רוצה המלצות

Fish in the sea

New member
הא?

מי שרוצה להכיר בלר הבריט-פופים שיקנה את האלבום "בלר"? הפוך לגמרי.זה בדיוק האלבום בו הם פנו לכיוון הרבה יותר רוקיסטי וזנחו קצת את הפופיות שכ"כ איפיינה אותם עד תקליט זה. אני מזמין את נוסבאום לפרט בנקודה הזאת,הוא עשה את זה יפה בעבר בפורום מוסיקה אלטרנטיבית.

Superunknown1

New member
ours ../images/Emo45.gif

מוסיף: candlebox toadies the used remy zero (אתם בטח מכירים את "save me", שיר הפתיחה של סמולוויל) skunk anansie vex red (הסינגל השני שלהם, "itch", מסתובב ב- M2 לא מעט בזמן האחרון). וכמובן, כמו שציינו כבר קודם: blur Muse muse muse

polyethylene

New member
גם אני רוצה כבוד ../images/Emo4.gif

מכירה את candlebox
clem snide - your favorite music

Superunknown1

New member
מוסיף עוד כמה להמלצות שלי:

audio vent the alkaline trio guano apes oasis vent weezer קרח 9. ספיקינג אוף קרח 9, קראתי באתרון האינטרנט המעוצב ודל החומר שלהם שהם נקראו בזמנו, 1998, "להקת הבריט-פופ הראשונה בארץ". אני לא ממש מסכים עם אמרה זאת, ואתם?

חקיינית הSuede הראשונה בארץ

ולמרות שאני ממש לא מחבב את סוויד, ואפשר להגיד, אפילו מתעב אותם, קרח 9 הם חיקוי עלוב ביותר.

n0nick

New member
מממ, אולי ash?

הם מאוד חמודים. ג´ז עם רוק אני לא ממש מכיר.. מה שכן, יש כמובן את Brad Mehldau שהוא נגן ג´ז מוכשר בכללי והכיסוים שלו לחלק מהלהיטים של OKC מרתקים.

תודה והמלצה

תודה לכולם על ההמלצות. ואני גם ממליץ לכול מי שלא שמע, לשמוע את Brad Mehldau !

Superunknown1

New member
../images/Emo9.gif

ash מאוד חמודים, כן. אבל.. חמודים והכל, אין בהם ייחוד, אין בהם מקוריות. סתם פאנקפופ עם קצת רוק אלטנרטיבי. וכן, חמודים מאוד. ממליץ על: goldfinger.

@

תנסה את דאוס deus למשל את השירים: nothing really ends nine threads suds & soda mute hotellounge sister dew np- My Dying Bride - she is the dark

lide

New member
רוק וג´ז 2?

אני הייתי ממליץ על - Charlie Hunter ג´ז עדין ושקט ויש את... BWB - groovin - גרוב ג´ז מאוד מאוד ידידותי לאוזן.

shalevy

New member
dave matthews

תנסה את דייב מתיוס, להקה מצויינת שמשלבת במוסיקה שלה הרבה כלים, ויש בה כמה נגנים מצויינים. ממליץ בחום.

למעלה