רוצה הסבר על יד

klapim

New member
רוצה הסבר על יד

ראיתי הערוץ אגו במשחק קש על אלפי דולרים תיד הבאה לא הבנתי מדוע לא התחלקו לשחקן אחד היה 43 לשחקן השני היו 53 נפתחו 33225 בעצם לשניהם יש פול מדוע זה עם ה5 גרף תקופה?

karpe

New member
תשובה

כי הפול עם ה-5 יותר גבוה : 55333 לעומת 33322

FrecCo

Active member
מה שיפה זה שנגרנו המלך ידע את זה

אמנם השווה כי הוא חייב, אבל ידע ברגע שפרדי דיב נתן רי-רייז נגרנו אמר בדיוק מה יש לו (את כל האופציות שמנצחות אותו יותר נכון). נגרנו תמיד יודע.

2המרפא

New member
וואו אחי זה כל כך לא נכון מה שאתה אומר

נכון שלהשוות הוא היה מחויב וכנראה שכל אחד משווה שם. לגבי זה שנגראנו תמיד יודע זה בולשיט, הוא פשוט עובר על כל הידיים שמנצחות אותו בכל רם כשזה די ברור שהוא במקסימום צ'ופ ואז הוא צודק באחת והוא נראה גאון. זה הזיון שכל הכי גדול שראיתי, אני יכול לעשות את אותו הדבר בריבר כשיש 3 ידיים שמנצחות אותי ולהקריא את כולם בקול רם ואז להשוות ולהגיד "אה ידעתי". ראיתי את נגראנו עושה את זה המון פעמים וזה נראה מצחיק אולי במקום לעבור על הידיים שהוא מפסיד להם שינסה מדי פעם למצוא ידיים שהוא מצליח לנצח וזה ישפר לו את משחק הקאש. כבר המון פעמים ראיתי אותו משווה דברים שהוא לא צריך להשוות בריבר על קופות עצומות. נגראנו לוקה בתסמונת גאס הנסן התסמונת הולכת בצורה כזאת "אל תנסה לבלף אותי אני אעבור על הידיים שאני מפסיד להם ואני אשווה ,אני לא מסוגל לקפל כי אני משוכנע שכולם מנסים לבלף אותי". אם הוא היה מבין שאף אחד כבר לא מנסה לבלף אותו (למעט דוואן) כי כולם מכירים את הנטייה שלו לעשות הירו קולס אבסורדיים לחלוטין אז היה לו הרבה יותר טוב.

klapim

New member
כדי שאהיה בטוח שהבנתי

אם היו נפתחים נגיד 33221 גם אז זה עם ה5 היה זוכה כי יש לו 5 וליריב יש 4 למרות שלשניהם פול????

shaywh

New member
לא

היד שלך מורכבת מ5 קלפים. היד הכי טובה שאתה יכול להרכיב מהיד שלך ומהלוח. למשל- KK ינצח 67 בלוח של 6-7-3-3-9 כי הוא מרכיב זוגיים יותר טובים, KK 33 מול 66 77.

shaywh

New member
אתה לא יכול להיות לאג בלי להיות מוכן להשוות

בהיי סטייקס זה כמו להכריז שאתה מחלק כסף. נכון שהביצוע של נגראנו עדיין בעייתי מאוד אבל גם הוא יודע את זה. הקטע, אם כבר, זה שהוא מנסה לשחק לפי השכל ונגד האינסטינקטים. חוץ מזה שהרבה פעמים בHSP הוא מקבל יד סבירה או סטרייט בפלופ רק כדי להפסיד אח"כ.

2המרפא

New member
יש לשחק לאג כמו אייבי,פטריק, דוואן

ויש לחלק את הכסף שלך מתנה כמו נגראנו. גם המשחק הלכאורה לג שלו לוקה בחסר, כי הוא לא מסוגל לירות 3 כדורים כמו דוואן ולא מסוגל שישלמו לו כמו אייבי, אין לו יכולת לקפל כמו פטריק שידוע בהירו קולס שלו.המשחק שלו זה יותר קולינג סטיישן מאשר לאג ולוקחים אותו לטיולים בואליו לנד כל פעם. נכון כשאתה פוגע בסטרייט נאטס בפלופ ומפסיד לרבעייה זה חרא מזל ולרוץ נורא אבל גם לשלם 200K בריבר זה די טמטום על לוח עם זוג כי בינינו מה כבר דוחף שם? בהמון ידיים ראיתי אותו משלם בריבר סכומים עצומים כשזה די ברור שאף אחד לא מבלף אותו שם ואם פעם אחת הוא היה מנסה לפענח לא מה מנצח אותו אלא איזה יד יש לו סיכוי קלוש לקחת מצבו היה הרבה יותר טוב

shaywh

New member
טוב, לא פשוט להיות דוואן או אייבי

זה דבר אחד לדעת שדוואן ילך לפעמים ל3 בארלינג על לוח נמוך מחוץ לפוזישן ודבר שני לדעת לעשות את זה כמו שצריך. אבל אפשר להגיד שנגראנו מפשל כרגע בדיפסטאק. כרגע. אם תחשוב על זה שאין לו את הניסיון בהולדם של דוואן או אייבי אז אפשר להשאיר לו סיכוי לעתיד, אולי הוא ילמד עם הזמן ויהיה לנו מעניין... אגב, אדם ג'נגלן כנראה לוקח את הדוררר צ'אלנג', אז בטח יהיו קרבות הולדם על הגבול הדק בין מעניין לחולני.

Shaycus

New member
שאלת תם

מה זה לאג? (הלאג היחידי שאני מכיר זה שיש לאג במחשב, ולא נראה לי שזה קשור)

FrecCo

Active member
חח אוקיי, אבל מה זה קשור לזה שהוא

לפעמים נותן קריאות מדהימות לידיים (והרבה פעמים גם מקפל) הזויות לחלוטין. אני זוכר שפעם הוא קרא K9, לסמי הוא קרא 92, פוקט 5, מלא קריאות מגוחכות. אם יהיה לי כוח אני אעלה לך מיוטיוב (אם תעשה שם בחיפוש NEGRAENU או איך שמאייתים את השם שלו CALL HANDS תמצא מלא סרטונים של הידיים שהוא קרא..)

Shaycus

New member
השאלה היא אחרת אבל

לפרוטוקול יצויין שנגראנו הוא השחקן האהוב עלי, אבל מה שוות כל הקריאות היפות האלות אם בזמן הכי קריטי הוא לא מצליח לקפל למרות שהוא -יודע- שגוברים עליו? מסתבר שזה לא שווה הרבה.. אני בטוח שבאובראול נגראנו מורווח בכמה גרושים בחיים שלו (כמובן שאני ציני) אבל אם מסתכלים נטו על משחקי הקאש גיימס שלו אני לא כל כך בטוח שהוא מורווח

shaywh

New member
בנו לימיט הולדם אולי לא

אבל זה לא המשחק העיקרי שלו מחוץ לטורנירים. כשזה מגיע ללימיט הולדם, לכל משחק לימיט בעצם, הבן אדם כריש רציני גם בקאש. במשחק כמו סטאד8 הוא יכול להתבסס על הרבה יותר מידע וזהתפור עליו. חוץ מזה, השאלה היא כמה מהזמן גוברים עליו. יש פוט אודס כשאתה משווה אול אין או בריבר ואם אין לך קריאה מדוייקת אז השאלה היא כמה מהזמן אתה מנצח את היד שמולך. פטריק אנטוניוס יכול לנתח את הטווח של היריב שלו בצורה חולנית בקטעים האלה. זה מזכיר לי קטע טוב, הנה יד שמראה לך למה יש אנשים שמשחקים היי סטייקס וכאלה שלא. http://www.youtube.com/watch?v=r6-0iJOnH5I&feature=player_embedded

2המרפא

New member
אוקיי אתה צודק ולמען ההדגמה אני אראה את זה על

היד שהעלו פה לדיון. נגראה ישב עם 3X על לוח של 22335. כשפרדי דיב שהוא לא בדיוק דוואן עשה לו רי רייז ענק בריבר אילו ידיים יכולות להיות לו? אני אתייחס לכל הידיים שמכילות 3X בתור יד אחת. עכשיו בוא נראה כמה ידיים מנצח נגראנו בהתחשב בעובדה שדיב בסופו של דבר הוא שחקן יחסית טייט. אנחנו יכולים לפסול אובר פייר או 2 כי אין שום ערך בלדחוף את זה. יכול להיות לדיב X3 שבמקרה הזה הוא בצ'ופ יכול להיות לדיב 35,22,55 שלידיים האלה הוא מפסיד. בעצם כשאתה חושב על זה אין שום יד שדיב דוחף בספוט שנגראנו מנצח הוא נמצא בצ'ופ מול כל ה3X ומפסיד לכל שאר הידיים שציינתי. תסביר לי איפה הערך להשוות דחיפה משחקן יחסית טייט בלוח הזה?

shaywh

New member
אני לא זוכר בדיוק את היד

וקשה להתייחס בלי הסכומים. בכל מקרה זה לא נכון לקרוא לכל יד שמכילה 3 יד אחת, אתה יכול לקרוא שוב את gbucks בשביל זה... יש X ידיים שמכילות 3, יד אחת של 22 ושלוש ידיים של 55. מעבר לזה יכולים להיות בלופים מדי פעם אם נגראנו לא נראה כאילו שיש לו את ה3 שם, או נראה כאילו שיש לו את ה2. פשוט כי דיב שחקן הולדם מצויין ונתן את אחת ההופעות הטובות שהיו בHSP. לא מהלכים מבריקים אלא הרבה מאוד החלטות נכונות. בכל מקרה, תשקלל נניח 5% בלופים ואת החלקים היחסיים של כל יד עם פול האוס או יותר טוב ביחד עם הכסף שיש כבר בקופה (והוא הרווח במקרה של צ'ופ) ותקבל תוחלת רווח מסויימת. זה בלי להיכנס לשיקולים של מה הוא יכול להרשות לעצמו לקפל מול לחץ בלי קריאה מדוייקת בלי להפוך לפיש הכי גדול בסביבה.

shaywh

New member
אבל מהצד השני

נגראנו עדיין מנסה ללמוד איך לעשות את השיקולים האלה וזה מתנגש לו עם היכולת לעבוד לפי האינטואיציה.

למעלה