רוצה בבקשה מתכון לסלט עלי בייבי

cial 1

New member
נכון מאוד חנהפ ערב טוב גם לך../images/Emo52.gif../images/Emo71.gif

את צודקת . יחיה הבדל הקטן. ברוטב דיג'ון יש להוסיף מיונז. . ללא החומץ?
 

חנהפ

Active member
לא יודעת מזה רוטב דיג'ון

אני מכירה רק חרדל דיז'ון... אבל אשמח ללמוד
 

cial 1

New member
יום חמים לך |גר חנהפ אם את מרשה לי אשלך כאן.|

תמונות מה נותן הרוטב דיג'ון וגם איך מכינים . מי רוצה גם בשמחה. יום לך לכולם
 

מאיוש י

New member
נו ומה אתם חושבים קרה??

דגדג לי אז הכנתי...מה...לא אמרתי שאני מבטיחה..........חהחהחהחהחהחהחה עוגיות הקפה של יוכי..... ללא אגוזים אני אהבתי מאוד כי אני אוהבת כל דבר עם קפה. ילדי פחות . אני אוכלת עכשיו אחת עם הקפה טעים........
 

יוכי68

New member
מאיוש, נראה מעולה.....האם גלגלת כרולדה

כשבלול...כי זה פחות מומלץ........מגלגלים לשניים כמעט עד הסוף ועם הקצה סוגרים היטב...הופכים ואופים.....אני גם ניסיתי כרולדה..לדעתי יותר טעים שכל המילוי מצוי באמצע ללא בצק. הבצק לדעתי טעים מאודדדדדדדד.........והמילוי יותר......חחחחחחח
 

מאיוש י

New member
בשבילי כל דבר עם קפה טעים

לא משנה באיזה צורה. הכנתי פעם עוגת גבינה אוי נזכרתי בה עכשיו.........והדגדוג גובר חהחהחהחהחהחה שבמקום ציפוי שוקולד שמתי עליה ציפוי קפה...אוי כמה שזה היה טעים אולי נכין נראה מתי...................................
 

רותי410

New member
הי, גולדה

אכלתי בחתונה לפני כמה זמן סלט חסה עם קרוטונים והרוטב היה מדהים. אני לא מחובבות רטבים לסלט, כך שאני לא ממש מתמצאת בהבדלים, אבל יכול להיות שזה הרוטב הזה. משנה איזה חומץ?
 

יוכי68

New member
והנה משולשי האגוזים שהכנתי + מתכון והערות

(עוגיות) משולשי אגוזים/ רותי חברה של אחותי/יוכי + הערות החומרים: 200 גר' קמח..........2 כוסות חד פעמי 1/2 כפית א. אפיה 5 כפות א. סוכר 75 גר' מרגרינה מומסת 1 כפית קינמון ליצור בצק פריך מכל הנ"ל אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף כף מים - לא לעבד יותר מידי לרדד על נייר אפייה כשמעל הבצק נייר אפייה נוסף (כלומר הבצק בין שני ניירות - קל יותר לרדד) – לא דק מידי...... להעביר לתבנית בינונית חד פעמית המלבנית הצרה. חצי חב' מרגרינה חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל 2 כפות מים רותחים 200 גר' אגוזים - כדאי לקצוץ דק - אחרת קשה לחתוך כמשולש. לבשל על הגז...כמה דק' עד לאיחוד למרוח ריבה על הבצק כשתיים - 3 כפות (לא אפוי) ומעליו את התערובת של האגוזים לאפות קצת יותר מ 15 דקות.........לצנן מעט ולחתוך לריבועים וכל ריבוע לשני משולשים.........בערך 4/4.............אפשר לטבול את הקצוות בשוקולד או דבש. מתקבלים כ 40 משולשים קטנים. כדי לחתוך יותר בקלות כדאי להעביר את נייר האפייה והבצק המוכן למשטח גדול יותר ושטוח ללא שוליים - כמו תבנית של תנור או שייש. טעים............כדאי לנסות. להכפיל כמויות..............
 

מאיוש י

New member
אם אהבת את זה

יש לי המון מתכונים דומים שהכנתי שווים ביותר מאיזה ספר....וגם חותכים למשולשים חלקם עם טופי חלקם עם משמשיםועוד
 

יוכי68

New member
מאיוש, שגרי למסר, אם יש משהו מיוחד

אולי תוסיפי תמונה יפיופה...תודה מקסימה.........
 

יוכי68

New member
ועוד תמונה.............

רותי אני לא יודעת אם המילוי מתאים לשמרים...יכול להיות אם תכיני עם אגוזים טחונים אז תתקבל לך תערובת טובה למריחה.
 

יוכי68

New member
והלחוח גם קרא לי, אז הכנתי במוצ"ש

זו הגרסה המרוקאית בתוספת שמרים.......... לקחתי מתכון מהספר הבישול המרוקני של פסקל רובין "אלבריירר" זה אמור להראות כמו לחוח.. המתכון עם קמח, סולת, סוכר, אפיה ומים..........אמורים היו "להתבעבע בועות",אבל זה לא קרה....הוספתי רבע כפית שמרים...ערבבתי וחיתיכי כחצי שעה.........."והרבה בועות התבעבעו להן"....חחחחח.
 
למעלה