והוא לומד !
לפני הWSOP הוא כתב שהוא עבד על המשחק שלו בנו לימיט שש ידיים ולמרות שהוא הפסיד כסף (פוקר סטארס) הוא מרגיש שהוא שיפר מאוד את המשחק שלו. בWSOP סיים 16 מ1245 ב2.5K שש ידיים ו11 מ191 ב25K שש ידיים. העבודה משתלמת
השבוע הוא הרוויח 390K רצוף בחמישה שישה סשנים ! בNL 100 200 שישה שחקנים בפוקר סטארס. ועבר מהפסד של 200K לרווח של 190K ! יפה לו אני מסכים שהוא עדיין לא ברמה של אייבי (הטייגר וודס של ..), דוואן (הפדרר של הסקווש), פטריק (הכדוריד של הדודי בלסר) וגלפונד (תעשה לי ילד והעיקר שתשלם מזונות ). בקאש גיים בכלל ונו לימיט קאש גיים בפרט. ולמרות שהנבואה נתנה לשוטים, אני מאמין בHSPS8 נקמתו של הנגראנו ! או שלא נ.ב גאס רץ מדהים בזמן האחרון (פול טילט) בעיקר בגלל שהוא יושב בחוץ כל פעם שמגיעים לנו לימיט. בזמן שהוא ישב בחוץ הוא צפה ביחד איתי באייבי שואב 80K (הקלות הבלתי נסבלת של היקום) מטאונסנד (sbrugby) עם KQ אוף. אני עד עכשיו לא הבנתי מה הלך שם ! כנראה שגם גאס לא הבין ?! כי הוא עדיין יושב בחוץ בנו לימיט
לפני הWSOP הוא כתב שהוא עבד על המשחק שלו בנו לימיט שש ידיים ולמרות שהוא הפסיד כסף (פוקר סטארס) הוא מרגיש שהוא שיפר מאוד את המשחק שלו. בWSOP סיים 16 מ1245 ב2.5K שש ידיים ו11 מ191 ב25K שש ידיים. העבודה משתלמת