רוצה הסבר על יד

winner888

New member
והוא לומד !

לפני הWSOP הוא כתב שהוא עבד על המשחק שלו בנו לימיט שש ידיים ולמרות שהוא הפסיד כסף (פוקר סטארס) הוא מרגיש שהוא שיפר מאוד את המשחק שלו. בWSOP סיים 16 מ1245 ב2.5K שש ידיים ו11 מ191 ב25K שש ידיים. העבודה משתלמת
השבוע הוא הרוויח 390K רצוף בחמישה שישה סשנים ! בNL 100 200 שישה שחקנים בפוקר סטארס. ועבר מהפסד של 200K לרווח של 190K ! יפה לו :) אני מסכים שהוא עדיין לא ברמה של אייבי (הטייגר וודס של ..), דוואן (הפדרר של הסקווש), פטריק (הכדוריד של הדודי בלסר) וגלפונד (תעשה לי ילד והעיקר שתשלם מזונות ). בקאש גיים בכלל ונו לימיט קאש גיים בפרט. ולמרות שהנבואה נתנה לשוטים, אני מאמין בHSPS8 נקמתו של הנגראנו ! או שלא :( נ.ב גאס רץ מדהים בזמן האחרון (פול טילט) בעיקר בגלל שהוא יושב בחוץ כל פעם שמגיעים לנו לימיט. בזמן שהוא ישב בחוץ הוא צפה ביחד איתי באייבי שואב 80K (הקלות הבלתי נסבלת של היקום) מטאונסנד (sbrugby) עם KQ אוף. אני עד עכשיו לא הבנתי מה הלך שם ! כנראה שגם גאס לא הבין ?! כי הוא עדיין יושב בחוץ בנו לימיט :)

Shaycus

New member
קשה לי לראות את הסכומים שם

אבל זאת בהחלט השוואה חולנית. אני מסכים איתך שלראות את היד הזאת ספציפית זה להסתכל, לשפשף את העיניים ולא להאמין.. אבל אני לא באמת חושב שזאת השוואה טובה בהנחה והשני דחף אולאין, סך הכל יכל להיות לו גם K עם קיקר מסריח ואפילו 7 עלוב, כאילו לא יודע לפעמים הרמות של החולניות שם היא לא הגיונית ברמה שהיא מפגרת

shaywh

New member
זה בליינדים של 25-50. דולר, לא סנט.

השאלה היא כמה מהפעמים השני ידחוף אול אין עם K כלשהו אחרי שהשוו לו פעמיים. השני שיחק את היד הזאת מוזר, לא כמו שהוא משחק את הידיים שלו בד"כ, ככה היד שלו הייתה הגיונית בעיקר בתור בלוף וג'נגלן שחקן מבריק שלא קנה אותו לשנייה. זה חולני אבל יש מאחורי זה היגיון. זאת בדיוק הסיבה שהוא שחקן על שנמצא ברווח מול דוואן.

2המרפא

New member
אגב לדעתי הוא שחקן הולדם HU לא פחות מדוואן

אבל יהיה לו מאוד לא נוח עם הסכומים בעיני אם הוא לא משחק staked לפחות על חלק מהאקשן. 200\400 זה לרוב מעל מה שהוא משחק וזה סכומים שדוואן מרגיש מאוד בנוח איתם בכל אופן יהיה מעניין.

FrecCo

Active member
אבל זה לא נכון שהוא לא תמיד מקפל

הנה כמה דוגמאות יפות: קיפל פה יד שלמרות שהוא לא מנצח איתה כלום, אני לא יודע כמה שחקנים היו מקפלים. http://www.youtube.com/watch?v=Hn11jqA4pCY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=F7yZn1uos5M חולני http://www.youtube.com/watch?v=WuyjDApZ6rs&feature=related זה כבר באמת רמאות.... הוא כנראה ראה בלייב את הקלפים בטלוויזיה ויש עוד דוגמאות...קיצר הבחור חולני ברמות. בהיי-סטייקס הוא עושה את זה הרבה- לפעמים גם מקפל נכון (בעיקר בעונות הראשונות..)

Shaycus

New member
דווקא הפעם אתה טועה

הפרק הזה היה לא מזמן אז אני באמת זוכר את היד, וספציפית את מה שדיב אמר ברגע שנגראנו השווה: "i have got only one hand which u didnt say" ואז פתח את ה5,3 בכל אופן הוא אמר משהו בסגנון, נגראנו פשוט זרק איזה 3-4 ידיים שלוקחות אותו. ד"א לדניאל יש נטייה לדעת שהוא מפסיד ובכל זאת למסור את הכסף שלו, זאת הגדולה שלו מצד אחד (לדעתי זה השחקן הכי טוב בעולם ב"לשים את היריב על יד ספציפית") והחיסרון שלו מצד שני (האגו שלו פשוט לא נותן לו לא להשוות כי אולי והיה ומבלפים אותו) הוא כל כך הרבה פעמים הפסיד מאות אלפי דולרים על הטעויות האלה.. רק פעם אחת היה לו ביש מזל אמיתי באמת ובתמים וזה היה ביד עם גאס בפול מול הרביעייה

למעלה