דווקא מתרשם שכאן זה קצת אחרת
מכמה הימים שאני בפורום הזה, מתרשם שכאן רוב הבנים מחפשים קשר רציני ולא סטוץ. שהסקס אצלם הוא חשוב אבל לא העיקר, וקודם כל מחפשים את החיבור האישי והריגשי, תחושת האינטימיות.
אמנם יש כאן אנשים עם בעיות ביצירת קשרים זוגיים, אך חלקם (כמוני...) בנוסף, גם פשוט בררנים שלא רוצים למצוא מישהי כדי "להעביר את הזמן", אלא באמת למצוא משהו משמעותי.
ולגבי שאלות לגבי מראה חיצוני- מודה שאף פעם לא שאלתי מישהי מה גודל החזה שלה, זה באמת נשמע לי בוטה. אבל גם כשחותרים לקשר רציני, רוצים לדעת שיש פוטנציאל למשיכה פיזית, שהיא חלק מהעניין. הרי אין טעם לדבר/להתכתב שעות, ליצור בדמיון איזו תדמית אידילית, ובסוף לגלות שאין סיכוי למשיכה פיזית. אז נכון, אפשר להיות ידידים, אך לא זו היתה המטרה...
לדעתי, בשלב ראשוני, הכי טוב זה תיאור קצר ויבש, שמלווה בהחלפת תמונות (בתקווה שהיא אכן משקפת, ולא ייפוי האמת...), בדומה למה שנעשה באתרי היכרויות.
מודה שאני מאלו שפוסלים על מראה חיצוני (אצלי אם המשיכה לא קיימת מראש, היא גם לא תגיע לאחר מכן), וזה נראה לי ממש לגיטימי, כי גם אני "מועמד לפסילה". ארצה להיות רק עם מישהי שנמשכת אלי ולא ש"תעשה לי טובה", ואני חושב שגם מהצד השני צריך לראות את זה כך.