רוצה כבר להפשיר

החורף הזה כולו טריגר

רק רוצים להתכרבל /tapuzforum/images/Emo13.gif שותפים תאמין לי... רק צרות!

התלהב קצת המחשב, 3 הודעות!

החורף הזה כולו טריגר

החורף הזה כולו טריגר

ממש מכירה את ההרגשה

קודם כל אתה לא צריך לקנא כל כך בנשים, יש מלא נשים במצב הזה. וחוץ מזה רוב הפניות שנשים מקבלות הן מכאלה שרק מחפשים סטוצים (לא הכל אבל בהחלט הרוב), שמתחילים לדבר איתך ממש ממש נחמד כאילו אתה באמת מעניין אותם, עד שהשאלות מתחלפות ל"מה גודל החזה שלך" (וזה עוד תמים יחסית לשאלות אחרות שאני לא אפרט כאן). כבר עדיף לא לקבל פניות בכלל, מאשר לקבל פניות כאלה.

אני ממש מזדהה עם השאר. הכי מעצבן זה כל הזוגות הצעירים האלה שמתנשקים ברחוב, ופשוט בא לך להעיף להם כאפה! אם אתה ביום טוב אתה מתאפק לא לצעוק להם "תתחפפו לי מהנוף", ואם אתה ביום רע אתה מתאפק לא להתחיל לבכות.

נראה לי שהמראה החיצוני זה המשפיע העיקרי על רוב האנשים בקטע הזה, בדרך כלל אלה בעיות משקל שמרסקות את הביטחון העצמי. :/ מה מפריע לך?

וכן, אחד הדברים הכי מעצבנים זה להיות ליד מישהו שהמוח שלו תקוע במסך של האייפון!

נ.ב.
אל תקנא בכלבים, גם כלבים מקבלים דחיות, ואפילו הרבה. חוץ מזה מי בכלל רוצה להיות כלב? הם טיפוסים של סטוצים בדרך כלל, סקס וזהו. אם כבר אז תקנא בציפורים, אצלם זו באמת זוגיות.

חמוד1975

New member
דווקא מתרשם שכאן זה קצת אחרת

מכמה הימים שאני בפורום הזה, מתרשם שכאן רוב הבנים מחפשים קשר רציני ולא סטוץ. שהסקס אצלם הוא חשוב אבל לא העיקר, וקודם כל מחפשים את החיבור האישי והריגשי, תחושת האינטימיות.
אמנם יש כאן אנשים עם בעיות ביצירת קשרים זוגיים, אך חלקם (כמוני...) בנוסף, גם פשוט בררנים שלא רוצים למצוא מישהי כדי "להעביר את הזמן", אלא באמת למצוא משהו משמעותי.
ולגבי שאלות לגבי מראה חיצוני- מודה שאף פעם לא שאלתי מישהי מה גודל החזה שלה, זה באמת נשמע לי בוטה. אבל גם כשחותרים לקשר רציני, רוצים לדעת שיש פוטנציאל למשיכה פיזית, שהיא חלק מהעניין. הרי אין טעם לדבר/להתכתב שעות, ליצור בדמיון איזו תדמית אידילית, ובסוף לגלות שאין סיכוי למשיכה פיזית. אז נכון, אפשר להיות ידידים, אך לא זו היתה המטרה...
לדעתי, בשלב ראשוני, הכי טוב זה תיאור קצר ויבש, שמלווה בהחלפת תמונות (בתקווה שהיא אכן משקפת, ולא ייפוי האמת...), בדומה למה שנעשה באתרי היכרויות.
מודה שאני מאלו שפוסלים על מראה חיצוני (אצלי אם המשיכה לא קיימת מראש, היא גם לא תגיע לאחר מכן), וזה נראה לי ממש לגיטימי, כי גם אני "מועמד לפסילה". ארצה להיות רק עם מישהי שנמשכת אלי ולא ש"תעשה לי טובה", ואני חושב שגם מהצד השני צריך לראות את זה כך.

A 26 cm Schlong

New member
אני מסכים עם כמעט כל מה שכתבת

למעט העובדה שאפשר "להעביר את הזמן" עם נשים אקראיות, עד שתבוא האחת.

לעולם לא תדע אם מולך עומדת "האחת", אם לא תצבור ניסיון עם כמה שיותר נשים.

חמוד1975

New member
קביעה טיפשית

כדי לדעת שזו "האחת" צריך לצבור נסיון עם כמה שיותר נשים?
קישקוש. יש המון זוגות שהם הראשונים אחד של השניה, (או כמעט) והחזיקו שנים ארוכות בצורה מוצלחת ביותר. מכיר כמה כאלו.
לדעתי זה עניין של הרגשה וחיבור, ולא תלוי בנסיון מצטבר. אם טוב למישהו, למה שיחפש משהו אחר?
חוץ מזה- לצבור נסיון מיני עם כמה שיותר נשים, זה מתכון למחלות מין.

A 26 cm Schlong

New member
על קונדומים שמעת?

לא צריך לקחת כל דבר שאני כותב ולהקצין אותו פי מיליון.

התכוונתי שלא צריך לשבת בבית ולחכות שתבוא "האחת", כי בינתיים אפשר לצאת עם כמה נשים.

אני כתבתי על צבירת ניסיון זוגי, בכלל לא כתבתי על סקס, אבל נראה שזה כל מה שראית לנגד עיניך נוכח מצבך העגום.

חמוד1975

New member
לצערי צפיתי את התגובה הזו, שמעידה על בורות

יש לא מעט מחלות שקונדום אינו מונע. זה לא פתרון הקסם!
יש מחלות מטרידות מאוד ועלולות להפוך למסוכנות כמו הרפס או פפילומה שעוברות במגע עור נגוע, שעלול להיות גם באזורי המפשעה שהקונדום כלל אינו מכסה.
מין אוראלי אצל רוב האנשים נעשה ללא קונדום, מה שחושף אותם למגוון מחלות. די מפחיד אותי שאנשים עושים סקס בלי לברר מה הסיכונים.
אז כן, תגיד לי, "לחיות זה מסוכן, בסוף מתים" וכו'. אז לכל אחד יש את ההעדפות שלו במה להסתכן. אני לא אסתכן בשביל סקס מזדמן.

ולגבי מה שהתכוונת, נסיון זוגי וכו'- אני אמנם ממש לא יושב בבית ומחכה שה"אחת" תנחת עלי. , אבל לגבי לצאת עם נשים "בינתיים"- אתה לא מבין- אין לי שום צורך או חשק "להעביר את הזמן" עם מישהי. מעדיף להיות לבד (זוגית). יש לי חיים מאוד אינטנסיביים ומעניינים, ולהכנס עם מישהי לקשר רציני כביכול, תוך ידיעה מראש שזה "לא זה" וזה רק כדי לצבור נסיון - זה דבר שמרגיש לי כמו שקר ואני גם רואה בו בזבוז אנרגיה יקרה. הרי כל אדם הוא ממילא שונה, ומה שהיה נכון לגבי בת זוג אחת, לא תמיד יהיה נכון עבור אחרת.
ומה לגבי הכנות מול בת הזוג? אז מה, תצפה שאעמיד פנים בפני בת הזוג שהיא הטעם שלי בזמן שהיא אינה כזו? אולי יש כאלו שמסוגלים, אני ממש לא.
אז כן, מי שתצא איתי תצטרך להתמודד עם "חוסר הנסיון הזוגי" הזה, ותמורת זה תקבל דברים אחרים שאני מאמין שיש לי להציע, שחלקם נובעים דוקא מאותו חוסר נסיון.

A 26 cm Schlong

New member
בורות? רוצה לנסות שוב?

אני כותב לך על ניסיון זוגי, ואתה כותב לי פה מתכון למוות ממחלות מין.

אתה שוב נכנס לפינה הזו של סקס, בעוד שאני אפילו לא רמזתי בנושא.

וכמובן, אתה כמו רבים אחרים פה, חושבים שהם יכולים לי, אבל הם לא, וגם אתה לא. אתה מסיק שכתבתי לך "להחליף נשים" בשביל לצבור ניסיון מיני, בשעה שלמעשה התכוונתי שככל שיהיו לך יותר מערכות יחסים עם נשים יהיה לך יותר קל לזהות את "האחת" כשתגיע.

אז מי פה הבור?

חמוד1975

New member
מה אתה מקשקש? הפוסל במומו פוסל

עניתי לך לשני הנושאים, ואתה ממשיך להטפל רק לעניין אחד.
אולי לא קראת עד הסוף? "רוצה לנסות שוב"?סדגש|
ברגע שציינת (ועוד בכותרת) את עניין הקונדומים, המשכת בעצמך את הדיון על סקס. אז עניתי. ותתפלא, אבל כבר יצא לי לדבר עם הרבה אנשים שחושבים שקונדום זה תעודת ביטוח, או שסתם אומרים "לי זה לא יקרה". אולי אתה אחד מהם? מצאתי לנכון את האמת על קונדומים, אפילו לידיעת קוראים אקראיים.
והכי חשוב-
מיד עניתי לך גם לנושא השני ולכך לא התייחסת כלל, מבחירה או מרשלנות. שוב אומר לך שאני לא מסוגל להיות במערכת יחסים שמטרתה התנסות.
מערכת יחסים שמורה אצלי לבנות שאני מרגיש איתן חיבור אמיתי וסיכוי ממשי להצלחה לטווח ארוך. מה לעשות שאין הרבה כאלו פנויות.
לא מעוניין להשקיע במשהו זמני. ושוב, נסיון עם אחת גם לא משליך בהכרח על נסיון עם אחרת. כל אדם הוא עולם ומלואו. בעצם אני חוזר על דברים שכתבתי ולא התייחסת אליהם, אז אם מעניין אותך לשמוע את מה שלכאורה ביקשת ממני, עבור להודעה הקודמת.
חוץ מזה, אני ממש לא צריך לסבול ממערכות יחסים "נסיוניות" (כן, לסבול, וגם אולי לפגוע על הדרך בבנות הזוג) כדי "לזהות את האחת". אני מספיק מבוגר, מכיר מספיק בנות לטווח ארוך ולכן יודע איך אותה "אחת" צריכה להיות.
והכי מצחיק- "לא יכולים לך"!! צא מהסרט. אתה פה בקרבות? רוצה לגבור על אנשים? להיות "יכול להם"? זה פורום שמטרתו תמיכה ואתה לוקח את זה למקומות לא קשורים ולא סימפטיים.

חמוד1975

New member
עברתי שוב על ההתכתבות שלנו

מההתחלה תמיד עניתי לך לגבי עניין הזוגיות קודם, וביתר פירוט, ואתה תמיד בחרת להתעלם כליל, ולהיטפל רק לעניין המחלות, שהתחיל במשפט אחד שלי.
בקיצור, אתה בעצמך לא עונה לעניין כי מה שמניע אותך זה להכנס באנשים, לעורר מהומות ולצאת גיבור (להיות יכול עלינו" כלשונך).
אני שמח שמצאת לך כאן מעריצות להומור החד שלך. מקווה שלרוב החברים כאן יש טעם קצת אחר.

אפשר להגיד משהו? זה היה מצחיק!

יש לך חוש הומור ציני שאני מאוד מאוד אוהבת באנשים, אז קבל אות הזדהות, (מקווה שלא יסקול אותי באבנים
)

אויי..

האמת שרציתי להגיב עוד בבוקר אבל..פחדתי, עזוב אסור לפחד בחיים, חיים רק פעם אחת..

לבקש ממני לא לקנא זה כמו לבקש לא להתאהב :)

בכל אופן, ברור שיש גם נשים במצב הזה. מה שאני מתכוון זה שאני מרגיש שאם המוסכמות החברתיות היו טיפה שונות יכול להיות שהייתי במקום אחר היום. היו לי כמה הזדמנויות בחיים, אני קורא להן ה"כמעטים", מצבים עם אופציה להתפתחות חיובית עם נשים (כלומר מעבר לידידות), שאם הייתי עושה את הצעד, או לחילופין אם הצד השני היתה עושה את הצעד (מה שלא אפשרי בחברה שלנו כמעט לגמרי) אז היה מתפתח משהו בוודאות.

הדוגמה שלעולם לא אשכח היא בצבא כשרציתי מישהי ובאמת דיברנו והתקרבנו, הייתי עוד בשלב שעוד לא נכנסתי ל FRIEND ZONE (אם למישהו יש שאלות לגבי איך נכנסים לשם - אני המומחה. מוזמנים לשאול), ואחרי שעה של שוטטות בבסיס מצאתי את עצמי בפינה מבודדת בבסיס איתה, שוכבים על האדמה אחד ליד השני ומדברים. כמובן שלא ניסיתי לנשק אותה כי פחדתי שלא אעשה את זה כמו שצריך. בדיעבד, חודש אחר כך כשאמרתי לה שאני רוצה משהו בינינו, היא אמרה שלא מתאים אבל שאם הייתי מנסה אז, חודש לפני, כנראה שהיא היתה זורמת...

לגבי מה שרשמת על זוגות שמפגינים אהבה ברחוב - צריך להוציא חוק נגד זה. אני שוקל לרוץ לכנסת עם מצע בתחום (תמיד יש את המפלגות ההזויות שיש להן רק דבר אחד שהן רוצות להילחם עליו), בטוח שיהיו פה כמה שיצביעו לי..

את צודקת לגבי המראה החיצוני. אצלי זה דווקא לא משקל, דברים אחרים.

ולגביי האייפוניזציה.. טוב יש לי הרבה מה לומר בתחום. ממליץ לכולם לראות "מראה שחורה 2" שקשור לתופעה.

אין בעיה עם לקנא

כאילו, יש הרבה בעיות עם לקנא, רק שאין שליטה על זה...
אבל לפחות תקנא בכאלה שיש מה לקנא בהם. P:

לנשק מישהי ישר זה לא תמיד קל (וגם לא תמיד רצוי), בטח שלא אחרי שעה, אבל יש עוד דברים שאפשר לעשות חוץ מפתאום לנשק אותה... כאילו כל מיני צעדים בכיוון שהם הרבה יותר קלים מנשיקה.

מה מפריע לך במראה החיצוני? את הרוב אפשר לשנות בעידן של היום... אבל ברוב המקרים זה הכל בראש ואנשים מאוד מחמירים עם עצמם. אם יש איזה משהו קיצוני חריג שמפריע לך אז בטח אפשר לסדר אותו (כן, אני טובה בלתת עצות שאני לא מיישמת על עצמי).

וזה אחלה רעיון להוציא חוק כזה, אבל זה לא יעבור בחיים כי רוב האנשים אידיוטים, במיוחד אלה שאחראים על להעביר חוקים. P:

למעלה