רוצה את אמא

1נתי 1

New member
../images/Emo25.gif רולנוש

את מגניבה ומוכנה לאמץ אותך בתור אמא רק חבל שחוקי האימוץ דורשים לפחות 18 שנות הבדל בין המאמץ למאומץ ואנחנו בנות אותו גיל
ובאמת - כתבתי את ההודעה בפרץ של רגשות בעקבות השרשור המרגש ובעקבות החג הקרב פשוט - שונאת חגי משפחה לא התכוונתי לעורר רחמים לצערי הרב - החיים לימדוני להפנים ואם שמת לב - מרגע כניסתי לפורום ועד כה תמיד הייתי כמין "פרווה" נחמדה, מגישה עוגות, משתדלת לא להיכנס לעימותים לא חושפת רגשות , לא מספרת על בעיות זה גם היה המוטו בחיי נישואי גם הקרובים לא ידעו על הבעיות למזלי - בן זוגי הנוכחי - יותר פתוח ובעזרתו ובזכותו למדתי ועדיין לומדת להיפתח אז שתהייה לך ולבני ביתך שנה טובה בהצלחה בהמשך הדרך עם סייחה ונראה לי שעם שבלולית עלית על דרך המלך וכמובן - המון אהבה והבנה עם אוהי (שנשמע מקסים בפני עצמו)

rolan

New member
לא, לא!!!

ממש לא מרחמת עליך!!! חס וחלילה, לך מלחשוב כך... התכוונתי בעניין של למלא את החסר, החלל הזה באין משפחה - מעיק... זה הכל!!! אני לא חושבת שמישהי, בטח לא אני (שבגילך...
) תוכל להיות אמא במלוא מובן המילה, מקסימום למלא חלל בחום ואהבה אחרת. אני יודעת על מה את מדברת... אולי פעם אכתוב על כך.

ויש אם שליבה רחב ורוצה לתת

אך הבת נשואה ולה בעל וכבר אמא שלה זו לא אותה אמא. וכמה שהיא רוצה לתת שוב ושוב הבת אומרת ודוחה בכל מיני דרכים. והיא מנסה לרצות,להסביר לשוב ליחסים שהיו והמרחק הולך ונפער.האם רוצה להמשיך והבת רק עכשו מוציאה כעסים מהעבר. ולב האם בוכה ורוצה לחבק ולהרגיע אך הבת בשלה....

rolan

New member
איזה עולם זה?

יש אמא שרוצה בת ובת שרוצה אמא... תגידו לי יש הגיון וצדק בעולם הזה בכלל?.....

נתינקה

נראה שלבסוף נפתח השרשור של האמהות שתמיד שואב דמעות וכאב. כל מה שכתבת כאילו נגנב מגרוני....... גם אני מצטרפת ליעלי ורולן ושולחת לך

../images/Emo32.gif חסרה לי מאד העין ה-3

אני מאד מקווה שחשיפתך בשרשור ההוא לא חסמה אותך . מתגעגעים
שנה טובה לחמותך.....

*יערית

New member
נתי../images/Emo24.gif

אמא: ציר חשוב בחיים עמוד שדרה של המשפחה המצע הראשוני לחום אהבה ומגע ההתרגשדות הראשונית המילה השנייה שנאמרת אחרי אבא אמא מהווה את התבנית הבסיסית לחיים. רבים מאיתנו נתי חוו חוויות דומות ואחרות מאמא שלנו, רבים נשארו עם צלקת,לא סלחו נתרו ואף ניתקו מגע, ויש אחרים שבכל זאת עם הזמן והגיל שיחררו את העול הזה מעל עצמם והחליטו לשקם א עצמם ריגשית..ואולי לתקן את המעוות בתור הורים. שולחת לך כזה
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כי אני מאמינה בכל ליבי...מאמינה מאמינה שאת יודעת להיות אמא אחרת ממה שאמא שלך היתה, אני מאמינה שאת נותנת מעצמך,מחבקת,תומכת,מקשיבה, בקיצור נותנת מצע אחר משקיבלת לילדייך... הילדה שבך כרגע בוכה...אבל האמא שבך כ"כ גאה...
חג שמח אישה ...אל תתני לעצבות לחלחל בך...תסגרי את הכאב, תסגרי את הפתחים שהעצבות לא תבקר....ותשחררי..

rolan

New member
אוףףףףףףף איך את עושה את ה../images/Emo28.gif?

כתבת בדיוק את מה שרציתי לומר והתפתלתי, התפתלתי ולא יצא לי... אין אין אין עליך...

*יערית

New member
ה../images/Emo28.gif

זה אתם... האנשים האנרגיות שאני מקבלת ממכם בכדי לשגר בחזרה, נוגעים לי בנקודה..וזה פשוט יוצא... זה פשוט אתם

blonda3

New member
רולן../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אצלך כנראה אין אהבה כמו אהבה של אמא....
ואצלי.... לא היתה לי מעולם האמא שאת מתארת כאן רק בלידה של הקטנה היא היתה שם איתי לידי ועזרה לי מאד בפעם הראשונה בחיי.... וגם אז היה לי קשה לתת בה אמון... בגלל דברים אחרים שקרו בעבר. שנים חייתי בתחושה שאין לי אמא. הייתי צוחקת עם חברות ומוכנה להשאיל להן את אמא שלי כי ידעתי שעבורי היא לא אמא כפי שרציתי שתהיה לי. והיום-אני מנסה לקבל אותה כפי שהיא היא השתפרה בשנים האחרונות עושה איזה תיקון.... ואני מנסה להנות ממה שיש למרות שזה עדיין לא כפי שהייתי רוצה שיהיה לי. לפעמים חברות טובות משמשות לי מעין אמא במובן של הכתף או התמיכה או ההבנה שאני צריכה. אבל מאמא שלי אין לי את זה ואולי לא יהיה לי לעולם. מאחלת לך שתתגברי ושתצליחי לקבל ממי שכן יכול לתת לך כי כנראה שאת יכולה לקבל. שנה טובה

לפעמים אנחנו צריכות

לבדוק אם השינוי שלדעתנו חל באמא אינו למעשה השינוי שחל בנו. יש לנו ציפיות מאמא ואנו שוכחות שהיא מזדקנת,מרגישה פחות מבוקשת על יד ילדיה,נשחקת,לפעמים חולה והמחלה משנה אותה. הלוואי ואמי היתה חיה- כי התחלתי להעריך אותה כששוב לא היתה זמינה לי

למעלה