך אוהבת את אמא ואבא שלי.בכלל את עוברת תקופה לא קלה, רק אל תקרסי.את יודעת קראתי היום כתבה על מעין קרת הדוגמנית שהיתה אנורקסית והיא אומרת שהיא מרצה בכל מיני פורומים על המחלה הנוראה ואיך היא יצאה מזה ואיך לזהות את המחלה וכו'. היא גם כתבה ספר על עצמה ועל החוויה שחוותה. אולי תרצי לקרוא? לסיום אני מתפללת שבביתך תשכון השלוה,
האהבה
,הבריאות
והשמחה.שלך באהבה ממונט.

1נתי 1

New member
מקנאה בכם

מקנאה בכם על הגעגועים לאמא מקנאה בכם על הזכרונות מאמא מקנאה בכם ששמחים ללכת לבקר את אמא מקנאה בכם שיש להם אמא להתיעץ, לשפוך את הלב מקנאה בכם ....... יש לי אמא (בחיים) אמא קרה אמא ממורמרת לא זוכרת נשיקה לא זוכרת חיבוק רק דרישות טענות וגם מכות יש לי אמא אבל היא לא מזמינה אף פעם לחג וגם לא באה לבקר בחג (למרות ההזמנות) אין לי אבא אבל אליו אני מאד מתגעגעת קצת מעכירה את הרגשת החג אבל קראתי את השרשור ופשוט לא יכולתי להתאפק קצת מהססת אם ללחוץ שלח

אוי, נתי מתוקה שלי../images/Emo7.gif

כואב לי לקרוא את מה שכתבת. כל כך צר לי עד שאם היית לידי הייתי מעניקה לך את האמ-אמא של כל החיבוקים, יקירתי. וגם נשיקה היית מקבלת, וליטוף על הראש, לאורך השיער. ואומרים שאין אהבה בעולם, כמו אהבה של אמא, רק שבכל זאת יש ילדים שאין להם את זה וזה כואב כל כך. לכל הילדים שאין להם אמא, או שיש להם אמא שאינה אוהבת כמו אמא, אני מקדישה את שירה של לאה גולדברג, שיר שאמא שלי נתנה לי בהמון כאב ואהבה כשהייתי בת 18: לתמונת אמא/לאה גולדברג תמונתך כה שלווה, את אחרת קצת גאה ונבוכה על שאת - אמי מלווה בדמעה ובחיוך מוותרת ומעולם אינך שואלת: "מי?" לא תמהת, לא רגזת, את באתי אלייך מדי יום ביומו ואמרתי: "תני!" את הכול הבאת לי במו ידייך רק מפני שאני - אני. ויותר ממני את היום זוכרת את יגון ילדותי, ונפשך כבר פתרה: את תבוא אלייך הבת הבוגרת, היא תביא את ייאוש תוגתה שבגרה. כן. אבוא רצוצה ולא אשאל לשלומך. לא אבכה בחיקך, לא אלחש: "אמי!" את תדעי: זה שעזבני היה לי יקר ממך ולא תשאליני: "מי?" נתי, קחי שוב חיבוק ענקי, מכל הלב,

rolan

New member
נתינקה יקירתי ../images/Emo23.gif

לבי, לבי איתך! חבל שאנחנו רחוקות, כי אז, הייתי באה עם יעלי והייתי מחבקת אותך חיבוק ענק וחם... כל כך מבינה על מה את מדברת... רוצה שאאמץ אותך? יש לי הרבה מקום בלב....

למעלה