רוצה המלצות

רוצה המלצות

אני מחפש להרחיב את הידע המוסיקלי שלי ומחפש המלצות. בעיקר ללהקות טובות בבריט פופ וכמובן להקות דומות לרדיוהד. ואולי מישהו מכיר להקות שמשלבות ג´ז עם רוק.

BlackMist

New member
מה עם Muse ?

להקה בריטית, ויש שיגידו שהם מחקים טיפה את רדיוהד.. אבל אני חושב שיש להם סגנון משלהם..

power play

New member
את האמת

קניתי רק דיסק אחד שלהם, האלבום שברשותי הוא "13" זה עם tender והשיר מהקליפ עם החלב שנרצח. אני לא יודע איך בודקים איזה אלבום הוא הכי טוב.. כמות מכירות? ביקורות טובות? פידבק ממאזינים? שיר טוב ואלבום טוב וכל דבר שהוא טוב,יכול להיות משהו רע (או סתם שונה) למישהו אחר. אפשר לנסות לדרג בכל זאת ואפשר להשאיר את זה למגזינים ולעיתונים. ורק להסכים שצריך לסגוד לstreet spirit..

Superunknown1

New member
בלור.

ואממ.. קוראים לזה song 2 או woo hoo ? כי הורדתי את שניהם בקאזה, ומסתבר שזה אותו שיר מפוסם של הלהקה.

זה Blur

וכל עיוות בעברית יתקבל בברכה, כי זה לא ממש משנה. אם אתם רוצים להיות ספציפיים ביותר, תגידו "טשטוש"

n0nick

New member
אין לי אלבומים

אבל השירים האהובים עליי הם The Universal, Chemical World. אולי גם Beetlebum. ויש להם כיסוי מדהים של All the Young Dude של בואי.

beetlebum

שיר כזה טוב! אני כל כך אוהבת אותו הדיסקים שיש לי שלהם זה בלר ו-13, אבל את 13 שמעתי רק פעם אחת.. אני דיי מפחדת ממנו למרות שיש לי אותו בערך שנה.. בעיקרון יש לי אותו רק בגלל שכשהלכתי עם חברה שלי לחנות דיסקים אמרתי לה שכדאי לה לקנות אותו, ושאם היא לא תאהב אז אני יקנה אותו ממנה. בסוף היא באמת לא אהבה אותו, ומאז הוא מודחק אצלי. אבל את הדיסק בלר אני ממש אוהבת, כמו שכבר אמרתי ביטלבם הוא שיר גאוני.
king crimson - starless

Idiotique

New member
13! 13!

כרגע זה הדיסק היחיד שהתעמקתי בו, אבל הוא פשוט אדיר! כיף לשמוע אותו, הוא כזה חזק. מלא פאזז ודיסטורשן. אבל גם great escape מוד טוב לטעמי. יש שם את charmless man, universal ועוד כמה טובים. אבל אין, אין כמו 13. הכי מיוחד, מן כזה גראנג´ ורוק אלקטרוני. bugman ו BLUREMI קצביים וחזקים, אני אגמור עם אני אראה אותם בהופעה חיה. Battle, caramel הן יצירות מפוארות. בכלל, חצי מהשירים הם שני חלקים, שדומים\ שונים לחלוטין זה מזה, וככה הדיסק ממש מגוון. מי שרוצה להכיר את blur הבריט-פופרים, שיקנה את parklife או blur-blur.

למעלה